Jump to content
GIGN Forum

Lieldienu Olas


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Tās ķīmiskās? Nu fuj nē - man pat olas baltums nokrāsojas, un vairāk nav tik labas un garšīgas. Zinu ka kaimiņiene tajās krāsās vāra - un ar mūsu sipolmizām vārītās olas nevar salidzināt - gan pēc smukuma, gan pēc garšas.

Link to comment
Share on other sites

Ietīšanai izmanto zeķes, zeķubikses, marli vai marles uzpirksteņus (aptiekās ir tādi elastīgi).

Rotājumiem pļavā saplūc kaut kādas puķītes, zālītes. Var izmantot putraimus, grūbas u.c. graudaugus, kas ilgi vārās (lai neizvārās un neizjūk), bet ir pagrūti no tā visa uztaisīt rakstu, jo jūk ārā. Vajag papildus skilu.

Krāsot var sīpolu mizās, siena pelavās, alkšņu mizās u.c.

Pēc tam apsmērē ar eļļu vai taukiem, lai smuki spīd.

Olas ieteiktu pirkt centrāltirgū vai arī citur, ka tik tās ir lauku olas. Izturīgākas un garšīgākas.

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...