bloodlord Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Lieta tāda ka man kompim diezgan bieži randomā krītas fps lidz kādiem 20 uz secundem 5-10 visās iespejāmās spēlēs . Esmu parinstalējis windu , mainijis driverus, tīrijis no putekliem , pat vienreiz aiznesu uz remontu , kur man pateica ka viss kartība , kaut kādi lohi laikam strādāja tur Kompis itkā diezgan labs un tadiem sūdiem nevajadzētu notikt AMD Phenom II x6 3.0 Ghz Radeon HD 6850 rams 4gb cietais 1tb windows 7 spēlēju visas spēles uz 1680x1050 ir kādi ieteikumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) cietais 1gb Edited April 5, 2012 by WickedAppServ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 jee klūdijos , tagad izlaboju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Varētu būt, ka kompis pārkarst? Tad viņš automātiski resursus samazina, lai atdzesētu nedaudz, tāpēc arī fps krīt uz tām sekundēm. Vismaz man tā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 varētu ieteikt kadas programmas ar ko varētu notestēt visu pc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Nekāds krutais padoms nebūs, bet varbūt termopastas nomaini? Iespējams nēesi mainijis jau no nopirkšanas, un izdegušas un līdz ar to pārkasts. Kad man tā bij, iztīriju no putekļiem - bet tu jau to esi darijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Videokartēm labākā programma ar ko mērīt temperatūru esot FurMarks. Pamatīgi paspīdzina karti Edited April 5, 2012 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Videokartes opcijās nav izvēles iespēja starp CPU un videokarti? Varbūt visu laiku spēle resursus ņem no CPU un esi aizmirsis nomainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 pie radeon driveriem atradu kaut kādu temperatūru 52C , droši vien ka tā ir videokartes . pikaso izskatiju visu , neko tādu neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 pamēģini ar PC Pitstop izskenēt. viņš visiem h/w taisa testus, manuprāt ( hdd,cpu, gpu utt. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Es skatījos caur speedfan temperatūras tieši tajā brīdī, kad fps nokrītas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now