allworth Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Vēlējos palūgt sev x_votemap un cancelvoti. Tā kā man ir laikam lielākais online laiks (/me nokaunās) un spēlēju nereti arī naktīs, tad bieži secinu, ka man kaut kā pietrūkst pilnvērtīgai kvalitatīvu tekošo procesu norises administrēšanai . Tas būtu votemap un arīdzan noderētu cancel vote. Proti piemērs, kad naktī uzliekās chateau un sāk krimināli sarukt spēlētāju skaits, nu vajadzētu uzlikt kādu "ejošāku" mapi. Un kancelēt tizlās votes bez iemesla mapes vidū uz d2 un tamlīdzīgām mapēm, ko nu sagribās konkrētajā brīdī uzmest kādam šīs tiesības pārvaldošam tipiņam. Pieļaujot iespēju piepildīties varbūtībai, ka man šīs tiesības tiks piešķirtas, iepriekš pateicoties, ES Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 tieshaam spelee uz servera daudz un sakariigs arii gan kaa cilveeks gan kaa admins takaa varu teikt tikai visu to labaako ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 speelee daudz un ir sakariigs chalis / apdomiigs arii .. soo es uzskatu ka vinsh ar shiim privileegjijaam nedariis neko lieku un nevajadziigu .. atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 spelee tieshaam daudz... un kaa adminu veerteeju uz 9, bet kaa cilveeku 8, domaaju, ka var dod droshi. par vinju nekadas ipashas sudzibas ar nav bijushas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 nja dzeks ir normals, bet tas x_votemap loti reti kad nakas pielietot, es dodu priekshroku map listei (lai aridzgan kada ta butu) un ja kads nevelas spelet tad pats vainigs, nevar vienmer spelet vienu un to pashu map. cancel vote? lol bet gl All Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 Ahā un kā jau em^ teica: "nevar vienmer spelet vienu un to pashu map". Vēl viens piemērs - ienāk admins (pieņemsim no GIGN) uzliek xm aztecu, paspēlē, iziet ārā, pēc vienas mapes aztecs atkal - manuprāt risinājums votemap. Un ko nez nozīmē tas lol pie cancel votes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 tas nozime to, kad nezinu kada gadijuma tu to izmantotu ! Ja nu vienigi ir merkis ignoret cita admina x_votemap uzlikshanu un ta smuki (isteniba netiksmuki) atcelt to . Es vismaz sapratu to ta, ja es kljudos tad palado, bet x_votemap tiesham ir brizi kad noder, ka teica all kad vairakas map pec kartas iet, bet ja ar iedod nedrikst aizrauties ar votiem, ka tas ir vairakiem adminiem, lai gan kuru interese mans viedoklis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Tiesi ta pats esmu redzejis kad kads no adminiem kartes vidu uzmet voti or tikko ienak nepaprasa kadas ieprieksejas kartes bijushas un uzliek voti uz d2 ! Tapec domaju ka all varetu iedot sho komandu! Un domaju vins spēs objektivi izvertet kuru voti vaig atcelt un kuru nee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Es par Resni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Viss veerts noteikti buutu pelniijis shitaas komandas, jo es jau pat ar savu necilo onlain taimu esmu ar vinju pietiekami daudz speeleejis un ir bijushas diezgan daudz taadas situaacijas, kad naktiis savajagaas taas mazaas kartes un nav kas uzliek vote. Vai arii gadaas kaads neforshs admins, kursh uzliek bezjeegaa voti uz kaadu tam briidim nepiemeerotu karti galiigi neiistajaa briidii. Tam savukaart nodereetu cvote. Enivei - stipri atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 ok, nakts adminam vajag tos shitus, pats zinu. ja protams tu vel pa naktim spele - i wouldn't know anymore your account has officially been pimped as of now Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts