Orc Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) Taa luudzu kaas var man sarakstiit visaadas muuzonus piemeram 70tos 80tos rock grupas un songus kur ritiigi rulzzz. Pimeeram Twisted sisters - I wanna Rock AC/DC - Highway to hell AC/DC - TNT Varat nesaukt Nathareth, Led zepelinun sweets dziesmas jo taas jau esmu atklausiijies. p.s. aa aizmirshuu buutu pa visam labi ja juus pat vareetu nosaukt kaadu black sabeth dziesmu kad veel ozzy ozborn bija solists vinjiem Edited December 18, 2005 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 nez kā tu viņas vari būt atklausījies ja nevienai grupai pareizi nosaukumu nemāki uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 tais dziesmaas nedzied par to kaa vinjas pareizi uzrakstiit BTw man riit anglenee eksaamens noveeliet man veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Orc said: tais dziesmaas nedzied par to kaa vinjas pareizi uzrakstiit BTw man riit anglenee eksaamens noveeliet man veiksmi ne jau par to iet runa. Klausoties bieži vienu grupu gribot negribot piefiksē viņas nosaukumu, pat ja tas ir kaut kāds megagarais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) ABBA - Knowing Me Knowing You lol Eolika - Zemenu Lauks un Pasaule Pasauliit Perkons - Slidotava un Iedzer Braali! Rainbow - Since You've Been Gone Michael Jackson - Beat It un nepaarprotami krutaakaa no visam vina dziesmaam - auuuu, Smooth Criminal The Clash - Train In Vain Iron Maiden - Can I Play With Madness? Run To The Hills shitaadas derees? Edited December 18, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 lol - respekts tev - shitie divi ir mani feivoriti - Led zepelinun & black sabeth. nu izveelies - ja nemaaki rakstiit angliski - raksti latviski, bet nu zepelinun - tas ir rullins visam PS mocka pameegini pinkij floyd vai varbuut deep turtle, vai varbuut frank tappa, vai varbuut vienkaarshi operu isus hristos superzvezda (veelams pirmo ierakstu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 starp citu nevajag buut gjeenijam lai saskatiitu ka zepelinun starp "zepelin" un "un" ieliekot atstarpi kautkaas sanaak cits ( es neesmu paarliecinaats vai taapat ir pareizi bet man po) luudzu nepiekasieties pie rakstiibas es man liekas nevienu grupu iznjemot system of a down un slipknot nemaaku uzrakstiit pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 vo sitas filmas songs ir supers. must hear! spied mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Orc said: starp citu nevajag buut gjeenijam lai saskatiitu ka zepelinun starp "zepelin" un "un" ieliekot atstarpi kautkaas sanaak cits ( es neesmu paarliecinaats vai taapat ir pareizi bet man po) luudzu nepiekasieties pie rakstiibas es man liekas nevienu grupu iznjemot system of a down un slipknot nemaaku uzrakstiit pareizi es tev piekrītu. Man arī mežonīgi sarežģīts liekas grupas "Yes" nosaukums. Nekad nevaru uzrakstīt pareizi. Hmm, pag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 vareeji jau nu ielikt kaut ko kas man nodereeetu nevis braukt virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Nu ja gribi dzirdeet kauko patieshaam labu, tad iesaku "King Crimson" (vai arii "Kink Krimson", vai arii "Pink Dimson") ar albuumu "Thrak" (buutiibaa jau jebkuru, bet shis man iipashi patiik)... Lai gan ja taa padomaa, tas tev nederees, jo ir 95aa gada albums taapeec vari iechekot sheit citus, bet uzmaniigi - tas ir ART ROCK. Tiiri no art roka varu ieteikt veel "Emerson, Lake & Palmer" (ELP) un "Jethro Tull"... p.s. bet tev laikam vajadzeeja dziesmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Neee ir ok es pamekleeshu ieksh dc++ un paklausiishos ari taas grupas ko ieteici . tagad es klausos sexpistols tiiri ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 nu ja tev vajag ozzyu tad vienigas 2 ko zinu ir Iron Man Paranoid p.s. grupa ir Black Sabath vel vari Boston - More tha a Feeling tad vel Bee Gees - Staying Alive ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Grupa: Running Wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) Ozzijs ar shkiet ir no taa laika vai arii kludos Edited December 18, 2005 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 A par ko pirms tam runāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Bucher said: p.s. grupa ir Black Sabath interesanti, vai te ir arii kaads, kas shiis grupas nosaukumu maak uzrakstiit pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Pain, pain pain - ljauj man. u u u es zinu. zinu... es maaku uzrakstiit pareizi - es varu arii izstaastiit ko tas noziimee... Luuuuuuudzu. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. PS visi kaut kaadi no waxatoru klana salasiijushies - ne vaarda nemaak pareizi uzrakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 deep purple - smoke on the weather / child in time led zeppelin visas dziesmas chever pink floyd, rollingstones, THE DOORS ( ok tas varbūt nav roks bet vienalga labs ) protams kā gan bez the queen ( bohemy rhapsody / we are the champions / radio gaga / the show must go on / we will rock ya ) ehh, šitāds muzons man ir vistuvākais sirdij P.S.ieteiktu paklausīties tev vecīt raidījumu pa swh rock to kuru ivars godmanis vada ( labākais radio raidījums manā skatījumā ) nezinu kā sauc bet nu vnk stāsta visu par vecajām īstajām rokgrupām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 vo menik paldies pavisam biju aizmirsis par deep purple un pink floyd. man ieksh raadio swh rock vislabaak patiik diidzhejs g.(punkts)Terzens jo shameejais jau iegaumeejis mani bija vasaraa un kad prasiju lai uzliek system of a down lika ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buhar Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Jimi Hendrix - Voodoo Child, Hey Joe, Izabella, All Along The Watchtower, Purple Haze, Crosstown Traffic u.c. Free - All Right Now; T.Rex - 20th Century Boy u.c. Un nedaudz jaunāks, bet tā pat labs: Motorhead - Ace Of Spades. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 vēl aimirsu dažas foršas grupas: def leppard - lets get rocked KISS - pilnīgi viss! vēl itkā jau ir white stripes, bet šamējie jau nava 70-80tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 uuii man tieshi pilns ar shiim grupaam un albuumiem, labaakaas grupas - Guns n' Roses- visi aizmirsushi ? welcome to jungle , paradise city, madagascar utt Deep purple pilniigi visas dziesmas najs Pink Floyd Led Zeppelin Iron Maiden Queen The Beatles The Doors Ozzy Osbourne Slade AC/DC Nirvana Creedence The White Stripes netik vecs bet arii najs The Clash Sparks Nazareth John Fogerty - The Old Man Down The Road Jimi Hendrix daudz najs James Brown Eagles The Scorpions Alphaville Jackson Five - ABC.mp3 YOO :> Def Leppard The Animals Aerosmith Motorhead Whitesnake Van Halen Kingdom Come aiiij veel daudz var nosaukt P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 pain piedod kaut gan neko tadu traku jau neizdariju, saprastu ja es uzrakstitu Black Sabbhat, Black Sabbaht, Balck Sabbath vai kaut ka taa, bet nu vienu b pierakstit ir piedodami a p.s. menik smoke on the weather Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 ojaars said: Pain, pain pain - ljauj man. u u u es zinu. zinu... es maaku uzrakstiit pareizi - es varu arii izstaastiit ko tas noziimee... Luuuuuuudzu. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. PS visi kaut kaadi no waxatoru klana salasiijushies - ne vaarda nemaak pareizi uzrakstiit Da blin tu izklausies peec kautkaada lunja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now