Jump to content
GIGN Forum

Pings, Lēns Nets, Ja Uz 2. Kompja Ir Ieslēgts Torrents


rhrds
 Share

Recommended Posts

Situācija tāda, ka lattelecom DSL, wifi, pieslēgti vairāki datori. Ja uz viena no tiem kaut ko aktīvi kačā torrentā, citiem uzreiz paceļās pings, video internetā sāk bremzēt un lapas gluži vienkārši veras vaļā daudz lēnāk.

Kā to var labot? šitajā tēmā neko nerubīju un nav arī īsti pie kā vērsties :(

P.S. Ja kāds zin, ļoti noderēs arī kā tādos gadījumos samazināt pingu TF2 :xd3:

Link to comment
Share on other sites

Internets ir kā ūdenstornis. Pēdējo māju spiediens ir atkarīgs no tā, cik daudz patērēs pirmās. Proti, ja pirmās visu negausīgi kačā, velk utt., tad rēķinies, ka līdz Tevīm ņihuja neaizies.

Link to comment
Share on other sites

Netu izmanto tie paši mājinieki vai visi, kam nav slinkums 50m rādiusā? [piemēram]

Jo pieslēgums tiek dalīts, līdz ar to, jūs dalat ātrumu un vairs nav īsti starpības vai kačā tu, vai kāds cits, kas izmanto tavu pieslēgumu. Tā tas notiek, ja nemaldos. Respektīvi, ja gribi spēlēt, nodrošinies, ka neviens neizmanto tavu internetu uz to brīdi, respektīvi, lai nekačā neko un neuploado. Youtube video jau var skatīties..

Link to comment
Share on other sites

Izmanto tikai mājinieki.

Par to dalīšanu sapratu, gribēju zināt vai nevar tieši tos lagus samazināt, kkā 'uzbūstot' neta ātrumu parakņājoties setingos, kontrol paneļos utt. Un vai jaudīgāks rūteris būtu atrisinājums?

Tā ka neviens nekačā ir diezgan reti, sencis regulāri torrentu rūcina,+ ir oldschool čalis, kam arī sīdošana ir svēta, viņam neko nepadarīsi galu galā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...