Hofo Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Nu psc, tu laikam vel joprojam nesaproti ko pain rakstija! tisham Latvieshi var but gudri un pat ljoti stulbi ta ka vinsh! Vispār es visu sapratu ko Pains rakstija. Bet varbūt tu nesaprati ko es rakstiju. Pain rakstija: Es kaukaa uzskatu, ka ir veerts ziedot kaukam, kas tev patiik. Nu ja man patīk un es noziedoju, bet skatos ooo man vēl iedod slotu. Tā tač ir jaukāk ne ? P.s Es ar ziedošu kaut gan man jau slots ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desteny^ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Bet Tu jau ceri, lai tu kaut ko par naudas ziedoshanu ari dabu preti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 AHHH ak tad spriezham par ilva.cs njaa esmu tur pilnais admins taads pats kaa macho te ( tik man liekas ka man jau vinjas nonjemtas jo gadu p00p neko neesmu teicis ) P00p ir forsh dzheks kursh maacija man speeleet gjitaaru dziivojaam vienaas kojaas vienaa staavaa , mees pat nodibinaajaam grupu "DeaDBreaD" un bija viens meegjinaajums , vinjsh ir pro bundzinieks, pro gjitaarists pro sintezaatorists karoch pro vinjsh daudz eed "kaarumus" nu to biezpiena sierinju vinjam pat mama vinjus sagriez uz puseem Ok beigshu spamot teikshu vienu ka vinjsh ir forsh dzhekinjsh un lai vinjam viss izdodas lai kas te augstaak nebuutu rakstiits jo pat neizlasot gatavs vinju aizstaaveet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 1kārt ali tu esi stulbs. Skaidrot būtu gari, tāpēc to nedarīšu. 2kārt gludeklis ir drausmīgi stulbs. Ak dievs, un vēl admins tai ilvā. šausmas. 3kārt painam taisnība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 jaa shii servera admini ir vienkaarshi burviigi.... saakot no Janx[LV] beidzot ar imagine! http://cs.ilva.lv/forums/viewtopic.php?t=1043 Variet palasiit ja nav ko dariit! paga paga, vai tad Tu pats nebiji tur admins un baigi ar to nelieliijies? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elLay Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 pilniigi piekriitu wisam pain teiktajam... ilvai kompis prasaas rebootu ik peec 3 dienaam, taapeec arii waac ziedojumus... bez naudas nekas nenotiek! gludekli - runaajot par keksiem no about klana... wieniigais iemesls, kaapeec jums ilvaa liek wirsuu, ir tas, ka juus speeciigi meetaajat krutos.. uun tas, ka acc juus dabujaat tikai taapeec, ka esat mainadmina klanaa, newis nopelniijaat kaa paareejie... ali un ko tu wispaar ar shitadu topiku centies panaakt(pateikt)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 runaajot par keksiem no about klana... wieniigais iemesls, kaapeec jums ilvaa liek wirsuu, ir tas, ka juus speeciigi meetaajat krutos.. Nerunaa daudzskaitlii ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olijars Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Gludinaataajs kaarteejo reizi apliecinaaja savu stulbumu... Nu kur taadi rodas????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elLay Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Nerunaa daudzskaitlii ok? nu jaa... tas wairaak uz gludekli bij teemeets... meniks arii neizceelaas, bet tikai aizstaaweeja to tur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Doma vākt ziedojumus jau nav slikta, tikai ILVA nav tas serveris, kas man radītu tik labu iespaidu, lai nebūtu žēl ziedot savu naudu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Tur lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
olijars Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Tur lago taapeec jau vaac to naudu, lai nopirktu serveri, kas nelago!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Neinteresee A vispaar man shkjita, ka vinjiem tur ar provaideri probleemas, bet nu labi, pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
elLay Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Neinteresee A vispaar man shkjita, ka vinjiem tur ar provaideri probleemas, bet nu labi, pohuj lago tad, ja ik peec 3 dienaam nepaarstartee kasti... taa prosta nelago...(ja nu vieniigi jaunaas kartes, kuras wisi ka4aa...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 lago tad, ja ik peec 3 dienaam nepaarstartee kasti... taa prosta nelago...(ja nu vieniigi jaunaas kartes, kuras wisi ka4aa...) Nez, man tas pastaaviigais 50 pings, kas tur ir videejais, skaitaas lagoshana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 nesavaaksun veelreiz nesavaks, bet lai nu veicas gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Man ilva nepatīk, bet vēl vairāk man nepatīk lintech, kurā es pēdējo reizi iegāju un man ar xcsay admins pateica: "Te tu čītot nevarēsi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Gludinaataajs kaarteejo reizi apliecinaaja savu stulbumu... Nu kur taadi rodas????? Take a look in the mirror asshole! ellay es piekriitu ka dazreiz es tur meetaaju kruto, jo man zb taadi pidinji, kas 3 reizi pieseedushies pie cs un vispaar nezina, kas jaadara, tad es vinjus paslapoju, ja vinji neiet miineeet c4 vai arii uzrakstu, lai vinji iet miineet, un tad ieraugu gudraa Janx[LV] rakstu: "Nax slap?" etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 sorry for diggin this up but...gludekli: tu ESI stulbs. arii sezot ilgi pie cs redz ka neko neesi iemaaciijies. tu slapoji ct, kad c4 vel nebija uzlikts. kads ponts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 sorry for diggin this up but...gludekli: tu ESI stulbs. arii sezot ilgi pie cs redz ka neko neesi iemaaciijies. tu slapoji ct, kad c4 vel nebija uzlikts. kads ponts? izteikšos īsi- EJ DRST p.s 1:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts