w4p1337 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Kāds latvijā nodarbojas ar spīīdkubingu? Nuu salkt rubiku ātrāk nekā vidusmēra tā lietotājs. Man ir divi jautājumi. Kur jūs pirkāt savu speed kubus ? Un kur un kādu lubrikantu lietojāt, lai tas labāk slīdētu? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 labāk ej kačāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Jap, tieši tas meitenēm patīk - veikli pirksti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 yup tā jau ir, ka kaut kādi pārhorny pacani, kuriem vienīgais ir paņemt pēc iespējas vairāk meitenes, domā tik kā izsisties viņu acīs, ne darīt kaut ko priekš sevis. Un starp citu, pazinu čalīti no Taivānas, kurš diezgan dramatiskā ātrumā lika to rubika kubu, ar to pašu parasto rubiku no rotaļu veikala plaukta, bez nekādiem lubrikantiem vai dajebkā cita. tā ka pieņemu, ka ar tādiem arī darbojas profesionāļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 yup tā jau ir, ka kaut kādi pārhorny pacani, kuriem vienīgais ir paņemt pēc iespējas vairāk meitenes, domā tik kā izsisties viņu acīs, ne darīt kaut ko priekš sevis. Un starp citu, pazinu čalīti no Taivānas, kurš diezgan dramatiskā ātrumā lika to rubika kubu, ar to pašu parasto rubiku no rotaļu veikala plaukta, bez nekādiem lubrikantiem vai dajebkā cita. tā ka pieņemu, ka ar tādiem arī darbojas profesionāļi. Pienjemu, ka diezvai- parastos jaagrezh ar visu roku, tiem aatrajiem pietiek ar pirkstu "speeku" Jebkuraa gadiijumaa iemaaciiijos salikt taadu un man pietiek, mosh 4x4 vaeetu meegjinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Jb2LplptbFY trakie aziāti. Edited January 7, 2012 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 (edited) Tagad Pasaules rekords pieder latviešu izcelsmes austrālietim(tā sakot). Feliks Zemdegs, 5.66 secs. Edited January 7, 2012 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 afigec - 5.66 - kaa vinjam smadzenes uzkačātas uz kubikiem ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Pizdec. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Un kur un kādu lubrikantu lietojāt, lai tas labāk slīdētu? Un es jau biju domājis, ka šis forums mani ne ar ko vairs nepārsteigs. Spīdkubings ar lubrikantu Edited January 8, 2012 by kRi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 oooh snap, that nigga is fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 afigec - 5.66 - kaa vinjam smadzenes uzkačātas uz kubikiem ;D kubiku liek pēc formulām. reāli ir kautkādas 12 formulas, kuras iemācies un tad jebkurš var viņu salikt tik ātri cik viņa pirksti to atļauj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Nu tik maz nav.. ja grib spīdkubot.. tad 1. Cross - Intuitīvi 2. F2L - nedaudz algoritmi + intuitīvi 3. OLL - orientēšana.. 57~ algoritmi.. bet ir mirrori... http://www.cubewhiz.com/oll.html Ja OLL dara 2 look - jeb divos step'os, tad OLL ir ~ 10 algoritmiem. http://cubefreak.weebly.com/2-look-oll.html 4. tad vel atliek PLL, ~20 algoritmi, bet ir arī mirrori.. savukārt 2 look pll ir aptuveni 6 algoritmi. Pastoties badmephisto video, PLL var veikt ar diviem algoritmiem MAX. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 wapleet man tiešām interesē - kāds ir tavs pašreizējais rekords? Tas viss process (algoritmu iegaumēšana, mācēšana pielietot) izskatās ļoti laikietilpīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 (edited) Man nav rekordu. Jo kubiks ir lēta gala no parastiem bērnu viekaliem pa 1.80 Ls un tam nekāds vazelīns nepalīdz. Ķerās. Nu bet zem 2 min varu salikt.. Es pagaidām trenējos 2 look OLL un PLL, skolas laikā kaut kā papildus 70 algoritmus negribās mācītīes. Pietiks ar 2 look. Bet nu jā ir jātrenējās, jāmācas krusts ar aizvērtām acīm, kā arī F2L ir jāmēģina salikt, pēc iespējas mazāk kubu rotējot. Btw., ja gribēja apiet to Latvijas noteikto ārpuseirozonas nodokli, vajadzēja sūtīt kā GIFT'u? Edited January 9, 2012 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Man nav rekordu. Jo kubiks ir lēta gala no parastiem bērnu viekaliem pa 1.80 Ls un tam nekāds vazelīns nepalīdz. Ķerās. Nu bet zem 2 min varu salikt.. Es pagaidām trenējos 2 look OLL un PLL, skolas laikā kaut kā papildus 70 algoritmus negribās mācītīes. Pietiks ar 2 look. Bet nu jā ir jātrenējās, jāmācas krusts ar aizvērtām acīm, kā arī F2L ir jāmēģina salikt, pēc iespējas mazāk kubu rotējot. Btw., ja gribēja apiet to Latvijas noteikto ārpuseirozonas nodokli, vajadzēja sūtīt kā GIFT'u? Nu nu! Tu esi meginajis to vazelinu nu tajaa lillaja tuubina ar valzirgu attelotu (aizmirsu nosauk). Tas dara brinumus, vienigi mana gadijuma peileitojums nav sasitiits ar cube, bet ar MIeziiss Janx sadziivi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Emm, kāds nosaukums vai attēls? Un kur tādu var dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now