Jump to content
GIGN Forum

Masaza


Baek
 Share

Recommended Posts

Jautajums kads nav gajis uz masazas , vienalga kurai kermena dalai , man intrese mugura , jo nodarbojos ar sportu , svarcelsanu un mugura biezi vien sap . Arsts teica ka vajadzetu kadu masazu apmeklet , bet nu neesmu nekad bijis ir doma pameginat.

Cik skatijos interneta , tad ir viriesi un sievietes masieres, man protams ka gribas lai mani mase sieviete nevis virietis, tad ka tur ir isti ? Sievietes laikam mase viriesus un viriesi - sievietes ne?

Bet man bails no vienas lietas , ja nu stojaks uznak peksni kad mani mase :D , ka tur ir isti , es ar apenem gulu uz tas gultas un kad vina beidz maset ( piemeram 1 h) , tad vina iziet ara no tas istabinas un es varu gerbties ? Vai tur plikam jagul uz tas gultas un dvielis tikai nosegts par pakalu?

Nu ir tadi jautajumi, salona kaut ka negribas iet prasit !

Edited by Baek
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Pavelk apenes uz leju, tā ka puse dirsas redzama. Pēc seansa (ja vien tas nav ar turpinājumu :) ) viņa iziet ārā un tev dažas minūtes jāpaguļ, pēc tam vari viens ģērbties.

Nav nodalīts kas ko masē, pie kā iesi, tas arī masēs.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tieši tagad pats staigāju uz masāžām, arī tas pats, ka no svarenes un sēdošā darba sāka mugura sāpēt.

Ir daž'da veida masāžas - biju pie sporta masiera un tici man tur neradīsies stojaks un pat pazudīs tāds ko Tev izraisījusi Megana Foxa... Šāda masāža ir ļoti sāpīga un parasti sāpošās vietas pēc masāžas sāp vēl vairāk, bet pēc +- dienas paliek labāk.

Es tagad eju uz parastu masāžu, kur man principā masē tikai muguras lejas daļu, tā arī ir sāpošā vieta. Pēc šādas masāžas parasti uzreiz paliek labāk, bet rēķinies, ka ar vienu reizi nepietiks.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Katru nedelju eju 1x uz masazu mugurai. Ari visi trenini to nomoka un sedesana pie pc ari nenak par labu. Principa jau uzrakstija ka janovelk krekls un jaataisa bikses, visu pavelk lidz pus dirsai un masee. Mani personigi mase sieviete un ir tiesi laika. Ja mase loti stingri, man tas galigi nepatik. Un man liekas ka tas cik stipri ir jamase ir atkarigs no cilveka kermena uzbuves. Ja nu interese, uzraksti pm, pateiksu kur dodos, varesi aiziet pameginat. Galvenais nebaidities un izskaidrot ko gribi un ka ir. Kad mase ari pasaki ka gribi stiprak/vajak, kur vairak vajag utt.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tā kā man arī darbs ir saistīts ar lielu sēdēšanu un bieži vien konstantu, un tam visam pa virsu jaunībā sadzīti ir neviens vien muskulis, tad šad tad piestaigāju uz masāžam jeb precīzāk tieši pie viena masiera. Esmu bijis pie dažādiem - sievietēm, vīriešiem - bet viss labākā pēc sajūta, tieši man, ir pēc tādas pamatīgās alternatīvās austrumu masāžas. Tas čalis, pie kura eju, svara ziņā varētu būt ap kādiem 60 moš mazāk, bet pats esmu 196cm un svarā starp 95-100, un tad ir laba sajūta, kad ir precīzi, bet spēcīgi saspaidīti visi lielie muskuļi sākot no kājām līdz kaklam. Es gan bieži vien prasu lielāko uzsvaru tieši uz kājām, jo tās viss "labāk" esmu pamocījis laikam ejot ar visiem kaulplēves iekaisumiem etc. bet tev pašam ir jāskatās, uz ko vajag likt uzsvaru, ebt ja nekad neesi gājis pie masieriem, tad no personīgās pieredzes varu ieteikt sākumā daudz neforsējot pamēgināt, piemēram, 3 dažādus un tad arī sapratīsi, pēc kura ir viss labākā pašsajūta, jo ir bijis tā, ka it kā masāžas laikā efekts ir labs, bet pēc tam nifiga savādak kā pirm 2h nav bijis.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ja es padomaju ka vini mases mani taka mana meitene , maigi ... Bet nu ienaks skaista meitene manos gados, viss kaut kas var notikt :) taja masazas zale

Bet nu paldies par informaciju , domaju ka rita dosos pierakstities..

Edited by Baek
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...