WickedAppServ Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Sveiki gignieši, jau savlaicīgi vēlos jums novēlēt kārtīgi nosvinēt svētkus. Piedāvāju septiņus, Jā septiņus ielūgumus uz inPeril.net Latviešu torrentu trakeri. Kas tev ir jādara lai iegūtu vienu no šiem ielūgumiem? Atbildē uz šo rakstu norādi.. Ē-Pasta adresi Pantiņu vai novēlējumu citiem, gaidāmajos svētkos. Pieejami 5 Ielūgumu. Priecīgus svētkus! Edited December 23, 2011 by WickedAppServ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Inperil labs torrentsaits. (vecais danger) Lietotāji nav tādi auni kā Outlawā vismaz. Pašam gan nevajag, bet dāvana forša. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Sūdīgi kačātāji var izčakarēt tavu pašu profilu! Iedevu brālim - šo izbanoja. mans mīļākais torents. oulaws par maksu. Tur vars neesmu. Principā lietoju tiaki inperil. bet vispār kušš! vēl uzodiīs un izdzēsis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 e-pasts: [email protected] Reiz mežā dzima eglīte, Un kādreiz arī sniga. Bij sals līdz mīnus divdesmit, Bet tagad bieza migla. Tik viens mums visiem palicis, Ik katru gadu atkal. Mēs gaidam svētku brīnumu, To novēlam ikkatram. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartbrk Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) [email protected] Par cik šogad ar to sniegu tā skopi ziema uzvedās... Cik rāmi, cik brīvi un lēnām Pār pasauli pārslas laižas! Un vietas vairs nepaliek ēnām, Un takas un domas ir gaišas. Priecīgus svētkus! Edited December 23, 2011 by heartbrk 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 Abiem ielūgumi nosūtīti, vēl pieci palikuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Es arī varu piemest divus ielūgumus ja gadījumā vairāki gribētāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) imo, labakais trakeris [latviesu] dotaja bridi ir fano, inperil es liktu otraja vieta. bet vispar, arzemju torentu saiti FTW. Edited December 23, 2011 by prekkk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Man ir divi ielūgumi, ja tomēr pietrūkst, var atmest pm, aizsūtīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Ņemot vērā ka 3 ielūgumus var saņemt par 50 BP un tie man ir 5k tad par ielūgumu trūkumu nevajadzētu sūdzēties Gaišus svētkus visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 imo, labakais trakeris [latviesu] dotaja bridi ir fano, inperil es liktu otraja vieta. bet vispar, arzemju torentu saiti FTW. Cool argument, bro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 filebase.ws tīri tā neko arī.. lietuviešu pahodu? bet tur viss krieviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Es pis, cilvēks uztaisa foršu topiku, kur piedāvā ielūgumus uz trakeri un novēl priecīgus svētkus, bet tāpat atrodas plānā galdiņa urbēji, kas mēģinās iestāstīt, ka ir citi trakeri, kas ir labāki... Kāda jēga jums no tā, yo? C-walkeri nah. Man arī ir 2 lieki ielūgumi inperilā, varu iegādāties vēl, ja vajag. Ja kādam nepieciešami Fano ielūgumi, arī tur varu palīdzēt. Ir iespēja arī uzdāvināt bonusa punktus iekš fano... Ja kādam ļoti vajag, sakiet niku... Balts sniegs kā atmiņas plūst, Bet taustāms tas nav un mūsu rokās neizkūst, Nekas, gan būs laiks savādāks, Kas tavās acīs un sirdī prieku sagādās. Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu jauno gadu ar manis svaigi, paša sacerēto dzejolīti :* 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) Ja pietrūkst kādam , varu piemest. e-pastus @PM Noteikti SceneAccess uz svētkiem ar iedos, kādu ielūgumu , bet to atdošu kādam tiešām uzticamam , jo tur sūdus 1 - 2 var savārīt. BTV, jauks topiks. Priecīgus svētkus! Edited December 23, 2011 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Man ar metajas 14 ielugumi! Nu fakts ka tads, LV trackeri izmirst. Neka sakariga anv, viss loti veelu un visvairak man besii ka pa lielam visu liek krieviski. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 LV torrenti tik tiešām kļūst aizvien neaktuālāki. Pats sēžu vienā lv trakerī, kur ir tikai lv filmas, no tāda trakera ir vismaz jēga. Bet nu, piem, outlaw...vnk wtfb ...kas tur ir tāds, ko nedabūt pirātu līcī vai kur citur? Tie, kuri ir maksājuši par reģistrāciju..gl jums. Enivej, priecīgus svētkus, man arī ir daži brīvi ielūgumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brugeetaajs Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Varu vēl kādam iedot ielugumus, ja vajag! rakstiet uz profilu vai te ka adresetu man, lai zinu kam sutit! :aha: p.s. viesiem jaukus svetkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 Eu nu, man šķiet kad visiem jau ir skaidrs kad jums ir tūkstošiem ielūgumu, tie kuri ir tanīs ieinteresēti, vienkārši ieraksta šinī topikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brugeetaajs Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Man ar metajas 14 ielugumi! Nu fakts ka tads, LV trackeri izmirst. Neka sakariga anv, viss loti veelu un visvairak man besii ka pa lielam visu liek krieviski. kada starpiba kada valoda? Neredzu atskiribu saktities angliski vai krieviski! pats personigi lielo vairumu skatos krieviski, jo vieglak pirmkart filmas atrast krievu valoda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Man vienam fano nokāries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brugeetaajs Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Man vienam fano nokāries? Trakeris ir ļoti lens Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 čota es nekuja neiebraucu , nakuja man kaut kādus ielugumus uz INPERIL.net ja tur var vienkarsi registrēties ?? Kur slēpjās āķis ? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) Ir1 ielūgums uz Sceneaccess, ja kādam vjg - PM! atdots! Edited December 25, 2011 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Man vajadzetu ielūgumu - [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Man vajadzetu ielūgumu - [email protected] Ielūgts veiksmīgi! Apstiprinājuma vēstule tika nosūtīta uz adresi, kuru tu norādīji ([email protected]). Tavam draugam vajag atbildēt uz šo vēstuli, lai reģistrētos trakerī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now