Slimjim Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Sveiki. Es vēlos pirkt PS3, varbūt varat izteikt savas domas par šo konsoli ? Gribu zināt kādas atsaucības. Cik saprotu, PS3 ir jāatkodē, lai ietu lejuplādētās spēles, ne ? Un cik tas varētu izmaksāt ? Vai arī tomēr labāk pirkt Xbox ? Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ir GIGN forumā jau topiks par šadu tēmu, man search neklausa, meklē pats 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slimjim Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Ir GIGN forumā jau topiks par šadu tēmu, man search neklausa, meklē pats Es jau meklēju, man viņš arī tā dīvaini uzvedās, nevarēju neko atrast ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ja gribi maukt atkodētās spēles, tad jāpērk ir xbox. xbox - kapeikpisēji, ps3 - tiem, kam ir nauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Nu principa man ari ir doma kadu no shiem iegadaties. Zinashanas nulles limeni. Kas ir jaudigaks, spelju grafika labaka un stuff? Jeb labak kadu laptopu un bliezt jaunas speles. Vinjas vnk sak palikt graujoshi labas:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Oh look, its this thread again. @h1tex, consoli tev nevajadzes tik faking biezhi upgreidot kaa PC. Nebus jauztraucas vai konsole pavilks tadu un tadu speli, nevis ka tas ir ar PC. Edited November 22, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 xbox - santīmu pisējiem ps3 - jāpērk spēles 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slimjim Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Cik maksā apmēram PS3 atkodēšana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Man šķita, ka šis forums neatbalsta spēļu pirātismu. Tātad ej dirst ar savu jautājumu. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Nju par pc ja viss it ka skaidrs ka ir jaupdeito. Bet ka ar laptopu? Cik tads tagad maksatu,kas velk nu vismaz uz medium settingiem? Un vel kas,tie kam ir kada no konsolem. Varetu padalities ar pieredzi,piemeram, uz gameplayu ar to pultu. Cik atceros,un ir spelets. Tad ar pulti nav patikami spelet,piemeram, call of duty. Vieglak ir uz klaviaturu un peli. Par braucamajam,tas nu ir vieglak atkal uz pulti. Tikko paskatijos Batlefield 3. Pilnigi gribas uz nakosho algu iet un iegadaties vinju:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Pirmkārt, konsoles grafika nav ne tuvu tam līmenim, kur atrodas šodienas PC. Otrkārt, pie pults pierod, bet ne pirmajā dienā. Es pazīstu cilvēkus, kuri datoram sprauž pulti klāt, jo tā viņiem ir ērtāk. Treškārt, nevar pateikt, kura ir labāka konsole priekš visiem, var pateikt tikai, kura ir labāka konsole noteiktajam cilvēkam. Ej un skaties kādas spēles ir pieejamas katrai konsolei un izvēlies, kura ir vairāk piemērota tev. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Man šķita, ka šis forums neatbalsta spēļu pirātismu. Tātad ej dirst ar savu jautājumu. Ujibanaks. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Cik maksā apmēram PS3 atkodēšana ? NEdari taa...Tas bus tas pats kas nopirkt jaunu preci bez garantijas....PS3 viennozimigi ir labaaks un mazaak parkarst kaa PS3! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 NEdari taa...Tas bus tas pats kas nopirkt jaunu preci bez garantijas....PS3 viennozimigi ir labaaks un mazaak parkarst kaa PS3! Malcis Good Men, bet mēs Tevi noteikti sapratām. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Abus var atkodēt. Abi ir labi, katrs savā veidā. Bet ja tagad pirktu - tad točna nekodētu vaļā. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Malcis Good Men, bet mēs Tevi noteikti sapratām. Oij esxjuuzmiiiii.... Ps3 mazak parkarst par XBOX Nevajag piesieties drukas kljudaam Tapat tu saprati manu domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 PS3 viennozimigi ir labaaks un mazaak parkarst kaa PS3! Dienas teksts 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Nesaprotu, kur prikols piepisties tādiem sīkumiem. Tāpat visi, kuri nav dauņi galvā, saprata, ko viņš domāja. Un pārkarsa vecie Xbox, ar jaunajiem Slim modeļiem reti kuram ir problēmas. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 bija man xbox, ieliku Oblivionu un xbox nodega. Pleisteišons vēl nav nodedzis, tāpēc vairāk uzticos tiem 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Oblivion vispār bija nereāla zaraza. Crashoja ik pēc 7 minūtēm. Un tas bija 100 gadus atpakaļ. Es personīgi nepirktu Xbox šobrīd, jo runā, ka nākamgad būs jauns Xbox, bet nevar teikt, ka šobrīdējie ahuenna plīstu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Ej un skaties kādas spēles ir pieejamas katrai konsolei un izvēlies, kura ir vairāk piemērota tev. Xbox spēļu vienmēr būs vairāk, jo Microsoft lobē spēļu izgatavotājus, lai taisa spēles tieši viņiem, vai arī ar speciālu bonus content tieši priekš xbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Ja negribi skatīties visu, tadControllers - XBOXSKU - -/-HARDWARE & EXTERNAL DESIGN - PS3CPU - PS3GPU - XBOXUser Interface - PS3 (taču 6. decembrī xbox'am būs jauns dizains)Online experience - XBOX (Ja nebūsi muļķis un neflešosi)Media playback - PS3 (Laikam dēļ tā, ka ir Bluray atbalsts, bet tā XBOX var likt dziesmas spēlējot spēles fonā, bet PS3 nevar)Multiplatform games - XBOXExclusive games - PS3Future - XBOXBeigās uzvarēja PS3, bet pats lietoju XBOX un esmu apmierināts. Edited November 23, 2011 by toksiks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 toksik, tas viss par ko tajaa video tiek "karots" balstaas uz preference. Pasham ir PS3, bet gribeetos 360 taadeelj ka tam ir lielaaka shmup kolekcija. Vairaak on topic: tagad ir izdeviigaakais laiks prieksh PS3, jo iznaaca "True Blue" PS3 USB dongle, ar kuru uz 3.55 CFW var speeleet speeles liidz versijai 3.73, vieniigais miinuss atshkjiriibaa no vecaa USB ir taads, ka shim vienmeer jaabuut ievietotam konsolee, un ka tas maksaa $60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Xbox spēļu vienmēr būs vairāk, jo Microsoft lobē spēļu izgatavotājus, lai taisa spēles tieši viņiem, vai arī ar speciālu bonus content tieši priekš xbox. Te nu gan tu ļōōōōōti kļūdies. (jeb lej sūdu, domājot, ka neviens neko nesaprot) MS ir 3-4 first party spēļu studijas. Sony 3 reizes vairāk. Sony pēdējos gados ir nopirkuši daudzas studijas, kas developo tikai priekš viņiem. Tavs posts ir, kā latvieši saka, tīrākā diršana, MS ekskluzīvo spēļu skaits ir uz vienas rokas pirkstiem izskaitāms. Un tam visam pa virsu vēl fakts, ka Sony maksā 3rd party publisheriem naudiņu, lai PS3 versijām būtu bonusi kādi Xbox nav. (piemēram Dead Space 2 diskā ierakstīts gan otrā, gan spēles pirmā versija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beagle Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 un xbox ekskluzīvi, salīdzinot ar uncharted, infamous, killzone, god of war, metal gear... franšīzēm, ir appisiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now