Jump to content
GIGN Forum

Slimjim

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Slimjim's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Slimjim

    Gribu Pirkt Ps3

    Cik maksā apmēram PS3 atkodēšana ?
  2. Slimjim

    Gribu Pirkt Ps3

    Es jau meklēju, man viņš arī tā dīvaini uzvedās, nevarēju neko atrast !
  3. Slimjim

    Gribu Pirkt Ps3

    Sveiki. Es vēlos pirkt PS3, varbūt varat izteikt savas domas par šo konsoli ? Gribu zināt kādas atsaucības. Cik saprotu, PS3 ir jāatkodē, lai ietu lejuplādētās spēles, ne ? Un cik tas varētu izmaksāt ? Vai arī tomēr labāk pirkt Xbox ? Paldies jau iepriekš
  4. Šī programma patiešām ir laba, bet vai man viņa darbosies, ja man nets nav datorā ? Vienkārši tagat nevaru tik pagaidām pie otra PC kurā nav tas nets !
  5. Hmm, verot itkā vaļā to programmu dators divreiz nopīkst un viss, nekas nenotiek, un kad mēģināju uz šito PC man uzmeta erroru -
  6. Sveiki. Problēma ar internetu. Nevaru izveidot Local Area Connect. Varat pateikt lūdzu, kā tas ir izdarāms ? Paldies jau iepriekš.
  7. Par cs vispār nerunāju, man negāja tālāk par šo vietu - tāpēc nodomāju pārinstelēt. Itkā sākumā instalējās - un pēctam paliek zils ekrāns un nekas nenotiek.
  8. tiešām neviens nevar palīdzēt ?
  9. Sveiki. Ir tāda problēma, cik sapratu pēc PC "niķošanās" nokāries pats Windows. Ieslēdzot PC pat neparādās Windows xp loadinga logs, tālāk vienkārši neiet ! Domāju, mošk jāpārinstelē, ielieku disku itkā viss iet, pārskata draiveru itkā viss iet, bet kad tas ir izdarīts, prost apstājās viss un paliek zils ekrāns. Kas varētu būt pa problēmu ? Mošk cietais nokūries ? Paldies jau iepriekš.
  10. Nu re, ir taada, es ar pats uzskatu ka tie jautaajumi ir pilniigi, piedodiet par izteicienu, tizli, bet nu uz sajiem es atbildes neatradu, vari palīdzēt lūdzu ?
  11. Sveiki. Varat līdzu izpalīdzēt un atbildēt uz šajiem jautājumiem - Kas ir imunizētājvīrus ? Kā atvērt antivīrusa programmas dialoga logu ? Kā pārbaudīt ārējās datu uzkrāšanas iekārtas ? Kās jānorāda, lai pārbaudītu saarhivētos failus ? Ar kādu izvēli automātiski var pārvietot inficētos failus ? Kur tiek izmantotas tabulas ar vīrusa aprakstiem ? Ar kādu izvēlni automātiski likvidē inficētos failus ? Kurā izvēlnē norāda, kā aktivizēt skaņas signālu antivīrusa programmā ? Kur tiek glabāta informācija par veiktajām antivīrusa pārbaudēm ? P.S. - Visi sie jautājumi ir saistīti ar antivīrusa programmām. Paldies jau iepriekš
  12. Gribeeju vel pajautaat. Kip, man ir ruuteris, ir iespeeja atrast sos datus blakus datoraa ?
  13. Es jautaaju, kur var atrast, nevis lai juus man atrodat !
  14. Sveiki. Varat man lūdzu pateikt, kur var atrast sos datus/informaaciju ? Paldies jau ieprieks, ar cieņu Slimjim's.
×
×
  • Create New...