Jump to content
GIGN Forum

Latvijas Krājbanka


BotE.
 Share

Recommended Posts

Nu Paulam rekā vairāk kā 700 000 tur tagad karājās, es viņa vietā būtu pēdējos matus izplēsis.

http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/400328-paulam_latvijas_krajbanka_glabajas_vairak_neka_700_tukstosi_latu

Bet jā, labi, ka laicīgi aiztinos no tās bankas uz tagadējo Swedbanku, žēl cilvēku, kas bankai uzticējās un tagad tiek pievilti šādā veidā, ticu, ka nav viegli, atliek vien cerēt uz pozitīvu rezultātu, vismaz, tikt pie daļas naudas atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Vismaz tie 50.-Ls mani nomierina,protams,krājbankai uzticība ir zudusi. viņi man tagad var piedāvāt kaut vai zelta kalnus,palikt es netaisos tāpat.

un bļin,tagad vēl jāmaina visi konti būs, bankās atkal liekas naudas izdošanas par visiem līgumiem, u.t.t.

ps. biju lasījis,ka pie naudas vispār tikt varēšot pēc 20.dienām, bet nu labi,ka vismaz šoreiz ir kāds labums dzirdēts par rītdienu.

Un Pauls noteikti nav vienīgais ,kam šāda summa stāv uz konta

http://www.db.lv/finanses/fktk-privatpersonas-krajbanka-no-ritdienas-vares-tikt-pie-50-latiem-diena-uznemejiem-vel-neko-nesola-248461 uzņēmējiem vispār nejauki

Edited by BotE.
Link to comment
Share on other sites

Krūmane faktiski nedeva cerības, ka visus līdzekļus no Krājbankas atgūs arī tie cilvēki, kuriem tur glabājas vairāk par garantētajiem 100 000 eiro, piemēram, maestro Raimonds Pauls, kuram bankā dažādās valūtās glabājas aptuveni 1 miljons eiro. Cerība gan vienmēr mirstot pēdējā, un vēl esot iespēja, ka pēc veiksmīgas bankas aktīvu realizācijas atrodas līdzekļi arī lielāko noguldījumu atdošanai.

Ierēdne vairākkārt uzsvēra, ka likums neprasa kompensēt lielākos noguldījumus, un ieteica diferencēt riskus un lielāku summu dalīt mazākās daļās, lai glabātu dažādās bankās, kuru Latvijā ir vairāki desmiti.

Edited by pish?
Link to comment
Share on other sites

Situācija ir mistiska.

Privātpersonas(rezidenti) līdz 100k eiro (70k latu) dabūs no noguldijuma fonda (149miljoni)+valsts kase aizdos uz laiku, kamer pārējos aktīvus pārdos.

Juridiskās personas, valsts uzņēmumi un pašvaldības jau var liet asaras.

Katrā ziņā atkal krievi mūs izjāja un aizlaidās.

Ko vajag? Priedītim 12 gadus, valdes locekļiem, kas arī likuši parakstu arī valsts maizē parīti. Vismaz turpmāk domās vai pāris štuku dēļ ir vērts 10 gadus pasēdēt vai doties uz Rus parakstot un veicot kriminālas darbības.

Sardzei Krūmanei 5 gadus un mantas konfiskācija par nolaidību.

Katrā ziņā vēl jau nav pateitks kas ir ar Air Baltic, kura nauda tur arī ir, daži apgalvo, ka bija un jau sen izmantota saistību sekšanai.

Šodien redzēju rindas pie filiālēm, darbinieku vietā negribētu būt, drošvien dabūn pārmatumus un epopejas cik visā savā mūžā kopā.

Visvairāk man vienkārši kretinē tā muldēšana, ka viss kārtībā, kaut zināja jau 17 vakarā ka sūdi vagā.

P.S.

Pauls? Nākamreiz, kad brauks uz Rus, lai tiem oligarhiem pasūdzas, tie 630k atdos.

Pats? Neko gaidu, mūsu varenās valsteles paziņojumu atvēršu kontu zviedru bankā un lai skaita iekšā. Krieviem naudu uzticēt nevar tie nav biznesmeņi, bet zagļi

Katrā ziņā tiem kam ir zem 70k latu nav ko krist panikā, naudu dabūs 20 dienu laikā !!!!!!!. Tiem kam vairāk var cerēt uz 70k un ļoti niecīga cerība, ka kādreiz ko vairāk dabūs.

Tiem, kam tikai konts krājbankā, jātaisa jauns, un jāņem pa 50ls ārā.

Edited by Kaupo
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Mjā, bet manuprāt ļoti dīvaina situācija, ka valsts pateica, ka netiks glābta banka. Tagad visi pie pirmaš iespējas skries ņemt ārā naudu. Tad jau varēja teikt, ka gaidīs Lietuvas lēmumu/vienosies ar Lietuvu apr glābšanu utt.

Bet šeit nav ko brīnīties 2 kreivi jau tika sveikā ar iepriekšējo, un viens ar pašu pirmo grimstošo banku

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.1tv.ru/news/polit/191766 Briest karš

jā jā jā... Lai tie krievi iet apsēsties. Taisās karot ar visu Nato? Nē nu ok, vismaz pie gāzes cenām labākām moška tiksim.

Tikpat labi Eiropa var paprasīt lai aizvāc visas savas desantnieku bāzes no Rietumu robežas, nebūvē lielos kara kuģus utt.

Edited by Kaupo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kaupo ko tu tur muldi, kāda valde, Priedīts uzlika savu parakstu, nesaskaņojot to ar valdi, pilnvaru pārkāpšana, vecis iegāza visus pārējos un viss.

Neesu dokumentus redzējis, tu drošvien esi, bet tur arī parakstās arī no valdes, jo jābūt valdes lēmumam :)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...