Jump to content
GIGN Forum

Linux Hlds

Recommended Posts

Kaa man zb. Esmu izmekleejis guugli no liidz nelabumam.Tjip es gribeeju taadu mazu serveriiti uzlikt uz sava pc, iztesteet kaa straadaas.... Uzlika Slackwae 10.2 .... mekleeju visaadus hlds, nokachaaju kautkaadu hlds 3.x.x.x versiju (sveera ~400mb) neiet tur kautkas,....kachaajis esmu arii kautkaadu 1.1.xx versjiu...arii taa nerukaa....man zb, uz win32 hlds uzlikt kaa 2 pirkstus apchuraat, bet linuxam jau probleemas saakas ar to, ka jaaatrod server faili.....kaads nevar pachuksteet man nedaudz priekshaa ar ko man buutu jaasaak un kaa kautko dabuut gatavu? unsure.gif

Velc HldsUpdateTool priekš linux šeit

chmod +x hldsupdatetool.bin , tad palaid viņu un viņš cip ieinstalēs nepieciešamos failus servera lejumlādei no steama.

Tālāk kā uz windowsa: ./steam -command -update -game cstrike -dir . -retrty -verify_all un gaidi kad nokačāsies

wink.gif

Ak cik mees gudri! hlds update tool: Visiem kas meegjina ieiet (no steam) - Invalid CD Key....vienalga sv_lan nulle vai viens! smiliez.de_2469.gifviolent1.gif76.gif

Nu bik gudrāks domāju esu par tevi...vismaz par to, ka linux hlds serveris arī jaakrako zināju.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...