samuray Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 es ar gribu, bet 26. neder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) Okey tad runajam uz 3.Decembri !!! Lieku saraksta visus, kas pieteikusies lidz šim un kam 26nov datums nederēja. Brauceji 1.Bencik 03dec. 2.Deadalive 3.Krish 4.AmE 5.Bullet 6.Worm 7.Vincester 8.WangRuLang (who da fak is he? ) 9.Samuray 10.Dominix 11.Bullet Okey tad nu tie, kas tiek dod zinu vai te vai pa telefonu un leenaam sildam ierochus. Domaju, ka laiks ir pietiekosi lai varetu sagatavoties un saplanot. Naudinu rekinam aptuveni 10ls, pakert lidzi labak 15ls, lai bez stresa visu var izdarit, un protams veel makjiits pa celam japaker Veiksmigu dienu ! Edited November 18, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 3. Decembris man skan daudz labāk piesakos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ap cikiem ir doma izbraukt no Rīgas? Labprāt piedalītos, taču vēl jāskatas kas notiek ar darbiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Tad uzreiz arī jāprasa - kas varēs mani savākt no autoostas, aizvest līdz spotam un ( vēlams ) aizvest atpakaļ līdz autoostai? Kaut kādu kapeiku zupai piemest arī varētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) Brauceji 1.Bencik 03dec. 2.Deadalive 03dec. 3.Krish 03dec. 4.Worm 03dec 5.Vincester 03dec 6.Karoche chalis kurs ir registretais(gejs) 03dec 7.AmE 8.Bullet 8.5.WangRuLang (who da fak is he? ) srry pusdzivais vainigs... kretins vins ira es zinu 9.Samuray 10.Dominix 11.Bullet 12.Cash 13.Test2(kluse un gaida, kas brauks, tad teiks savu vardu ) Cash rit uzzinasu pieejamos laikus, bet nu vari rekinaties ap dienas vidus, agri no rita vai velu vakara nekas nenotiks Dominix, tiec lidz autoostai patieksu kur un kura trolejbuss jasezhas, un no turienes jau savaksim tevi, ja nu vienigi te nav kads, kas caur centru brauks. Pusdzivivai tipa kaadu varess savaakt, naaks tuvak uzzinasim kuru Edited November 19, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 3ajā esmu brīvs, ja ņemat bariņa... Es tik nesapratu - tas būs matīsa ielā vai kkur jābrauc? Ja otrais - man badīties no aukstuma... ja telpās tad esmu tikai par Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Nemat mani barinjkaa, luudzu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Nemat mani barinjkaa, luudzu :) Nahuj dzerejua nenenmamn :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Nahuj dzerejua nenenmamn Kurš nu būtu teicis pieraksti mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 (edited) YAAA! 3. decembris man daudz labāk der. edit: piesakos uz vietu kāda mašīnā. Edited November 20, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Brauceji 1.Bencik 03dec. 2.Deadalive 03dec. 3.Krish 03dec. 4.Worm 03dec 5.Vincester 03dec 6.Registretais 03dec 7.AmE 03dec 8.Freelancer 03dec 8.Bullet 9.Samuray 10.Dominix 11.Bullet 12.Cash 13.WangRuLang Cerams rit varesu pateikt, ka 3dec ir 100% mums pierezervets un ierasanas laikus, lai varam saakt domat kaa nokluut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 viss forshi. atri sakot, es braucu un man ir 4 vietas brivas. vip vietas ir benciks un free. vel divas paliek, pashi lozejat kuram. kursh pirmais piesakas, to vedu. (benzinam visi kopa metam) (haha) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 (edited) kur tad tu strādā? LURSOFT p.s. varetu uzshaut bet nav velme klist arpus rigas un domat par noklusanam Edited November 20, 2011 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 viss forshi. atri sakot, es braucu un man ir 4 vietas brivas. vip vietas ir benciks un free. vel divas paliek, pashi lozejat kuram. kursh pirmais piesakas, to vedu. (benzinam visi kopa metam) (haha) Es, es! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 viss forshi. atri sakot, es braucu un man ir 4 vietas brivas. vip vietas ir benciks un free. vel divas paliek, pashi lozejat kuram. kursh pirmais piesakas, to vedu. (benzinam visi kopa metam) (haha) Es ar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 es braucu un man ir 4 vietas brivas. vip vietas ir benciks un free. vel divas paliek, pashi lozejat kuram. kursh pirmais piesakas, to vedu. (benzinam visi kopa metam) (haha) Ar ko? Žigu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) Ar traktoru Informeju, datums 03dec. Laiks 11:00 kad butu jaierodas. Team 1 - kur AmE un Vincister dzivojas ? Team 2 - Registretais var savakt sev lidzi 3-4 purnus, visi metas visam kopa, dodat te zinu, kurs brauks ar vinu. Kurs pirmais piesakas, tas mauc Abas komandas startee no Pur4ika. Ja ir kaadas ipasas velmes griezties pie driveriem Brauceji 1.Bencik 03dec. Team 1 2.Deadalive 03dec. Team 1 3.Krish 03dec. 4.Worm 03dec 5.Vincester 03dec Team 1 6.Registretais 03dec Team 2 7.AmE 03dec Team 1 8.Freelancer 03dec Team 1 8.Bullet 9.Samuray 10.Dominix 03dec Team 2 11.Bullet 12.WangRuLang Edited November 22, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Esmu visai atkarīgs no šoferētājiem. Droši vien braukšu ar sabiedrisko un izkāpšu kaut kur autoostā. Ja ir iespējams mani savākt no autoostas un varbūt arī aizvest atpakaļ līdz autoostai - tas būtu pats labākais variants. Varu arī aizbraukt līdz kādam punktam ar kādu autobusu vai trolejbusu, vai kas nu tur vēl kursē, bet Rīgu gandrīz nemaz nepārzinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Izņēmu sevi no saraksta, tik agri netieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 varu arī ar Žigu bet plānoju tomēr ko ērtāku es jau brīvdienās izbaudīju pirmos ziemas prieksu ar žigu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) Izņēmu sevi no saraksta, tik agri netieku. Dzert mazaak vajag drankji Dominix, tu zini no kurienes atiet 23 vai 18 trolejbuss netalu no centralas stacijas ? Kaap ieksha un zvani, pateiksim kur jakapj aaraa un no turienes arii savaksim tevi Tataad ja tu sita vari izdarit es tevi lieku ieksha team 2. Starp citu tu tak nebrauksi no vidzemes ? Tom. kas ar tevi mauksi ? Pusdzivais ieliec sava posta manu pedejo brauceju sarakstu dammits Edited November 21, 2011 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Es zinu tikai to, ka Rīgai ( laikam ) ir autoosta, par sabiedrisko transportu nemaz nerunājot. Braucu no laukiem ( lasīt - Liepājas ). Būs kaut kā šīs un nākošās nedēļas laikā jānoprecizē iebraukšanas un izbraukšanas laiki. Autoosta ir tik ļoti tālu no visiem un galīgi nav pa ceļam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Man k-ka nesanak pirmo postu izlabot, so nekads brauceju saraksts tur nebus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 purčiks man ir melna bilde. Varbūt kur precīzi jābūt? varu būt centrā, i teikā ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now