Jump to content
GIGN Forum

E-Cigaretes


Baek
 Share

Recommended Posts

Kaut ka ieintreseja sis "produkts" , varbut kads var pastastit kaut ko vairak par to , varbut kads lietot ?

Otrs jautajums kadu komplektu labak pirkt kadas cenas robezas? Un ar ko atskiras tie dargie un ne tik dargie?

Kas daras ar tiem kartridziem? Cik vini ilgi tur ? Un cik maksa vini?

Lieta tada ka man ta atkariba nav no ta nikotina , cik esmu ieverojis , bet gan no tam pasam sajutam pipejot , es varu nepipet veselu dienu , vairakas stundas , nav ta ka es gribu to darit , ja neesmu pipejis 1 h. Ta diena iziet aptuveni 10 cigaretes , ir dienas kad mazak .

Un vel vai ir tads pats duriens taka , rikle kad to dumu ievelc ieksa plausas.?

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Ja jau tev nav atkarība ko tu gribi panākt? Izraisītr to atkarību gribi? Noziedo to naudu bāreņiem, vai piepildi ziemassvētku zeķes :) Tas viss ir fuflo. Īsti veči pīpē savā dārzā audzētu tabāku :) Vai vispār nesmērē rokas ar smēķu puļķiem.

Link to comment
Share on other sites

Ja tu domā, "lūk, skaties, nopirkšu E-Cigareti un lēnām atmetīšu". Buļa sūdi, kuri ļoti smird, cik gadījumi redzēti, nopērk šo nevajadzīgo lietu un pēc laika iemet atvilknē, jo apnicis to lādēt, pirkt sūdus tam vēl klāt vai tml. ar domu, vieglāk aiziet uz veikalu no nopirkt paciņu "Malboro".

Tu nevis domā, kur nopirkt, kā lietot, ko vēl klāt tam pirkt, bet vai tev tas tiešām mēsls ir vajadzīgs.

P.S. Ja tu smēķē maz un spēj nesmēķēt pāris stundas vai dienas, šķiet, ka tev nevajag palīdzību, vienkārši, paķert rokās pautus un pateikt, ka esi īsts vecis un spēj vienkārši pateikt cigaretēm NĒ.

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Pērc ledenes un zīd tāpat kā cigaretes, ja jau tev tikai tas process ir svarīgs kaut ko iebāzt mutē un ievilkt.

E-cigaretes noderētu man tikai tad, ja es ilglaicīgi atrastos iekštelpās, iziet laukā nevarētu, bet pīpēt gribētos. Tad varētu kūpināt uz nebēdu. Bet tā kā es praktiski visu laiku varu darbojoties uzpīpēt, tad tāda lieta ir principā nevajadzīga. "Ar laiku atmetīšu ar E-cīgām" teorija ir pilnīgs buļļa sūds. Ja gribēsies atmest, tad atmetīsi tā pat, tas ir tāds laicīgs aizvietotājs, un kā jau te kāds augstāk ir teicis, vēlāk tā pat sūknēsi parastās.

Izmesti vējā 30+ lati ( jā, aptuveni tik maksā kaut cik normāla ) + vēl entie kārtridži ( ja nemaldos, tad kārtridžs ~ 10 smēķi ).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tak ja jau tada pati sajuta ka pipejot istu cigareti , + vel veselibas zina, es jau tagad netaisos vinu pirkt lai atmestu smekesanu. Es par so lietu iedomajos jo ir veseligak un sanak ari letak cik es cenas salidzinaju.

Komplektu cenas ir dazadas piemeram 15 ls un 30 , jo viniem atskiras tas ka viena ir 2x baterijas ieksa bet otra ir tikai 1x baterija, + vel kartridzi viena ir mazak otra vairak .

5 kartridzi maksa - 3 ls tas ir 1 kartriz aptuveni 15 cigaretes. ja runa par izdevigumu , tad letak ir tas ecigaretes , vienigais ir cakars ar to ladesanu un kartridzu pirkasanu , bet tada zina sanak letak.

Edited by Baek
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tak ja jau tada pati sajuta ka pipejot istu cigareti , + vel veselibas zina, es jau tagad netaisos vinu pirkt lai atmestu smekesanu. Es par so lietu iedomajos jo ir veseligak un sanak ari letak cik es cenas salidzinaju.

Kurš muļķis tev teica, "ja jau tāda pati sajūta, kad pīpē"? Kurš idiots tas bija?

P.S. E-cigaretes ir trīs reiz, ja nemaldos, tā atceros, kaitīgākas nekā parastās cigaretes.. vēlāk pameklēšu rakstu..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ojj, trakais. Es pipēju jau entos gadus, un vieglās cigaretes nav priekš manīm. Aizgāju uz olympiu tur tas e-smoking stend. Gribēju pamēģināt, nu davaj. Prasiju to ēcīgu, kas ir visstiprākā.

Nu godīgi teikšu tā, man būtu garlaicīgi viņu pipēt, jo ilgi jāvelk, lai tu justu plaušā tvaiku + tas stiprākais ir tāds bik kodīgs, bet vidējais - pa vāju. Takā nafig tās ēcīgas, labāk ekonomē naudu un pērc kautvai tās pašas RU cigaretes, ja jau tev LV liekas pa dārgu.

Link to comment
Share on other sites

Nejau del naudas zinas es gribeju iegadaties bet gan vienkarsi domaju un salasijos interneta ka tas ir veseligak , ka nav tas vielas ieksa ka ir parastajas cigaretes.

Pats ari pipoju vieglas windstone (baltas) tas ir tadas baigi vieglas , pirmstam pipeju windstone zilas, bet tagad pargaju nu jau ka 2 menesu uz balto windstone ,.

Link to comment
Share on other sites

salasijos interneta ka tas ir veseligak , ka nav tas vielas ieksa ka ir parastajas cigaretes.

Njem tinamo tabaku..patiikami smarzho , var jauki piipeet istabaa (vismaz es taa daru)..tabaka pati par sevi jau atkariibu neizraisa - to dara visa taa suudainaa kjiimija kas ir klaat vinjai cigaretees..

P.S - nav labu cigareshu. Ir sliktas un sliktaakas.

P.S.S - give back good old marlboro red :please: fckers! :shit:

Link to comment
Share on other sites

Es kādreiz pipēju to tinamo. Parasti ņēmu vannilu,blackberry un kautkādu vēl. Protams tad ir japērk papīrīši - filtriņi pēc izvēles un mašīnīte, ja nemāki tīt ar rokām. Itkā tinamā izmaksāsies letāk, būs aromāts utt, bet padlu tīt visslaik. Tad kad nav ko darīt, tad pāris entās jau vnm uztīsi.

PS

.tabaka pati par sevi jau atkariibu neizraisa - to dara visa taa suudainaa kjiimija kas ir klaat vinjai cigaretees..

Tas ir tāpatās kā cigaretes, tāda pati veida tabaka, tikai tas, ka cīgas jau ir satītas - nekas nav jātin.

Link to comment
Share on other sites

Neiesaku pikrt to e-cigareti , manuprāt liekas naudas izsviešana , pats kādu laiklu atpakaļ iegādājos un nezinu nopīpēju pāris kārtridžus un ar to arī viss beidzās , nav ne sajūtas tās , ne arī prieka viņu pīpēt , + vēl ja tev kkur izlādējas , uzpīpēt nevari un atkal janes kkur lādēt , protams ja tev līdzi ir la'dētājs utt.

NEPĒRC!

Link to comment
Share on other sites

Kr4 nopirku to tabaku kirsu aromatu , un lieta tada ka ta tabaka tada taka mitra , kad tad vinu var pipet kad izzust vai var uzreiz ar .

Tas ir labi , ka mitra - respektiivi , ka nav sausa ;) Nu tiishana jau katram pec pieredzes , staazha , un skilla ir sava - personiigi nelietoju filtrus (z veida kartoninji), kur nu veel mashiinu..ar rokaam var uztiit 10k x labaak kaa ar to meeslu..

P.S - noyd , galiigi nepiekritiishu ka tinaamaa tabaka ir taada pati kaa cigaretees..daudz patiikamaaka smeekjeeshana , aka bez kjiimijas un visiem suudiem kaa jau augstaak mineeju.

P.S.S - ja kaadreiz iegraabsies uz sausu tabaku , tad ieliec iekshaa kaadu augla mizinju , piemeeram , apelsiina un buus zajibisinh ;)

Edited by M.Red
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...