SAMPO Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Tiek atkal komplektēts pasūtījums no SportsDirect.com, un tiks pasūtīts 27.10. Interesentus griezties pie manis šeit vai draugiem.lv. Piegāde maksās 5ls, un saņemt preci varēsiet Rīgā. Edited October 24, 2011 by SAMPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 O tieši šo ziņu es gaidīju. Es šodien apskatīšos interesējošās lietas un noteikti padošu tev ziņu. Kā tur ir ar apmaksu, naudu es Tev atdodu pie preces savākšanas vai Tev vajag jau iepriekš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Yep, es arī domāju pasūtīt. Nosūtīju tev vēstuli draugos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMPO Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 Vajadzētu jau iepriekš pārskaitīt man naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Lavrx njem no šī čala ciet Paņemu pats sev Nike tērpu . Droši arī vari noteikti ātrāk pārskaitit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Es jau tā arī sapratu, ka čalis uzticams un viss būs OK. Es tikai gribu atrast sev interesējošās preces un tad arī sarunāsim pārējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Nesaprotu, kas jums taja sportdirect tik ļoti patīk. Man te pat uz vietas ir tas sportdirect veikals un neko vairak pa t-krekliem un trenuškām neesmu nopircis, preces vienveidigas un viņas nemainas vairakus gadus, piemeram, iešļūcenes ko es velkaju pirms 5 gadiem tur ir noperkamas, protams, nedaudz letak, bet nu tomer! Par apaviem vispar nerunasim, vienigie, kaut cik normalie basīša apavi ir nike hyperdunk, bet ari kaut kads letais variants! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Hyperdunki nedalās lētajos un dārgajos kā tas ir ar futbola apaviem. Ir vienkārši ar lielāku vai mazaku uzcenojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Tas nebija tā domāts. Hyperdunk vienīgie kaut cik labie apavi no lētā gala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Sportsdirect rullē pakaļu. It īpaši uz izpārdošanām. Savācu sev 10 itemus pa 35latiem, kur Latvijā pērkot būtu iztērējis pāri 100 latiem kā likts. Man vienīgi jautājums vai kāds nezin kādi varētu būt aptuvenie izmēri Junior XXL džemperim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMPO Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Nesaprotu, kas jums taja sportdirect tik ļoti patīk. Man te pat uz vietas ir tas sportdirect veikals un neko vairak pa t-krekliem un trenuškām neesmu nopircis, preces vienveidigas un viņas nemainas vairakus gadus, piemeram, iešļūcenes ko es velkaju pirms 5 gadiem tur ir noperkamas, protams, nedaudz letak, bet nu tomer! Par apaviem vispar nerunasim, vienigie, kaut cik normalie basīša apavi ir nike hyperdunk, bet ari kaut kads letais variants! Veikals ir priekš aktīvā dzīves veida piekritējiem, un tāpēc no kkādiem casual apģērbiem nekas nav. Nedomāju, kad tavā veikalā, kas ir tuvumā, visu ineta veikalu var pielikt, jo veikals ir veikals, un ineta veikals ir kkas cits. Lielāka preču izvēle un preces ar mainās, ja kas. Man vienīgi jautājums vai kāds nezin kādi varētu būt aptuvenie izmēri Junior XXL džemperim? Iekavās ir gadi, un dr.lv atbildēju jau, ja tev der 14 gadīga drēbes, tad jā. Edited October 25, 2011 by SAMPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Īstenībā uz vietas veikalos ir lielāka izvēle, un ja vēl izdodās uztrāpīt uz kādu no izpārdošanām, tad vispār var maisiem stiept ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Īstenībā uz vietas veikaliem ir 500% uzcenojums. Latvieši mīl mētāties ar vārdiem, piemēram, izpārdošana viņiem skaitās, kad precēm atlaides ir 25%. Ar maisiem var stiept ārā tikai tad, kad veikals bankrotē un izpārdo savus krājumus, lol. Sportsdirect spiež uz apgrozījumu šajās izpārdošanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Es runāju par 50-80% atlaidēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 kur tādas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Sportdirect veikalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Latvijā ir Sportdirect veikali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 ok, talsos laikam ir sportsdirect veikali Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMPO Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Latvijā ir Sportdirect veikali? Nav, tikai UK ir. ok, talsos laikam ir sportsdirect veikali Nav, nav. Kļūdies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Latvijā ir Sportdirect veikali? nevienā vietā to neesmu teicis. Teicu, ka uz vietas Sportdirect veikalos ir plašāks piedāvājums nekā internetā un cenas ir zemākas, jo tur bieži notiek izpārdošanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Tas kas ir uz vietas UK diezvai mani interesēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Nav, nav. Kļūdies. /sarcasm Samuray, es runāju par latvijas bodēm un atlaidēm, tu par sportsdirect veikaliem. /sakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 /sarcasm Samuray, es runāju par latvijas bodēm un atlaidēm, tu par sportsdirect veikaliem. /sakars ai, tu mani pārprati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Tiem kas grib kaut ko pasūtīt, bet šaubās par čara uzticamību. Tad var nebaidīties, jo šito čaru caur mani var dabūt rokās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Veikals ir priekš aktīvā dzīves veida piekritējiem, un tāpēc no kkādiem casual apģērbiem nekas nav. Nedomāju, kad tavā veikalā, kas ir tuvumā, visu ineta veikalu var pielikt, jo veikals ir veikals, un ineta veikals ir kkas cits. Lielāka preču izvēle un preces ar mainās, ja kas. Iekavās ir gadi, un dr.lv atbildēju jau, ja tev der 14 gadīga drēbes, tad jā. Esmu aktīva dzīves veida piekritējs, bet es te ,UK, labak izvelos JD veikalu nekā sportdirect! Gaumes lieta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now