Jump to content
GIGN Forum

SAMPO

Mirstīgais
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SAMPO

  1. Neesmu pabeidzis taisīt pasūtīju, jo gribētos vēl klāt kādu cilvēku, kas vēlas pasūtīt. Pasūtīšanas dienu pārceļu uz 4dienas vakaru, ja vēl kādam interesē šī lieta, tad dodat ziņu.
  2. Vēl kādam būs vēlme pievienoties sūtījumam?
  3. Teorētiski vajadzētu ņemt pretī un apmainīt, bet gan jau neņems, jo 14 dienas tev ir pagājušas kopš pasūtījuma saņemšanas brīža un vēl kaste nav. Vajadzēja kaut vai driskas saglabāt un sūtot atpakaļ ielikt pakā, lai priecājas.
  4. Tik liela atšķirība nav gadījusies. Ar nike botām viss ir bijis kārtībā, bet ar citām firmām ir mazliet laimes spēle, jo +/- pa vienu izmēru var atšķirties. Ja atnāk par lielu/mazu, tad sūtam atpakaļ un norādām, kas par vainu, viss tiek izlabots un tiek atsūtītas atpakaļ īstais izmērs,
  5. Doma jau atkal, ar vairāku mēnešu pauzi, pasūtīt drēbes un mantas no http://www.sportsdirect.com/ . Cik skatos, tad par šo laiku ir ĻOTI daudz preces pienākušas klāt ar vēl lieliskākām cenām. Paša pasūtīšana notiks 13. Jūlija vakarā, lai varat kārtīgi padomāt un sagaidīt algas. Bet pirms 13. būtu vēlams vēlreiz paskatīties vai tieši vajadzīgais izmērs un krāsa ir pieejama, jo mantas tiek izķertas dienas laikā. Pie manis sūtīšanas izmaksas 4ls un saņemt varēs Rīgas robežās, bet, ja ir tiešām vēlme cilvēkam no citas pilsētas pasūtīt, tad varam kaut ko sarunāt. Sazināties ar mani var draugiem.lv vai rakstīt uz epastu - [email protected]
  6. Šodien atcerējos, ka neesmu kādu laiciņu jau sūtījis neko no SportsDirect.com, un izlēmu, ka varētu uztaisīt vienu pasūtījumu uz 21. februāri, ja kādam ir interese kko pasūtīt, tad padodat ziņu šeit vai draugiem.lv. Marinēt ilgāk nav ko, jo izķerts tiek, gandrīz, dienas laikā. Piegāde pie manis jums izmaksās tikai 5ls, un saņemt preci varēsiet Rīgā.
  7. Paskatījos google, un tur arī bija minēts šis fakts. Laikam tas ir, tas "nakts tirgus".
  8. Tā kā manai mīļajai sievietei tuvojas jubileja. Gribēju uzzināt vai kāds nezin kādu labu, samērā lētu ziedu vairumtirdzniecības bāzi Rīgas teritorijā, un arī aptuvenās cenas sarkanām, lielām rozēm. Pats zinu vienu teikā, adresi neatceros, bet varbūt kāds zina kādu citu.
  9. Pāris dienas atpakaļ sāka niķoties otrs dators, un vēlos pats atrisināt, lai nav jādodas uz tuvāko datora servisu. Izvilkums no pašas problēmas sākuma: Uz šo problēmu, vienā forumā, atsaucās cilvēks, kas mēģināja ar saviem ieteikumiem atrisināt šo problēmu. Man minēja, kad esot RAM vaina, un lai pamēģinot pamainīt ram ar vietām(man viņi ir divi), vienu izņemt un palaist, un tad otrādi. Nekas nemainījās, jo visu laiku metās blue screen. Tad nāca nākamais padoms, lai kārtīgi pārliecināties. Ielikt ubuntu diskā vai flash, un palaist viņu ar boot funkciju. Ja kārsies - RAM vaina. Ja nekārsies - HDD vaina. Visu smuki saliku un palaidu, bet lādējot failus visu laiku karās augšā. Tad man rodas jautājumi. Vai tiešām var būt, kad nosvilst abi ram`i reizē? Vai pašam risināt šo problēmu tālāk, vai doties uz tuvāko datora servisu?
  10. Pievienojies, nenožēlosi! Esam beidzot arī atvēruši GunGame serveri ar daudzām un interesantām mapēm. Pievienojies un notestē mūsu serveri. Mūsu web: http://found.lv DD2LAND serveris: dd2.found.lv GunGame serveris: gg.found.lv
  11. SAMPO

    Kurjerpasts

    Iemet acis dhl.lv. Varbūt būs izdevīgi tev.
  12. Iesaku balticom. Pats lietoju Mājas komplektu, tv+inets, un trīs mēnešu laikā nav bijušas nekādas problēmas. Sīkāk info - http://balticom.lv/lv/televizija/home/tv_tarifi?districtId=50 . Ja tevi tas interesē, tad programmas arī ir padaudz.
  13. Uzspied uz zaļā ķekša, labajā stūrī. Atrodi "advanced setup" --> Tools--> system updates un liec "no updates".
  14. Gungame.cfg failā ir uzlikts gg_teamplay 1?
  15. Varbūt tev ir taisnība, bet šeit atkal var strīdēties. Pats esmu sportlandā converse botas, kas bija kkur pie 60ls, un viens čoms arī, tieši tur pat, bet ar nedēļas intervālu. Man vēl līdz šai dienai ir viņas, bet čomam jau noplīsušas sen. Viss atkarīgs kā tu staigā, un kā tev tā bota izgatavojusies. Katrā ziņā, pats pa lētāku naudu nopērku botu ar kuru pastaigāju vairākus mēnešus nevis ar nodriskātām staigāju gadus.
  16. Nu, nekādi pakaļdarinājumi čista nav. Ja redzētu pavadzīmes apģērbiem un apaviem, kas ienāk Latvijas veikalos, tad tā neteiktu. Viss ir pa dažiem latiem, jo iepērk vairumā, bet sportsdirect spiež uz apgrozījumu, pasaules mērogā.
  17. Rītdien sūtām. Varbūt vēl kādam ir vēlme pievienoties?
  18. Veikals ir priekš aktīvā dzīves veida piekritējiem, un tāpēc no kkādiem casual apģērbiem nekas nav. Nedomāju, kad tavā veikalā, kas ir tuvumā, visu ineta veikalu var pielikt, jo veikals ir veikals, un ineta veikals ir kkas cits. Lielāka preču izvēle un preces ar mainās, ja kas. Iekavās ir gadi, un dr.lv atbildēju jau, ja tev der 14 gadīga drēbes, tad jā.
  19. Vajadzētu jau iepriekš pārskaitīt man naudu.
  20. Tiek atkal komplektēts pasūtījums no SportsDirect.com, un tiks pasūtīts 27.10. Interesentus griezties pie manis šeit vai draugiem.lv. Piegāde maksās 5ls, un saņemt preci varēsiet Rīgā.
  21. SAMPO

    Paypal

    Skaidrs, tā arī domāju. Bet viņi kkādu komisijas naudu arī paņems, ne?
×
×
  • Create New...