AntiDepresants Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Karoč lieta tāda kā tas ir iespējams un vai man nedraud krimināl pārkāpums? Mani itkā pieņem darbā officiāli, neatverot bankas kontu, tikai officiāli jānokārto mani dati, ka es tur tanī firmā tjipa strādāju. Un man samaksās vēl nezinu sīkak cik un cik ilgi??? Pirmais variants ko man piedāvāja bija galīgi garām, atvērt bankā kontu atvērt firmu, un par to es saņemtu katru mēnesi 100Ls es protams atteicos, jo par mani nodokļi netiks maksāti, un man pazīstami uz 100 štukām ir iekrituši. Bet ortrs izklausās cerīgi, jo es takš nekādā spekulācijā nevaru figurēt??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 protams, ka nē. Bankas konts/firma uz tava vārda, kas tur var draudēt? ja tu tikai izpalīdzi čomam. Paklau, ar šādiem jautājumiem tev būtu jāuzturas sirups.lv forumā. Tev kaut kā neliekas arī pirmais variants dīvaini? pieņem darbā, neko nedari, tev maksā. Piedod, bet tā dzīvē nenotiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Nu man jau arī tā likās aizdomīgi, ka tiem aukstajiem neintresēs kas apakšā tur cietīs! Kas viegli nāk, tas viegli aiziet. Edited October 18, 2011 by AntiDepresants 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 jaa, tiem aukstajiem čista neinterese, kas ar jums neaukstajiem notiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 tas ta4u logiski ka viss tiks norakstiits uz tevi, visi *uudi un tu buusi vainiigs, tadas lietaas neiesaisties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Dzivē par neparko nemaksā, pat lai pa muti dabūtu - vajag piemaksāt. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Zinu, ka šitāds prikols notiek ar SIA "THC" 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Tu pašlaik veic visnotaļ nopietnu apvainojumu kompānijai. Vai par to arī vari atbildēt? ko ? čali labāk nestrīdies ar mani par šo tēmu Edited October 18, 2011 by Dj_Stay 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 ko ? čali labāk nestrīdies ar mani par šo tēmu Kāpēc Tu vēl esi dzīvs? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Nē nu es par to firmu atvēršanu točna nē bet kāre bija, labi ka apspriedos ar pieredzējušiem cilvēkiem Bet kas gan tur slikts, officiāli strādājot jau uz mani neko nevar norakstīt, un es takš nekādus papīrus ļevos neparakstīšu? Nujā tjipa strādāju, un tas čalis kas man to piedāvā loģiski ka nopelnīs uz to, bet man čujons ka tur kautkas arī slēpjās. Uz ko viņi mani varētu apčakarēt?? Ir kāds zinātnieks te forumā? Edited October 18, 2011 by AntiDepresants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Paprasi ligumu un izlasi, kas tur rakstits. simple edit: papiros var visu izkartot taa, lai nekada liela atbildiba nesanak , ti. visus zaudejumus ir jasedz darba nemejam. Edited October 18, 2011 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Loģiski padomājot - kāpēc cilvēki strādā vispār, ja varētu sēdēt mājās un par to saņemt naudu tā vienkārši no zila gaisa? Neienāca prātā pat tik sekli padomāt, lai izsecinātu, ka tas ir loxatrons? Par neko nedarīšanu nemaksās neviens! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Paprasi ligumu un izlasi, kas tur rakstits. simple edit: papiros var visu izkartot taa, lai nekada liela atbildiba nesanak , ti. visus zaudejumus ir jasedz darba nemejam. Šaubos, ka darba "ņēmējs" uz ko tādu parakstīsies, tobiš šajā gadijumā! Edited October 18, 2011 by Aly and Fila Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Prieškam jūs viņam dodat padomus. Šitādi džeki ir pelnījuši, lai, kā teikt "kinuli". Būs mācība, jo no tevis teiktā, cik nu var saprast, ir tāds bullshits un 0 labums tev. Edited October 18, 2011 by SkaM^ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Tu tapsi nebūtībā uzmests. Tādas lietas skaidro caur saviem "korišiem" ne forumā. Ir 101 variants kā izmuķīt naudu, ar visādām banku karšu štellēm, kredītiem, firmām, protams tam visam seko kaut kādi mēsli, policijā, tiesās, ja viss ir baigi forši tad Latvijā vispār varēsi vairs nerādīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Nu jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Da lol! Shēma darbojas ļoti vienkārši - tu uztaisi uz sava vārda firmu, pēc tam atdod kontus tiem čaļiem. Viņi starp tavu kompāniju izgāž pāris tūkstošus kreisās naudas, kaut ko paņem kredītā, kādu uzmet, kādam nesamaksā. Pēc tam policisti, parādu piedzinēji un pārējais labūms nāk pret tevi. Līgumi ar viņiem paraksīti? Ne jau pie notāra tu tos līgumus rakstīsi, kuros norādīsi, ka nodod kompāniju viņiem. Tu pat viņu vārdus nezināsi, jo čaļiem būs kreisās pases/vadītāja apliecības. Protams -cietumā tevi neviens neliks, bet vari rēķināties, ka uz kredītiem/firmu nākotnē vari necerēt + ja sāksi normāli strādāt, no tevis var vēsi sākt piedzīt naudu. Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) kinul pacana, pa ebalu na. enfuego tur viss čotka, atliek tikai piekrist. Edited October 18, 2011 by Epix 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ja tie, kas tev to piedāvā nav čomi, tad vnk uzreiz atsakies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Sīrupam ir forums? lemme check edit: yup, ir forums, ej tur. Edited October 18, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Kādi ir forumi pa šiem jautājumiem? Laikam jau nevajadzētu publicēt forumos šādus notikumus. kinul pacana, pa ebalu na. enfuego tur viss čotka, atliek tikai piekrist. Kidalava Stoprocentovaja! Lieta tāda ka tas ir pazīstams čoms, pats agrāk visu laiku naudu atmazgājis, es no tā ne Ā ne B, bet skaidroja ka man nekas nevar būt, bet nesaprotu kāpēc kādu bomzi nevar viņš paņemt, jā zinu bankās tagad bomzim netaisa vaļā kontus. Nē nu es protams nepierkitīšu bet kāre uz ļevo naudu budžetā noderētu, bet uzskatu ja pats to shēmu nezinu un nesaprotu tad labāk nepierkitīšu, kautgan kas man var draudēt tikai strādājot itkā officiālu darbu??? Kur es varu iekrist, vot ko es meklēju, kā es varu iekrist tikai strādājot firmā officiāli? Karoč topiks var slēgt es tāpat nepiekristu, jo čoms sācis bišku pagrimt. Varat slēgt ciet, man vienkārši intresē varbūt kādam te i bijis arī pieredze šinī štellē! Edited October 18, 2011 by AntiDepresants Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Galīgi piebeidza frāze "skaidroja ka nekas nevar būt". Nē, zini, mūsu valstī uz katras "kidalOvas" pēz likuma ir jābūt uzrakstam "LOHOTRONS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Galīgi piebeidza frāze "skaidroja ka nekas nevar būt". Nē, zini, mūsu valstī uz katras "kidalOvas" pēz likuma ir jābūt uzrakstam "LOHOTRONS" Te iet runa jau pa tuviem cilvēkiem! Dašlo? To ka uz katra stūra kautkas ir to jau es zināju pirms tu to pateici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 jam. un tuvi cilvēki nekad viens otru neappiš, ne? pagaidi tik līdz būs jāizšķir mantojums kādreiz beidz sev mozgu pist un meklēt sūdus "kā nez mani varētu pieķert?" nedari to un viss. jā, maybe paveiksies un dabūsi kādu latu pa velti, vai arī tevi izvālēs ar 15collu melnu dildo. tā tād jautājums. pa cik esi ar mieru, lai tevi ar melnu 15 collu dildo izvālē? ja tas ir virs 1 000, tad zini, ka tādu naudu drošvien no šī darijuma nedabūsi ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Labi tēma izrunāra. Edited October 18, 2011 by AntiDepresants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now