Lipinsh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/technology-15287391 http://www.computerworlduk.com/news/operating-systems/3310655/unix-and-c-creator-dennis-ritchie-dies/ Īstie varoņi bieži vien paliek ēnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 R.I.P! Link to comment Share on other sites More sharing options...
usiks Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 vieglas smiltis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Man grandiozs priekšlikums: atveram subforumu speciāli visiem ripotājiem. Varēs katru dienu uzskaitīt mirušos un "ripot", "vieglismiltot" un "dusiprinčot". Man un, es domāju, vairumam šī foruma apmeklētāju ir viens pīpis par tiem nomirušajiem. Tie, kam tas ir svarīgs, atcerēsies, pieminēs arī bez šādu reti pretīgu topiku veidošanas. Es varu novērtēt cilvēka veikumu viņa mūžā, arī nebārstot tizlus tekstus viņam "par godu". 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 14, 2011 Author Report Share Posted October 14, 2011 Man grandiozs priekšlikums: atveram subforumu speciāli visiem ripotājiem. Varēs katru dienu uzskaitīt mirušos un "ripot", "vieglismiltot" un "dusiprinčot". Man un, es domāju, vairumam šī foruma apmeklētāju ir viens pīpis par tiem nomirušajiem. Tie, kam tas ir svarīgs, atcerēsies, pieminēs arī bez šādu reti pretīgu topiku veidošanas. Es varu novērtēt cilvēka veikumu viņa mūžā, arī nebārstot tizlus tekstus viņam "par godu". Manuprāt, labs priekšlikums. Tiem, kuriem interesē slavenību un ģēniju dzīves gaitas - patiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Man grandiozs priekšlikums: atveram subforumu speciāli visiem ripotājiem. Varēs katru dienu uzskaitīt mirušos un "ripot", "vieglismiltot" un "dusiprinčot". Man un, es domāju, vairumam šī foruma apmeklētāju ir viens pīpis par tiem nomirušajiem. Tie, kam tas ir svarīgs, atcerēsies, pieminēs arī bez šādu reti pretīgu topiku veidošanas. Es varu novērtēt cilvēka veikumu viņa mūžā, arī nebārstot tizlus tekstus viņam "par godu". Yes. A hundred times - yes. Un varu derēt, ka tu (OP) pats par šito čalīti tikai pēc viņa nāves uzzināji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Radinieki un tuvinieki ir vienīgas kuriem vajag pieminēt viņu nāvi. Nahujam vajag pieminēt cilvēkus, kuri nav tev tuvi? Nezinu viņu personīgi, tāpēc man ir dziļi vienalga. Katru dienu mirst milijoniem cilvēku. Un piemin tikai tos, kuri kautkādā veidā iegāja jūsu dzīvē ar kautkādām sūda tehnoloģijām. Man pilnīgi pajāt piemēram. Neuzskatiet mani par sliktu personu, bet kāpēc cilvēki raksta RIP, ja nezin cilvēķu personīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Man grandiozs priekšlikums: atveram subforumu speciāli visiem ripotājiem. Varēs katru dienu uzskaitīt mirušos un "ripot", "vieglismiltot" un "dusiprinčot". Man un, es domāju, vairumam šī foruma apmeklētāju ir viens pīpis par tiem nomirušajiem. Tie, kam tas ir svarīgs, atcerēsies, pieminēs arī bez šādu reti pretīgu topiku veidošanas. Es varu novērtēt cilvēka veikumu viņa mūžā, arī nebārstot tizlus tekstus viņam "par godu". Piekrītu. Jo šobrīd izskatās, ka notiek kaut kādas sacensības, kurš pirmais ieliks jaunāko ripuļa topiku (vai kādu citu, par kādu jaunumu, piem, kaut ko saistībā ar politiku, sportu utt), tas būs pirmais čalis forumā, uz kādu laiku, kamēr topiks būs karsts. Radinieki un tuvinieki ir vienīgas kuriem vajag pieminēt viņu nāvi. Nahujam vajag pieminēt cilvēkus, kuri nav tev tuvi? Nezinu viņu personīgi, tāpēc man ir dziļi vienalga. Katru dienu mirst milijoniem cilvēku. Un piemin tikai tos, kuri kautkādā veidā iegāja jūsu dzīvē ar kautkādām sūda tehnoloģijām. Man pilnīgi pajāt piemēram. Neuzskatiet mani par sliktu personu, bet kāpēc cilvēki raksta RIP, ja nezin cilvēķu personīgi Varbūt dažiem, kuri samaksā par viņa tehniku (piem, tā kā bija ar apple), uzreiz sajūt kādu īpašu saikni, starp to kruto cilvēku un sevi, kam samaksāja par preci. Edited October 15, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Aizveraties, topiks ir tapis tapec, ka lipinjam ir jasakrāj foruma posti un jāuzrāda aktivitāte forumā, lai tiktu pie acc. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Uztaisiet RIP sadalju un miers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) nigeri nav cilvēki, bet vergi doh. p.s. Es atvainojos - lētais darbaspēks nevis vergi tāpat kā meksikāņi un visi sķībacainie. Edited October 15, 2011 by Epix 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 nigeri nav cilvēki, bet vergi doh. p.s. Es atvainojos - lētais darbaspēks nevis vergi tāpat kā meksikāņi un visi sķībacainie. Teica latvietis, kas berž traukus UK 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Teica latvietis, kas berž traukus UK no kurienes Tev informācija, ka es dzīvoju/strādāju UK? Kopš kura laika? Edited October 15, 2011 by Epix 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Nepazīstu tevi, runāju vispārīgi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Teica latvietis, kas berž traukus UK Hahahhahahahahahaha + Taads lol vnk.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 jēbāl Kāpēc man radās doma pāli iet forumā un ierakstīt kaut kādu huiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Latvieši brauc uz UK mazgāt traukus, melnie brauc no Āfikas ar izstieptu roku, lai kāds kaut ko iedod, jo visi viņiem ir parādā, pašiem zeme ar izrakteņiem un visu, dzīvo kā bomži, brauc uz šejieni, saņem pabalstus dzīvo un taisa grautiņus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 btw, tie kas nezin iesaku filmu Revolution OS(open source) http://www.youtube.com/watch?v=CjaC8Pq9-V0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 un īsumā par ko tur ir? Ja nu neinteresē, negribās stundu skatīties bezjēgā, ja neinteresē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Es pastījos pirmās 10min, izskatās, ka par linux viedošanu un kā tas projekts attīstījās Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Jā šī pasaule ir skarba! Man par to veci ka saka ne silts, ne auksts, viņš ir tikai izstukšojis manu maku. Edited October 15, 2011 by AntiDepresants Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 r.i.p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Jā šī pasaule ir skarba! Man par to veci ka saka ne silts, ne auksts, viņš ir tikai izstukšojis manu maku. Nejau viņš izstukšoja, bet tu pats. A.Einštein: Doing(buying) the same thing over and over again and expecting different results. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Par to foršo bildi... Lai cik skarbi tas būtu, tomēr Visumā viss ir balansā. Uz vienu super bagātu cilvēku ir 1 miljons super nabagu cilvēku. Un ja tev ir ko ēst, dzert, vilkt mugurā, tad arī ir kāds, kam nav ko ēst, dzert un vilkt mugurā... Un ja tu vēlēsies palīdzēt kādam nabagam, tad pēc laika tu nonāksi pats trūkumcietēja statusā. Lai cik tu dotu, nekad nebūs gana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now