Jump to content
GIGN Forum

Gign Cup 2011


Nevermind
 Share

Recommended Posts

Man ir baigais ierosinājums. Protams apsveru iespēju, ka kaut kas līdzīgs jau ir ierosināts, bet tas nenozīmē, ka mani tagat noliks kā pēdējo suni. Citos serveros esmu šādas lietas pieredzējis, tapēc ierosini GIGNam rīkot css turnīru. Proti piedalās itin jebkurš, kuram nav bail no tumsas un zaudējumiem un tie kas uzskata, ka prot kaut

ko vairāk par kemposanu ar botganu var piedalīties. Varētu veidot arī komandas un klanoties arī nebūtu slikti. Domāju ka GIGNam pietkek cv serveru un spēlētāji arī atradīsies. Turnīra gaita varētu būt vienkārša kā hokejā, domāju tas liekus komentārus neprasa. Protams kādam arī jāsēž specos. Jautājums vai mans ierosinājums saņems atbalstu no GIGN un citiem speletājiem. Ja nepieciešams varu uzņemties atbildību visu organizēt u.t.t. Protams balvas, balvas, balvas. Par balvām, lai spriež admini.. Ko sakat!

Link to comment
Share on other sites

Turnīru taču var sākt rīkot pa mazam solītim. Nav obligāti jāsaliek kopā visu uzreiz. Es kaut varu piedalīties sagatavē un tml. - Uzmeistarojam kādu sexīgu afišu par šo notikumu, un dodamies pie tautas.

- Saliekam kopā, kas spēlē (komandas) 3 x 3, 5 x 5, protams, ja vēl smalkāk sadala visu, sākot jau ar ieteikumu par atsevišķiem apbalvojumiem un tml. Ja kāds to visu uzskaita.. Mierīgi, nav problēmu.

- Uzcepam Grafiku skici, un atkal izreklamējam, lai sākas neliela rosība.

- Piemeklējam Ērgļus, kuri piekristu būt ausis un acis iekš notikumu norises (problēmas un palīdzība)

- Sadzejojam kopā noteikumus.

Reāli ja visu tā skaisti pa plauktiņiem sakārto, tad nevajadzētu būt problēmām. Tā kā, ja lielākums, kas pašlaik ir kādi 4 cilvēki, ir par, tad sagaidam kādu nemirstīgo no augšas, kurš mums dotu zaļo gaismu un, kad esat gatavi, dodiet ziņu un aiziet. !

Skype - Spaikiņš..!

Link to comment
Share on other sites

ja es nebūtu ņūbiks arī spēlētu, un kaut ko cerētu, bet lai popularizētu gign, esmu ar mieru to darīt. Reklamēt mutiski, idejiski u.c

Nu daudz laika neprasa es pieļauju - Tā teikt kārtīgi projektu pa posmiem salikt...noteikumus u.c vienas dienas laika var izstrādāt, un nolikt normālu datumu laiku...lai paspēj savākties komandas.. :)

Link to comment
Share on other sites

Kā būtu, ja neapspriestu kā būtu, ja būtu? Iniciatoram pašam šo lietu vajadzētu virzīt uz realizāciju. Sāc jau ar to, ka sakontaktējies ar kādu no meiniem, nevis gaidi, kad kāds nāks te un atbildēs. Iesaki reālus priekšlikumus, nevis - būtu forši, ja kāds cits uztaisītu un es varētu piedalīties. Ja vēlies, lai kaut kas notiktu - tad dari kaut ko lietas labā, lai tas arī notiktu.

Tikai mans imho.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...