Guest darek Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 play hard, go pro! LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 eu relouder, saac izmantot eMal programmu moshka taa tev paliidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0cus Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Btw - juus zinat ko noziimee NAVI ? NAVI - Nomushiisim absoluuti visus ienaidniekus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 NAVI - Nomushiisim absoluuti visus ienaidniekus ! njaa to smailinju tieshi laikaa ieliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Ey sorry par offtopic: Var kaads pateikt kaa to fps tur dabuut Nu taads kaads tajos skriinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) MULKJIS KUR TUR IR RAKSTIITS KA ES SAKU KA JUUS ESAT 4IITERI??? DAUNI IZLASI VEELREIZ UN PaDOMAA PAR TO! VNK VIENMEER KAD JUUS ZAUDEEJAT VISI IR 4IITERI! Starpcitu par 4iitoshanu vecais.... Vizmz mums ir mozgi un mees ne4iitojam... Atceries kaa toreiz es Tu un relouder runajaam vakaraa pa skype Man viss staav ieraxtiix. Atceries? Tev @cs.clan.lv pravas un tu pac gaaji 4iitot tur... Veel tipa staasti kaadi tieshi tev 4iiti... un vislaik zheelojies ka tev negaaja speed hack... Un tu speleeji zem pure-lv nika Njaa man bija arii demka... demku padirsu Bet skanjas ieraxti 4ever rllz Edited December 3, 2005 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Un luudzu netruacee mani ircaa ka vienreiz kad teicu ka publiceshu to otru Skanjas gabalu Buus jaatrod log failos TIpa tava muteriite mani tiesaa iesuudzees ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Mm, man shkjiet driiz varees sastaadiit LV "reaalaako" klanu topu. Es domaaju, ka such teams as NAVI or TNT ciiniitos par augstaakajaam vietaam NAVI atkal uzvar! Aa un ja kas, veel neesmu iechekojis navi forumu, bet ieteiktu visiem, kas grib labi uzjautrinaaties ieiet TNT forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 un stulbie admini aiztaisiet savas jobnaas mutes ja jums kas nepatik tad aiztasiisiet savas analas rota un ejiet pasukajiet viens otram apsprizost musu webu PASLI NAHUJ !!! Webs bus tads ka bus un pohuj pishaties lohi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Muah lol, iechekoju navi forumu, ok, ja TNT forumaa var pareekt par vinju stulbajaam idejaam un dazhiem tekstiem, tad NAVI forums vienkaarshi kix ass ar visu ko tur var izlasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 flashback es teiksu isi un kodoliigi ES VEKAROS EJU SUKAT DIRSU SAVIEM RADINIEKIEM !!!!!!!! UN ATSUKAT LOHAM PIDARAM !!! aa pareizi es jau esmu lohs tad sanak atsukat apasham sev jobanajam kroplim Ja kas nepatiik tad pishos nahuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 I neceri, ka tev kāds sūkās, sīkais gej. Aj, tomēr palaidu brīvdienās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 flashback es teiksu isi un kodoliigi ES VEKAROS EJU SUKAT DIRSU SAVIEM RADINIEKIEM !!!!!!!! UN ATSUKAT LOHAM PIDARAM !!! aa pareizi es jau esmu lohs tad sanak atsukat apasham sev jobanajam kroplim Ja kas nepatiik tad pishos nahuj Ok. Kavacki nevajadzeeja, man gribeejaas veel vinja tekstus paediteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 un stulbie admini aiztaisiet savas jobnaas mutes ja jums kas nepatik tad aiztasiisiet savas analas rota un ejiet pasukajiet viens otram apsprizost musu webu PASLI NAHUJ !!! Webs bus tads ka bus un pohuj pishaties lohi!!!! TOP vārdi 1. apsprizost 2. rota TOP izteicieni "ja jums kas nepatik tad aiztasiisiet savas" - lielisks nākotnes laika izmantošanas piemērs "ejiet pasukajiet viens otram apsprizost musu webu" - paradoksāli, kā sūkājot kaut ko var "apsrizost" "pohuj pishaties lohi!!!!" - universāls uzbrauciens Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) blja, kaa flashback izveda to relouderu, ahahahaah, taa nozviedzos siicim jau riktiigi saaka dot pa nerviem nu psc, es tieshaam nesaprotu sho loliigo klaneru majaslapas, da kaada vella peec vispaar vajadziigs puleeties un teereet savu laiku, lai uztaisiitu kaut kaadu padebiilu lapu par kuru citi tikai un vieniigi iereec? (aa, nu es sapratu!) vini ruupeejaas par jautriibu, enivei, pagaidaam viniem tas izdodas. cik nopratu peec gailja aka goilis postiem, tad vinsh aizstaaveeja TNT, tb NAVI, nu ko, redz, ko esam paaakushi - TNT and NAVI iespeejams, ka apvienosies, lai dotu nopietnu triecienu TN[avi]T is gonna kick your ass! P.S. agrak bija taads labs klans Latvijaa [avi] Edited December 3, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Chali runaaja foruma par CSS kad saaks speleet "kr4e kad es sev instaleeshu cs:source... es vinju paarveidoshu par cs 1.6 smile.gif White sienas... iero4u modelus... cilveekus..... mapes materiaalus.... VNk es speleeshu cs 1.6:source tongue.gif Ja kaadam vaidzees sho briiniskiigo radijuumu... jeb monstru ar lego cilveeciniem... prieksh cs:s ... 5 ls smile.gif" ja palasiishos veel mosh veel kkas smiekliigs Btw pnkts par radara izmantoshanu bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Launis Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Uz kaada scripta pamata juus taisiijaat lapu? P.S pie viena iespamosu Blast3rs Klana Lapa Blast3rs Klana Lapa Blast3rs Klana Lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 MUAHAHAHA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Jaunā paaudze Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Starpcitu par 4iitoshanu vecais.... Vizmz mums ir mozgi un mees ne4iitojam... Atceries kaa toreiz es Tu un relouder runajaam vakaraa pa skype Man viss staav ieraxtiix. Atceries? Tev @cs.clan.lv pravas un tu pac gaaji 4iitot tur... Veel tipa staasti kaadi tieshi tev 4iiti... un vislaik zheelojies ka tev negaaja speed hack... Un tu speleeji zem pure-lv nika Njaa man bija arii demka... demku padirsu Bet skanjas ieraxti 4ever rllz ai Relouder mazaa sievietiite tu tik netaa taads kruts seedi visu dienu cs un saki ka tev ir mozgs Un goili man vienkaarssi prikolii tavaa smalkaa balstinna kad runaajam pa skype dazzreiz liekas ka 4gadiiga meitene runaa .... Buutu taakaa laiks atbildeet par saviem vaardiem un kautkur satikties tad vareesiet to visu sejaa pateikt ... ! ja pietiks drosme ! Briiziem liekas ka dators ir juusu pasaule ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 KO nu apcelat sichus , lai jau censhas tas, ka ir paris mazas kludianjs tas jau nekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 agree with macho , dont agree with mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 (edited) xXx labi man varbuut nav veel bijis bals luuzums bet tas jau nav galvenais cilveekaa... Visu izsaka mozgi... Un tev diemzeel ar tiem mozgiem pashavakaak, buus man jaatrod kaadc irc logs kur 4atoju ar tevi Man stradaaz ftp servers es publiceeshu to skanjas failu kur TU saki ka tevi vakaros... Edited December 4, 2005 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 (edited) lai nu kursh buutu runaajis par mozgiem davai, aatraak publicee to ierakstu, gribaas to sensaaciju aatraak dzirdeet! P.S. nebruaciet augumaa relouderam, vinsh labi speelee, izsauks veel juus uz dueli elikaa Edited December 4, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now