Mo4itajs Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Jāpierod pie visa - pēctam OK! īstenībā šis forums ir pārredzamāks, un dizains arī ir okei! Pārmaiņas tomēr ir labākas - nekā nostāvējusi marināde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Jā, nu gan bija ilgi nostāvējusies marināde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 kaapeec nevar uzlikt fiichu kad katrs nomaina uz dizainu kaadu pats veelaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 supportēt vairākus skinus = pain in the ass ... it īpaši, ja vēl ir nepieciešams skinu pielāgot gigna izskatam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Pieradīsiet,tas bija tāpat kā ar to iepriekšējo foruma versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 supportēt vairākus skinus = pain in the ass ... it īpaši, ja vēl ir nepieciešams skinu pielāgot gigna izskatam Bet vismaz to krāsu gammu varētu tumšāku uztaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 supportēt vairākus skinus = pain in the ass ... it īpaši, ja vēl ir nepieciešams skinu pielāgot gigna izskatam nevar suportēt divus vnk? veco gign skinu un šito? kāda vaina bija vecajam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 nevar suportēt divus vnk? veco gign skinu un šito? kāda vaina bija vecajam? Tur nevis skini jāmaina, bet foruma versija. Varētu uztaisīt tādu kā pollu "veco versiju or jauno", lai cilvēki izlemj nevis 1 pats worms. Nē, nu viņš jau savu gribu var uzspiest, es jau neko nesaku, tikai vai tas būtu adekvāti pret pārejiem foruma memberiem tas ir cits jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Bet tas taču ir tikai normāli, ka forumu regulāri updeito uz jaunāko versiju. Tad, kad nesuportētā versijā kāds atrastu caurumu un izvilktu jūsu e-pastus, tad atkal būtu slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) Bet tas taču ir tikai normāli, ka forumu regulāri updeito uz jaunāko versiju. Tad, kad nesuportētā versijā kāds atrastu caurumu un izvilktu jūsu e-pastus, tad atkal būtu slikti kRi, man tevi vajag. Tev nav iespējams nosūtīt pm. Iedod savu skype niku. Variet dzēst postu. Edited August 15, 2011 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Beidzot es varu ignorēt SASMAN parakstu, skudriņas pārskrien pār muguru ieraugot tos frīkus. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Beidzot es varu ignorēt SASMAN parakstu, skudriņas pārskrien pār muguru ieraugot tos frīkus. :D Man gan nepatīk ka var noņemt parakstus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Beidzot es varu ignorēt SASMAN parakstu, skudriņas pārskrien pār muguru ieraugot tos frīkus. JEBO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) tākā esmu pokemons, man patīk ā, vienīgais, +/- opcija šķita foršāka par like Edited August 16, 2011 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 a kas ar wārnām noticis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) a kas ar wārnām noticis? Jums visas warn`as ir nost? Edited August 16, 2011 by Aly and Fila Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Warnas veljoprojam ir, tik nevar apskatities. Edited August 16, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Jā, mana stilīgā vārna par dibeniem ir pazudusi no vārnu historija. sad sad panda Ja runā par jauno dizainu kopumā, man šķiet, ka ir ok. Es varbūt arī esmu lohs, bet man neliekas, ka jaunā versija tik stipri atšķiras no vecās, lai tagad kaut ko raudātu. Ir pāris izmaiņas, tas arī viss. Like This fīča liekas daudz jēdzīgāka par iepriekšējiem +/- un senkjū. Nevarēs vairs foruma rītārdi mīnusus dalīt pa labi un pa kreisi, kā arī izskatās daudz smukāk un atturīgāk - nav vairs tā, ka kaut kāds pidars hwan visiem topika postiem saliek senkjū un topiks pēc miskastes izskatās. Tas, ka var atrubīt atsevišķu kadru parakstus, vispār ir dieva dāvana. Bija vienkārši slinkums caur addblocku SASMAN'a pidarus bloķēt. Domāju, ka atrubīšu ne viena vien parakstus. Patīk arī, ka pie nika vairs nerādās lieka informācija, tuvāk visu var uzzināt vienkārši uzbraucot ar peli virsū.Izskatās, ka arī fast reply fīčai ir parādījušās vairāk opciju. Protams, ir arī pāris sūdi, pie kuriem jāpierod - mazie avatari, jaunais topiku izkārtojums -, bet tie ir sīkumi. Galvenais jau tomēr ir pats foruma saturs un cilvēki, kas tajā atrodas. Nedomāju, ka tagad kāds patstāvīgais apmeklētājs pārtrauks nākt tikai jaunā dizaina dēļ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Joprojam nevaru :///// You have reached your quota of positive votes for the day Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Joprojam nevaru :///// You have reached your quota of positive votes for the day Moš jābeidz spamot tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Moš jābeidz spamot tad? Jaa man arii shitais ir ienacis prataa...JO arii es tomer,lai gan man patiik shitais vizualais forum staffs,es nespeju vairs nekam izsekot lidzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 tik gaisu forumu lasot acis tek ara pec 5minutem, viss neparskatyamaks un vispar nahuj to forumu, jaiet dzert alus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ir iespējams atslēgt to debīlismu, kas pamazām sāk parādīties visos sakarīgajos forumos - tb, kad kopē tekstu no citas adreses iekšā postā viņš saglabā, gan boldā izceltos vārdus, gan burtu silu utt? Diezgan pretīgi, kad vēlies iekopēt kādu tekstu, bet te izlec teksts ar 20+size. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Iepeisto to tekstu, piemēram, skype un tad no skype uz šejieni, būs bez formatting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Iepeisto to tekstu, piemēram, skype un tad no skype uz šejieni, būs bez formatting. pizdatijs risinajums LOL drizak vienkarsak bija nesapist ieprieksejo versiju un jauno lietot tikai, kad bus izlaboti bagi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now