hwan Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) Tātad, šī spēle vakar kļuva oficiāli free to play. īsti neko nezinu, kāpēc, priekš kam, neko HoN īpašnieki nesak. Pirmstam spēlei bīja atlaide 20% un kļuva viņa pieejam par tikai nieka 10$ (smells very greedy). Pati spēle sāka jau izmirt, tāpēc drošvien viņi pagāja uz priekšu tādu soli un uztaisīju viņu f2p. http://www.heroesofnewerth.com p.s Pats domāju novilkt un uzspēlēt, bet tur drausmīgi daudz ko vajag mācīties, bet man slinkums. Edited July 29, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 atrodi manu postu un izlasīsi, ka tas ir taspats, kas dota, tikai daži jauni čari un burbuļaina grafika! Tur nav nekas dižs, ko mācīties, tikai spēlē un pieradīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Legacy > Basic Ja kādam rodas stipra vēlme - niks iekš spēles BioDiablo - varam mēģināt uzspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Pilnigs dotas klons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 lol > hon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Pinky, tu trakuli, kāpēc tu man vairāk skype neesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chu Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Honu spēlēju no pirmās nedēļas, kad iznāca. Saku, ka ir labāka par dotu un 100% labāka par lol, bet tā jau ir gaumes lieta. Laba spēle, iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Honu spēlēju no pirmās nedēļas, kad iznāca. Saku, ka ir labāka par dotu un 100% labāka par lol, bet tā jau ir gaumes lieta. Laba spēle, iesaku! Ja jau gaumes lietas, tad kā tu vari teikt, ka 100% labāka? Un 100% labāka nozīmē, ka pilnīgi visi aspekti spēlē ir labāki? Man šķiet, ka tu muļķības mums te gvelz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) haha 100% labāks Tas nekas, ka HON nav nekādi turnīri un viņiem vajadzēja aiziet f2p, lai cilvēki būtu kaut uz ceturdaļu no lol cilvēku masas. Un kompānija kas pelna vairāk ar f2p(lol), nekā hon ar savu cenu pirms aizgāja free. HoN pat neideva nekādus bonusus tiem, kuri samaksāja un bez brīdinājuma aizgāja free. HoN ir tikai Dotas kopija, kas meiģina uz tās gameplay/grafikas uzpelnīties, kamēr lol ir savadāks un pietam free. HoN saprata, ka tiek norakts, jo no pieciem cilvēkiem, četri izvēlās lol. Es gribēju tikai pateikt, ka hon ir sīkas ērces, kas meiģina izsūkt, cik var, līdz viņus nesaspiež un tad jaiet uz free. Gamer friendly LOL > Copy of Dota, kas neko jaunu nevarēja izdomāt, līdz izlēma šo vienīgo izdzīvošanas veidu, kā free Beer is good Edited August 2, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Tas nekas, ka HON nav nekādi turnīri http://honcast.com/v...e=1&sort=latest Mmhm Un tagad uz brīdi iedomāsimies, ka WoW būtu f2p.. kā tu domā, kāds būtu retardu/12-gadīgo īpatsvars, atšķirībā no tā, ja spēlei klāt gluži jebkurš tikt nevarētu? At any rate, DotA2 noraks gan HoN, gan LoL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Es to rakstiju priekš tā, kurš teica, ka hon ir 100% labāks par LoL, lai gan viņš nepateica nevienu lietu, ar ko tad būtu tik daudz reiz labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Hon aint on ESL, tas jau kaut ko izsaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Un tagad uz brīdi iedomāsimies, ka WoW būtu f2p.. kā tu domā, kāds būtu retardu/12-gadīgo īpatsvars... Tie paši 99%? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 jau tagad 80%, vai pat vairak, wow populaciajs ir daunji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 5, 2011 Author Report Share Posted August 5, 2011 (edited) jau tagad 80%, vai pat vairak, wow populaciajs ir daunji. spēle dara savu, sorry. Edited August 5, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 (edited) lol > hon. Jaāā vaitad tik nav otrādi , tas kad Wukongs izgājā LoL'ā tad pēc kādām 3 dienām netīšām izgāja HoN'a Monkey Kings ,nūūū nezinu , tad vel Skarner LoL'a bija jau ļoti sen izsplānots pat E3 rādija , nūū un tad nesen HoN'a parādijās ka viņu taisa , es portams neko nesaku :] Jā un protams pameiģināju uzspēlēt , un sapratu ka nav jēgas , vienkārši sākas spēle 2 LEAVE , pēc 5 min vel 2 leave un es paliku 5x1 nu tas ir normāli ? x-) Palikšu pie League of Legends , un gaidu dotu2 ;O Edited August 6, 2011 by yoyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Pirmajaa klasee maaca ko > un < noziimee, bet nu poh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Pirmajaa klasee maaca ko > un < noziimee, bet nu poh. Pirmajā klasē māca garumzīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Pirmajā klasē māca garumzīmes. Esmu diezgan parliecinats, ka maca ari skaitit un ir uzdevumi, kur starp 2 un 1 jaaieliek pareizais <,> vai = Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Risks, tavi posti ļoti sakarīgi. Nu kā vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaq Mamba Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Būs jāpamēģina. Izskatās normāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chu Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Ja jau gaumes lietas, tad kā tu vari teikt, ka 100% labāka? Un 100% labāka nozīmē, ka pilnīgi visi aspekti spēlē ir labāki? Man šķiet, ka tu muļķības mums te gvelz. Es saku, ka 100% labāka? Izlasi kārtīgi manu postu vēlreiz. Citēšu "CILVĒKI SAKA, KA 100% labāka, nevis es". !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Es saku, ka 100% labāka? Izlasi kārtīgi manu postu vēlreiz. Citēšu "CILVĒKI SAKA, KA 100% labāka, nevis es". ! Omg, daunis of the week. Moš pats izlasi, ko rakstiji pirms dirs gudri? Es tev ieliktu plusinu par aunismu, bet rakstu no telefona. Honu spēlēju no pirmās nedēļas, kad iznāca. Saku, ka ir labāka par dotu un 100% labāka par lol, bet tā jau ir gaumes lieta. Laba spēle, iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Chu, šodien tu liki man pasmaidīt Paldies. Par tēmu - mani ne hon, ne lol nav ieinteresējis. Pa retam vēl uzspēlēju to pašu dotu garenā un tas arī viss. Bet gribēšu noteikti gribēšu iečekot dota 2. (šīs spēles radīšana laikam mani atspiež spēlēt hon vai lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Visi tie doteri ir baigi lidzigi man. Bija dota, kas bija laba un hardcore (tapat ka man bija bf2 un es gaidiju no bfbc2 to pashu.) , bet tagad ir izgajushas speles kas vienkarshi no oldschool puses nav pienejmamas. Bet piemeram lols athskjiriba no ta pasha bfbc2 iet pretii speletajiem un competetive gaming. Un tagad turpinot teemu ceru ka bf3 bus kaut cik lidzigs bf2. Tapat ari dotas fani. Cer ka bus pilnigs dotas clons bet labaks. Bet tas nebus. Klons. Marketings musdiens neorientejas uz hardcore bet uz massaam. Dota 2 ir jabut lidzigai lolam apgushanas un pieejamibas zinjaa. Savadak uz fanu chupinjas spele neIzdzivos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now