Mazinjais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Laba diena, par cik Latvijā auto tiesību iegūšanas sistēma ir debīla, vai ir iespējams nolikt tiesības ārzemēs un braukt ar viņām pa Latviju? Sāku apsvērt dažādus veidus kā visizdevīgāk un ātrāk iegūt auto tiesības.. Skatos ka ārzemēs noliek tikai eksāmenu par 50 poundiem un brauc. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Nu es domāju, ja tu noliec kādā no ES valstīm,tad arī tu varēsi viņas lietot LV. Edited July 26, 2011 by Noyd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 lol, es atrodos UK un lai tiktu pie tiesiibaam man kopaa sanaaca samaksaat mazliet zem £1k! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Laba diena, par cik Latvijā auto tiesību iegūšanas sistēma ir debīla, vai ir iespējams nolikt tiesības ārzemēs un braukt ar viņām pa Latviju? Sāku apsvērt dažādus veidus kā visizdevīgāk un ātrāk iegūt auto tiesības.. Skatos ka ārzemēs noliek tikai eksāmenu par 50 poundiem un brauc. Pasaki kas ir debils sistēmā? varbūt Tu pats esi debils? 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 (edited) lol, es atrodos UK un lai tiktu pie tiesiibaam man kopaa sanaaca samaksaat mazliet zem £1k! Par uk neko nezinu.. Šo atradu gūglē: http://driveredtogo.com/Arizona-Drivers-Ed/Online-Drivers-Education-Options.aspx Daudz lētāk nekā latvijā.. @Deadalive, ja nevari pateikt neko noderīgu, nesāc kārtējo flamewar. Edited July 26, 2011 by Mazinjais 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Es arī uzdevu jautājumu, uz kuru atbildi nemanu. Edit: tava linka neko lētāku gan nemanu. Edited July 26, 2011 by Deadalive 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ziediņš Posted July 26, 2011 Popular Post Report Share Posted July 26, 2011 Čali, ja tevi neapmierina šejienes sistēma - noliec ārzemēs, tik šeit nahuj nerādies, jo nevienam nevajag uz ielām tizleņus ar līkām rokām pie auto stūres. Kārtējais potenciālais slepkava. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) tajā linkā ir kaut kāda kakaina braukšanas licence, ko var iegūt no 16 gadiem un pirmos 6 mēnešus nevar braukt naktī + vēl visādi brīnumi... Man izskatās pēc kaut kādām monopola tiesībām vadīt auto. Lai LV nenoliktu B kategorijas tiesības ir jābūt normālam zābakam. Un kurš normāls cilvēks no LV brauks Arizonā likt tiesības? Ja ienāca prātā tāda ideja, tad labāk brauc ar slidām. Edited July 26, 2011 by Nightmares^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 + nešķiet šausmīgi daudz tie +/- 200ls kas LV ir jāmaksā. Bet jā, brauc uz ASV un tur kārto Tas sanāks lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Viņš uz ASV brauks ar stopiem, uz kuģa mazgās kajītes, lai ietaupītu naudu, lol. Deadalive, kur loģika ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 taa arii pasaki, ka nejedz braukt... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Tikai Kitmobīlis māk braukt! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 + nešķiet šausmīgi daudz tie +/- 200ls kas LV ir jāmaksā. Bet jā, brauc uz ASV un tur kārto Tas sanāks lētāk. Ja čalis šitā nomīzis no "debīlās" Latvijas tiesību kārtošanas sistēmas diezvai viņam sanāks tik lēti, jo neticu, ka viņam pietiks ar obligātai nepieciešamajām braukšanas nodarbībām. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Man rauna sanāca 201 ls ar visām pusdienām Talsos Hvz vai tas ir dārgi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) vajadzēja tam hammeram vēl te iepirst kautko un vispār butu offtopiks. JEBO Edited July 26, 2011 by SaS^MAN 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Man kaut kas līdzīgs sanāca Talsos liekot, vienīgi man aizgāja teorija pa dārgo, kādi 100Ls bija... Bet tagad jau akcijās teorijas pat pa velti iet. + Visu noliku ar pirmo, tā kā nekādu problēmu nebija, pa Talsiem arī mazāk kā 10 reizes izbraucu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ne vecit, LV tiesibas ir leti, ar UK salidzinat gruti, var teikt pat ka viegli ja neesi galigs tapars. Summa arzemees bus lielaka. Ar arzemju tiesibam itka braukt vari, bet ir taa ka vinjas ir jaamaina un to var izdariit par nieciigu summu. Piemeeram, LV tiesiibas UK samaini pret UK tiesiibaam un vaalee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Šo atradu gūglē: http://driveredtogo.com/Arizona-Drivers-Ed/Online-Drivers-Education-Options.aspx fully approved in Arizona! Tas ir viens. Otrs - ar US tiesībām te nevar braukt ilgāk pa mēnesi. treškārt - eiropā tas izmaksā mēl dārgāk. Nīderlandē piemērām braukšanas stunda maksā 50 eiro. Vienīgais kādā Moldovā vai kaut kur tamlīdzīgi var dabūt tiesības lētāk (+ izmitānāšanās, ēdamais, transports) Tā ka čalīt ieslēdz mozgu un nokārto. PS: Skandināvu valstīs tiesības iegūsti trijos gados, trijos mācību gados tas ir... Edited July 27, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Par cik es neko daudz nezinu par tiesību kārtošanu (arī latvijā.. neesmu interesējies), paprasīju par izdevīgākiem veidiem kā tikt pie tiesībām un jau saņēmu uzbraucienus par intelektu un visiem postiem tika salikti mīnusi. Paldies tiem, kas palīdzēja. TL Edited July 27, 2011 by Mazinjais 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 par cik Latvijā auto tiesību iegūšanas sistēma ir debīla, vai ir iespējams nolikt tiesības ārzemēs un braukt ar viņām pa Latviju? Sāku apsvērt dažādus veidus kā visizdevīgāk un ātrāk iegūt auto tiesības.. Skatos ka ārzemēs noliek tikai eksāmenu par 50 poundiem un brauc. Par cik es neko daudz nezinu par tiesību kārtošanu (arī latvijā.. neesmu interesējies), paprasīju par izdevīgākiem veidiem kā tikt pie tiesībām un jau saņēmu uzbraucienus par intelektu un visiem postiem tika salikti mīnusi. Paldies tiem, kas palīdzēja. TL Tad man ir jautājums. Kā Tu zini Latvijas debilo sistēmu, ja neesi interesējies? Nebija vienkāršāk jau pirmajā postā pajautāt, kā nokārtot tiesības Latvijā? 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Laba diena, par cik Latvijā auto tiesību iegūšanas sistēma ir debīla... Par cik es neko daudz nezinu par tiesību kārtošanu (arī latvijā.. neesmu interesējies Idiots Edit: lol, Deadaliive Edited July 27, 2011 by kRi 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Novēlu Tev nekad nedabūt tiesības 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Idiots Edit: lol, Deadaliive ° Rindas, lielās izmaksas, obligātā teorija (nevar kārtot pa taisno eksāmenu), utt. Pat idiots to zin, idiot. Jūs, lielie gignieši, vispār esat vieni lieli kretīni un iedomīgo bars. Nevienā forumā neesmu novērojis ko tādu, kas notiek šeit. Mirstīgais pat neko paprasīt nevar nesaņemot kritiku. Otrais topiks: Pavisam normāls jautājums, bet topika autoram -2.. (ieliku viņam +1, tagad -1). Droši varat banot mani ārā, tik nožēlojamā forumā man nav ko darīt. Edited July 27, 2011 by Mazinjais 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Tu laikam galīgi nevēlies atzīt to, ka Tavs jautājums tiešām bija diezgan debīls? Runājot par tēmu - tad kad tu liksi tiesības, un pat varbūt noliksi, sapratīsi cik tas ir elementāri un varbūt arī aizdomāsies par to, ka Tavs jautājums tiešām bija fufels. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Atvaino, ka neesmu pieredzējis pilnīgi visu lai zinātu, kurš jautājums ir debīls un kurš nav.. Pagaidām, kamēr neesmu nolicis tiesības, uzskatu ka jautājums par to, kā izdevīgāk dabūt tiesības, nav debīls. Kāds lūdzu šo neaizslēgtu? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts