worm Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Laiks Ikgadējais GIGN Burziņš, kas šogad rotājas ar ciparu kombināciju 2011, notiks šī gada 12.-14. augustā. Nokļūšana Nekas pārmērīgi sarežģīts nav. Ja vien tev galvas vietā nav sapuvis kabacis, tad vislabāk noderēs googles karte, kurā tusiņa vieta ir atzīmēta ar smuku (A) nozīmīti zaļā krāsā. Braucot ar automašīnu, lai aptuveni orientētos apkārtnē, ir dažas norādes... Tie, kas brauc no Rīgas pa A10 šoseju, vai arī no Liepājas un Ventspils - nogriežoties uz Talsu ceļa (viaduktā), jābrauc līdz vietai, kur būs uzstādīta zīme ar norādi uz Mundigciemu. Pa šo ceļu jābrauc taisni uz priekšu līdz alejai, kur sākas grantēts ceļš. Pa šo pašu grantēto ceļu braucam tālāk, līdz praktiski atduramies īstajā vietā. Tie, kas savukārt brauc pa P128 šoseju (ja vien tu nedzīvo Jūrmalā, tad tu noteikti pa šo ceļu nebrauksi), jābrauc cauri Laucienei. Pēc kādiem 9km kreisajā pusē pie koka būs piekarināta koka zīmē "Pie Ābelītes". Tajā vietā ir jāgriežās iekšā un jābrauc taisni aptuveni 2km līdz nonākat galā. Ja nav iespēja atbraukt ar automašīnu, tad iesaku vispirms iemest aci braucēju topikā, jo tur pastāv iespēja aizrunāt kādu vietu autiņā. Ja galīgi nesanāk vienoties, tad atliek braukt ar autobusu uz Talsiem un mēģināt sazvanīt kādu, lai atbrauc pakaļ. Sliktākajā gadījumā var sanākt pastaigāties līdz pasākuma vietai ar kājām, kas var aizņemt ap 40 minūtes. Aptuvenā cena par autobusa biļeti vienā virzienā ir 3.00Ls. Laikus un cenas var apskatīties 1188.lv lapā. Par vietu No pasākuma vietas līdz ezeram var aiziet pāris minūtēs. Apkārtnē ir pļava, tāpēc spēlēt bumbu nebūs problēmas. Lūgums gan kādam paņemt līdzi futbola bumbu. Vēl ir iespēja spēlēt volejbolu, bet tad ir jāsadomā kā uzstādīt stabus (lāpsta? 4 vergi?). Ir pieejama viena 3x3 m nojume, kas varētu būt par maz priekš visas lielās varzas, ja uznāk lietus, tāpēc šis arī paliek aktuāls jautājums - kāds labdaris varētu atvest varbūt līdzi? Kurināmais būs, tāpēc varēs vakarā sildīties pie ugunskura, tomēr jādomā, kur nokraut savu sēžamo, jo nekādi specifiski soli un galdi nebūs. Citās izklaidēs - ir iespēja aiziet līdz Kamparkalnam, kas aizņem aptuveni 20 minūtes. Tur ir skatu tornis. No cilvēka vajadzētu savākt pa 1Ls, lai varētu nopirkt šādas tādas lietas (piemēram nopirkt miskastes maisus, nopļaut zāli, etc) Ziedojumus lūdzu sūtīt uz sekojošo kontu: Banka: Swedbank AS Kam: Krista Vītola Konts: LV10HABA0551031080674 Darījuma detaļās: tavs niks Ja nevarat atrast vietu, vai ir kādas citas neskaidrības, tad zvaniet samuray - 26511885. krist@ - 26181399 p.s. ja kāds pīkstināsies, atradīšu un nošaušu Karte Ja nu kādam nestrādā googles karte (neredzu gan nevienu iemeslu, kāpēc lai nestrādātu), tad reku ir karte: 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 tu atņēmi manam tekstam dvēseli izmainot to 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 ja nu vēl kādam no pirmā posta nav skaidrs, tad es gaidu, kad pieteiksies brīvprātīgie ar visādām mantām - nojumi, futbola bumbu, etc.. vopšem ar jebko interesantu, ja ir ko piedāvāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 nu, futbolam bumba ir, ne no vieglajām. Vēl gan nav skaidrs vai tikšu. Neko lielāku gan pārsimts km negribas vest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Kaut kāda futbola bumba ir, bet nekas sevišķs. Saliekamos krēslus šoreiz neņemsim, lai tie nepieaug tedijam un neikedam pie pakaļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 man tikai liekas vai arī jūs visi visu laiku apceļat tediju? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 man tikai liekas vai arī jūs visi visu laiku apceļat tediju? Tev liekās! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 (edited) Lats, cik saprotu, ir jāiemet pirms pasākuma? Edited July 16, 2011 by Bamb1n0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 nu tāda tā doma ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Ja tā draudzīgi var sarunāt, tad es latiņu piemetīšu jau tur esot. Joprojām nav ne ziņas no gūdmena un doublet. Jūs taisaties braukt? Jums ir savs transports? Man meklē citus braucējus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Dominix tev viena brīva vieta vēl ir ? Varētu piebiedroties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 (edited) Vieta ir, pagaidām vēl uzzināšu no gūdmena un doublet vai tie taisās braukt un tad manīsim, vai būs vēl kāda vieta. Priekšnosacījumi - nelaidīsim mašīnā gāzes ( obligāti! ) mašīnā nesmēķēsim un aiz sevis atstāsim tīrību Nāks laiks tuvāk - varam apmainīties ar kontaktiem un runāt par randevu punktu un izbraukšanas laikiem. Edited July 16, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 atkal raksim volejbola tīkla stabus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 atkal raksim volejbola tīkla stabus ? Analginam pieredze jau ir sogad vareesi atkaartot :D RACEEJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Ja tā draudzīgi var sarunāt, tad es latiņu piemetīšu jau tur esot. nu nezin nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 (edited) Vieta ir, pagaidām vēl uzzināšu no gūdmena un doublet vai tie taisās braukt un tad manīsim, vai būs vēl kāda vieta. Priekšnosacījumi - nelaidīsim mašīnā gāzes ( obligāti! ) mašīnā nesmēķēsim un aiz sevis atstāsim tīrību Man ar gāzēm problēmu nav esmu arī nesmēķētājs edit: Kur punkts par alus dzeršanu autiņā ? Kāda ir tava atieksme tajā ziņā ? Edited July 16, 2011 by 0.7lb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Man ar gāzēm problēmu nav esmu arī nesmēķētājs edit: Kur punkts par alus dzeršanu autiņā ? Kāda ir tava atieksme tajā ziņā ? Tur nu viņš ir bezspēcīgs. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 es domāju, ka bumbu es kaut kur tepat uz vietas dabūšu. nojumes arī it kā 2 šobrīd ir. vēl jums būs viens baigais priekšnosacījums, bet par to vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 kāds ta? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 kāds ta? Pasakums bez Mortal Combat specefektiem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Ja alus dzeršana nebeidzās ar cūcības atstāšanu mašīnā ( atstātas pudeles, korķīši, etiķetes, izliets alus ) - tad to droši vien tā neuzbāzīgi drīkst darīt 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Kur,kas,pie kā var pieteikties...??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 42. IgorsTINGERE – casham nav ne jausmas ko te notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Ja kāds brauc no Tiņģeres līdz Talsiem varu paņemt,nav jau grūti 20 km aizvest.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Ja kāds brauc no Tiņģeres līdz Talsiem varu paņemt,nav jau grūti 20 km aizvest.. Paker mani no Bauskas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts