Glud!naTajs Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 tā, meklēju transportu, piektdien no Rīgas uz pasākumu vietu, principā vienalga, cikos izbrauktu. un atpakaļ sestdien tā, lai uz vakarpusi (vēlākais uz kādiem 17-18) būtu atpakaļ Rīgā. varētu kas tāds atrasties? Ja kas, tad daļa no tirgus laukuma komandas brauc ar autiņu 12:30 uz Talsiem. Droši vari pievienoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 Ziediņa auto tiekas 17:30 pie Riga Plaza un izbrauc ap 18:00. Ja ir kāds, kurš vēlas skrieties visu ceļu, tad laipni velkomēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 tā, meklēju transportu, piektdien no Rīgas uz pasākumu vietu, principā vienalga, cikos izbrauktu. un atpakaļ sestdien tā, lai uz vakarpusi (vēlākais uz kādiem 17-18) būtu atpakaļ Rīgā. varētu kas tāds atrasties? +1. Ja kāds var savākt mani (OK, un mani un r&r) piektdien pēcpusdienā no Rīgas, neaizmigšanu pie stūres garantējam un, pats par sevi saprotams, ar uzviju nokompensēsim savu daļu benzīna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 hzm, moš vilkt ārā mašīnu un aizvest bariņu ar lielu varku bencik, mēs dzersim vai DZERSIM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Skrieties īsti nesanāks, jo cash ir stāvoklī, kāmim ir smagi mati un zorgam dirsa, bet kopā braukt varam. Kopistiski varēsim pamīzt kādā no grāvjiem, kas atrodas pa ceļam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 hzm, moš vilkt ārā mašīnu un aizvest bariņu ar lielu varku bencik, mēs dzersim vai DZERSIM? Es saaku domaat varbut biznesu taisiit, shitaadas sejas piedava daasni naudinju.... p.s. Mees DZERSIM (man 1diena veel briiva...) p.s.s. Laikam izdomaju biznesu netaisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) taisiet, taisiet biznesu! kur paliek Latviešu uzņēmējdarbības gars? un, gludekli, nav kaut kā makten pa agri, lai jau pusvienos brauktu no autoostas? ja tik agri brauktu, tur vispār jau būtu kāds, kas ar mašīnu varētu sagaidīt un aizvest līdz pasākuma vietai? [EDIT] un vispār, varētu atrasties kāds labs cilvēks, kas sestdien varētu aizvest līdz autobusam? vai arī vajadzēs operēt ar pieņēmumu, ka visiem vēl pārāk daudz reibs, lai varētu kaut kur vest? [/EDIT] Edited August 10, 2011 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Ehz, ta es ar no sava ģeniālā pisnesa plāna atsakos sākšu kost jau šovakar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Nu mēs esam spiesti braukt ļoti agri, jo 5diena ir paņemta brīva un vienam no tirgus laukuma biedriem - amnijai ir problēmas ar nokļūšanu no saviem laukiem (Kuldīgas) Viņam, cik noprotu, iet pāris autiņi dienā, tas ir, vai nu 13:00 būt Talsos vai kaut kādos 20:00. Tad mēs pārējie, uzticīgie kolēģi, brauksim jau agrāk. P.S Bulleto mums izrādīs savus papagaiļus, suni un brāli, kuru viņš mēdz sist. Un vispār labāk ir būt agrāk nekā pa vēlu Mūsu mantas ar aliem no Talsiem uz pasākuma vietu nogādās samurays ar vieglo transportlīdzekli. feel free to join Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 tad jau jūs ap kādiem 15:00 būsiet Talsos, ātri būs jāsāk gaidīt. un ja kas, tad samurays mēdz sist bulleta brāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 es ar gribu tik ātri, lai jau vakarpusē esmu mīksts nekas, kritīšu uz nerva reģistrētajam iekš to mašīn ar aliņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Man Kuldīga sanāk pa ceļam. Un viena vieta joprojām ir brīva. Tad kāpēc nevar vienkārši braukt ar mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Man Kuldīga sanāk pa ceļam. Un viena vieta joprojām ir brīva. Tad kāpēc nevar vienkārši braukt ar mani? Tāpēc, ka Kuldīga bij' aizslēgta un atslēga bij' nolauzta. ZING v2.0 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Tāpēc, ka Kuldīga bij' aizslēgta un atslēga bij' nolauzta. ZING v2.0 šis galīgi nebija forši es pats esmu no Kuldīgas ķip ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 DoubleT, es negribu ar jums. Esmu izvēlīgs maita. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 Pārskatiet vai sarakstā viss ir pareizi. Par dažiem es zīlēju savā kristāla bumbā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) Piejoino mani-5 dien uz 16/17 kkur buushu un uz 21/22 braucu prom. Edited August 10, 2011 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Cash es neredzeju ALi mobili, cik saprotu vins taks ir braucejs tjipa, vai ari esmu palaidis garam kaut ko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 EDD vai pats Ali bija sevi izsvītrojis. Sarakstu palabošu rīt, no telefona tas ir baigais pain in the ass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Ali deva ziņu, ka viņš piektdien visticamāk nebrauks - laikam sestdien. Tagad ir viens ārkārtīgi svarīgs jautājums - vai kāds jau tagad var pateikt, ka sestdien no rīta brauc uz Rīgu/būs spējīgs mani aizvest līdz Talsiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Ali deva ziņu, ka viņš piektdien visticamāk nebrauks - laikam sestdien. Tagad ir viens ārkārtīgi svarīgs jautājums - vai kāds jau tagad var pateikt, ka sestdien no rīta brauc uz Rīgu/būs spējīgs mani aizvest līdz Talsiem? Cik no samuraya sapratu, tad Talsi ir 4km attālumā. Par manu squadu - Izbraucam no Rīgas 15:00, ~16:30 esam Milzkalnē(tur pavadam stundu), turpinam ceļu uz GIGN tusu. Plānotais ierašanās laiks ~18:43. Kur jābrauc.. neesmu vēl skatijies, bet gan jau atradīsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 uz Talsiem var aiziet pa 35 min, bet visticamāk, ka būs kāds kas aizvedīs uz Talsiem ja vajadzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Būs tusiņš. Es jau sāku svinēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 ja būs nepieciešams, varēšu sestdien līdz autoostai aizvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 davaj, es tak zinu ļoti labi, ka visi tie, kas ir pieteikušies, ka brauks pa dažādām mašīnām, beigu beigās nevarēs aizbraukt. tā ka atzīstieties tie, kas netiks, lai varētu es dabūt kādu vietu kādā mašīnā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now