AmE Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Braucu no centra, vajag vietu auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 cash, tu arī sāc palikt par slinku dirsu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Mācos no labākajiem. Man pirms tam bija darbs, šodien sākās atvaļinājums. Rīt sakārtošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Mana miskaste ir nokomplektēta +- šādi: Es pie stūres Cash priekšā (shotgun) Kāmis aizmugurē Teddijs - rezervists aizmugurē, bet mēģināšot iekārtoties citur. Līdz pasācienam iekrāmēšu 3 cilvēkus mašīnā un paprovēšu kā ir braukt. Ja riepas arkās neberzīsies - brauksim augstāk minētajā komplektācijā. Teddij, kaut arī es neesmu novērojis, bet pēc casha vārdiem tev esot liekais svars. Sāc tievēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Ja būšu kaut cik gaidīts - tad braucu. Bet. liels problems ir tāds ,ka man nav ne jausmas cikos beigsies darbs piektiedin, tā ka iespējams ar savu braucamo, vai ja kads tāds pats bēdu bŗalis paķer līdzi... Darbs var beigties kā šodien - 22os... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 (edited) ak tu nabadziņ. bet neuztraucies, līdz tavai atbraukšanai domāsim par tevi Edited July 16, 2011 by krist@ 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 mikado- , ziepniekkalns, ja kāds var paķert, vai kopistiski maukt, no Rīgas ar sabierisko, tad brauc! (nekožu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Kaut ko sabakstīju pirmajā postā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 neesi pievienojis cilvēkus, bez kuriem pasākums nevar notikt! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Tad ņem un pievieno. Es nezinu kuri no viņiem būs/nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Tā!!!!!! Laikam nāksies pašam braukt ar savu. Tā tad! Ar mani brauc Rymels,Eva, Ame! Auto ir pilnībā nokomplektēts vairāk cilvēkiem vietas nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Tā!!!!!! Laikam nāksies pašam braukt ar savu. Tā tad! Ar mani brauc Rymels,Eva, Ame! Auto ir pilnībā nokomplektēts vairāk cilvēkiem vietas nav! paņem gludo bagāžniekā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 ludzu nenjem un es nevaru buut pacans jo esmu meitene taa kaa izdomaa man citu nosaukumu (man te nav garumziimes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) [*]fr0zen - Liepāja, šoferis (?), vietu nav [*]analgēls - ar fr0zen [*]hydro - ar fr0zen [*]Ordinary - ar fr0zen Ja nu gadījumā mēs noparkojamies , tad šoferis ir gēls. Edited July 17, 2011 by fr0zen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Cik saprotu viss notiek 5dien ,6dien ,7dien. 6dien man ciemā sporta svētki, tā kā es neesmu, 7dien atkal nekas tur nebūs. Tā ja braukšu, tad drošvien 5dien, tāpēc jautājums, no cikiem tur ir vākšanās.... Braucu caur Ķesteru apli, tā kā diezvai kāds pa ceļam tur ir, vienīg varbūt kādu izmisušu tukumnieku varu mēģināt. paraut. Pie braucējiem drošvien var mani pierakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Ja nu gadījumā mēs noparkojamies , tad šoferis ir gēls. noparkojies da jebkaa galvenais kad esi tuvumaa tad zvani uz nr 26181399. protams tad ja es atkal nepazaudeesh telefonu riit ieblieziishu konta nr kur suutiit naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 ai daargais piebliez marijas pie talsiniekiem, vie vinjas riikos. un vinja ar no gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Ja nu gadījumā mēs noparkojamies , tad šoferis ir gēls. es nevaru beigt rēkt :superlol: :superlol: es jau redzu frozenu pa logu skatamies un analgīnu pie stūres!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Vo, reku Spalva ir atpakaļ, man tie datumi ir brīvi. Hivis vēl kaut ko teica (būs jums saldais ēdiens ), saštukosim konkrēti, bet saku, ka visdrīzāk mēs trīs būsim P.S. Ceru uz Spalvas auto Edited July 18, 2011 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) būšu, bet tikai uz piektdienas vakaru/nakti p.s. ņemu headline uz stūres un samurayu uz bomja. p.p.s. varu paņemt mikasa voļuka bumbu Edited July 18, 2011 by mindmaasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 jams...es zināšu savus darba laikus tikai augustā. tākā līdz tam uz jautājuma zīmes. bet cerams, ka tikšu un nebūs atkal 6dienas uz 7dienas visam mēnesim saliktas ar darbu sliktākajā gadijumā braukšu pats no cēsīm. tajā gadijumā varēšu paķert kādus rīdziniekus līdz, kas vel vietas nebūs atraduši. bet to tad, kad tuvāk nāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 0.7lb izteica vēlmi ripot ar mani, joprojām gaidu atbildes no doublet un gūdmena, vai tie taisās ripot ar mani. Esat atsaucīgāki un laicīgāk pasakiet, vai jūs būs braucēji, vai var meklēt kādu citu līdzi ceļotāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 70%, ka braukšu. Ja braucu, tad par saprātīgu atlīdzību ir 3 vietas manā autiņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) 0.7lb izteica vēlmi ripot ar mani, joprojām gaidu atbildes no doublet un gūdmena, vai tie taisās ripot ar mani. Tu domā ripot lejā no kalna ? Ja good mens ripos lejā tad droši vien pirmais Lai nebūtu offtopiks braucējs esmu 100% Edited July 18, 2011 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Izskatās, ka šogad var sanākt brauciens ar autobusu Ja nu tomēr parādīsies kāda mašīna no Rīgas uz pasākuma vietu un ir gatava uzņemt mani un nooke, tad mēs jau savlaicīgi rezervējam vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now