slow hands Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ai, nu skatiijos shodien gotfrag lapu un tur forumaa bija viens taads topiks par kaut kaadu street fighter dzeku, kursh kaut kaadaa EVO 2004 turniiraa ieksh Street Fighter 2 vienaa ciinjaa uztaisiija kaut ko vaardiem neaprakstaamu tas dzeks - Daigo speeleeja ar Kenu, bet vina pretinieks ar Chun Li, nu karoche, kad bija palikushas 30sec, tam Daigo bija gandriiz 0 hp un tur tam pretiniekam atlika izdariit tikai vienu preciizu sitienu ar kaaju vai roku. ko dariija pretinieks - taisiija kaut kaadu uber special kombo no 15sitieniem! ko dariija Daigo? noblokeeja tos visus sitienus un peec tam deva savu straiku psc, ieklausities tanii puulii, kas tur auro, tur es nez, es tur buutu sajucis praataa - tadas emocijas. skatoties to 57sec garo filminu, man skudrinjas skreeja pa mugura - vienkaarshi klase. tas dzeks laikam tiek saukt par Street Fighter Dievu taaks klikojam sheit un tad uz taas bildiites virsuu. buus jagaida kaads briidis kameer buferizaacija ies un ir vajadziigs Macromedia Flash Player 7 vai augstaaks (ai, bet to jau juus zinat un cerams, tas player ir uzlikts, man nebija) P.S. ja shitas video, te jau ir bijis, tad piedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 esmu redzejis un jasaka ka tam kexam ir apbrinojami refleksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipy^ Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 taadas emocijas par uzvaru datorspeelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Nevāji, bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 toč, bļe vienvārdsakot: kaukasunikāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 njaaa... iespaidiigi! ... ak shie vecie labie street fighter laiki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 njaaa... iespaidiigi! ... ak shie vecie labie street fighter laiki... AhA, es to street fighter nebiju tik sen speleejis, kautgan mazliet pieduura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 skaidra lieta, ka tas džeks no galvas visus prijomus tur zināja. Bet vēl saņemties un finālā tādu ūberbloķēšanu uztaisīt - rispakt. Labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 unikaali tas dzex 4ista ir god! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) Jaa, vel jo projaam shitais video man staavu kompja, ik pa laikam noskatos. Vispaar, ja es pareizi sapratu, vinsh nevis blokjeeja to uzbrukumu(uzlikt bloku faitingos nemaz nav tik gruuti), bet izvairiijaas. Kaadu laiku atpakalj faitingos saaka paraadiities taada fiicha kaa izvairiishanaas(parry), tas ir, tieshi sitiena briidii piespiest vienu pogu( vai vairaakas) un tad sitiens traapa nevis pa bloku, bet pilniigi garaam. Shii video saals bija tur, ka daigo izvairiijaas no visiem tiem neskaitaamajiem chun-li sitieniem.ja vinsh buuti licis tikai bloku, vinsh buutu nomiris, jo vinjam bija maz dziiviibas un supersitieni njem nost dziiviibas arii caur bloku(daudz mazaak protams). Palasot komentaarus par sho video internetaa, es sapratu, ka daigo vajadzeeja uzspiest "uz priekshu+kkaada poga" katru reizi kad chun li sita(speera) Ahh tie vecie labie laiki kad speeleeju faitingus, mortal kombat,street fighter, The King Of Fighters, tekken,soul edge AAAAAAAA Edited November 25, 2005 by Cold Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 (edited) nu labi, tas ka vinsh zinaaja, kaa izskatiisies tas kombo un cik vinsh buus garh, tas ir skaidrs. nebriiniitos, ka vinsh (un ne vinsh vieniigais) tos super prijomus visiem ciikstonjiem zin no galvas, bet nu taada reakcija. psc, paklausieties kaa ar katru to izvairiishanas reizi puulis pienemas skaljumaa, tas i' vaaks moska veel ir kaut kaadi vidjiki ar to dzeku, ja ir tad luudzu iedodied linku Edited November 25, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) ideali . Tāds ir pasaules līmenis ] edit: moš kāds ir redzējis, bet tie kas nav TEST THIS Edited November 25, 2005 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Noskatijos biju sajuusmaa Diez vai vinsh cs speelee gribeetos redzeet kaads skill vinam ir ieksh CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 njaa norm vecie labie faiting laiki, ar streetfighters ipashi neaizraavos, bet tekken3 gan es visus izdraaztu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 A man atkal MK4 palicis atmiņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now