Reno Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) butu forshi, ja nebuutu tipiskas amerikaaniskas beigas... tu ko ? gribi, lai Poters mirst? Edited November 28, 2005 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 kaa var nezinaat, kas ir Tom Clancy, kaut vai ar tiiri geimeriskaam zinaashanaam, tas buutu jaazin piedod - speeliites nespeeleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Bļē, kā norēcos par lielisko diskusiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Kavacky varēji jau KAUT KO pa tēmu pateikt. Tava rēkšana ir vidēji patālu no tēmas. Tātad. Tom Clancy pirmais darbs ko izlasīju bija "Without Remorse". Es kāri tvēru katru lappusi no tās grāmatas (angļu valodā). Sākums nelikās baigi aizraujošs, bet lēnām sižets sāka attīstīties. Pats es neesmu kaut kāds grāmatu ūberkritiķis un varbūt nespēju pienācīgi novērtēt kaut kādas cilvēka psiholoģisko problēmu atainojumu grāmatā, bet, kas attiecas uz "Without Remorse", tad tur bija foršs ne tikai ekšens (kas bija riktīgi kruts), bet arī varonis vislaik nedaudz mocījās ar sirdsapziņas pārmetumiem domādams kā ir pareizi un kā nav. No malas lasot šito moš neliksies īpaši interesanti un es diezvai mācēšu/gribēšu sīki skaidrot, bet vienīgais ko varu pateikt - šī grāmata ir viena no baudāmākajām, ko esmu lasījis. "Rainbow Six" jau ir kaut kas līdzīgs tam linkam ko EDD deva Bet tik un tā interesanta. nu tātad ojār - atbilde uz tavu jautājumu - viņš ir rakstnieks, kura grāmatas lielākoties (manā gadījumā 2 no 3) ir par kaut kādu terorismu un tā apkarošanu vai kaut ko tamlīdzīgu un visas kaut kādā mērā saistītas ar ieročiem (manā gadījumā 3 no 3). Man patīk. Pat ļoti. Būs jāizlasa tā "Without Remorse" vēl kādu reizi. r&r, tevi jau kvantitāte sāk uztraukt. Manuprāt sestā grāmata bija vienkārši interesanta, jo stāstīja par Valda pagātni, a septītā - nevajag jau viņai būt virs 1000lpp lai būtu laba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 man ar kautkur ir paris Tom Clancy gramatas, savu-laik iesaku lasit vienu, bet ta ari nepabeidzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 tu ko ? gribi, lai Poters mirst? jaa lai mirst+vel ne no magijas bet voldemorts vinu ar kajam atsparda ta butu interesantak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 esmu dzirdejis ka roulinga gribeja velvienu gramatu pec 7 saubos.... par hariju poteru toch ne drizak jaunu stastu saks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Vislabākās beigas būtu, ja Harijs mirtu. Bet mirtu nevis kaut kāda "cēla mērķa uzdevumā", bet vienkārši nokristu no kaut kāda akmeņa un pārlauztu sprandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Harijs Poters vareetu mirt no hemoroiidiem... bet pirms tam, protams, ir nepiecieshams dzimumakts ar ronu un - ieteicams arii ar malfoju... Hagrids vareetu izraadiities shemale voldemorts visus nogalinaatu bet pats nomirtu no urinaacijas trauceejumiem... izklausaas interesanti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Jā, kur nu vēl Freds un Džordžs, kuri norauj rokas ar petardēm. No 7. grāmatas būtu gaidāmi vēl šādi tādi paskaidrojumi visādām štellēm, tā ka es ceru uz tādu palielāku apjomu, jo ceru, ka visas nelaimes neatrisinās pilnīgi nejauši pārplūdis tualetes pods vai cita trula kļūme. PS: Tā rēkšana varētu būt kā uzslava par labi padarīto darbiņu, ja nu vispār kādu tas krata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 blje, man shodien viens klasesbiedrs sabojaaja visu prieku, nejaushi pirms stundaam kafejniicaa pastaastot pashu satriecoshaako 6. graamatas momentu Es taa gaidiiju to graamatu, jo biju dzirdeejis, ka tur kautkas baigi interesants buushot, bet vinsh izpljaapaajaas un tagad vairs nebuus tik interesanti lasiit. Labi, ka vinsh pateica tikai 1 vienkaarshu paplashinaatu teikumu un neko vairaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Jā, un es spēlēju Soldat ar kādu veci vārdā "SNAPE KILLS DUMBLEDORE". Tas bija īsi pirms sestās grāmatas iegādes. Labi, ka biju piemirsis par to veci un atcerējos tikai pašā satraucošajā brīdī, nesanāca viņam nospoilot man lasītprieku. Edited November 29, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 vispar par filmu - man liekas, ka dumblidors bija paaraak aktiivs, vispaar nerunaajot par to, ka vinsh visu filmas laiku klaigaaja un breeca... dazhaas epizodees par uzgluuneeja un uzbruka pastniekam Harijam, vispaar radaas neuzticiigs priekshstats par Roulingas (un pareejo anglju cuuku) ieviestajaam izmainjaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 es vienaa speelju pasaulee izlasiiju par vienu speeli: "Naarnijas Hronikas: Lauva, Burve un Burvju skapis" (The Cronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe"), taads bija nosaukums. nu un tipa kaut kaads rakstnieks (vai vinu var saukt par kaut kaadu?) vaardaa Klaivs Steiplzs Luiss pagajushaa gadsimta viduu (diezgan pasen) ir sarakstiijis vairakas gramatas par taam "Naarnijas Hronikaam", nu tipa taa ir pasaka, bet gribeeju zinat, vai kaads ir lasiijis taas graamatas un kaadi ir iespaidi? pirms kaadiem gadiem 4 ( aj iisti pat neatceros kad tas bija ) izlasiiju vairaakas naarnijas hronikas. arii lauva, ragana ( nevis burve ) un dreebju ( nevis burvju ) skapis. toreiz likaas interesanti, bet nezinu, kaa sho graamatu uztvertu tagad. 23 decembrii buus arii apskataama kino. domaaju aiziet uz vinju un atsaukt atminjaa sho graamatu. runaajot par hariju poteru, pirmaas triis graamatas izlasiiju.. vai 4 ? aj neatceros, sen jau lasiiju. bet graamatas ljoti aizraujoshas.. labpraat izlasiitu arii paareejaas daljas un filmas arii noskatiitos. pirmo filmu redzeeju un man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 emm, a kad iznaak latviski tulkotaa HP6 graamata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Kaut kad uz ziemassvētkiem vajadzētu būt. Tfu, nē. Izrādās kaut kad janvārī tikai. Edited November 29, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Janvaarim??? Mjaa labi whatever, jaameegjina aizmirst sho drausmiigo atgadiijumu liidz tam laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 a kas flashback, angliski nemāki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Peec idejas jau maaku, bet man kautkaa latviski tomeer labaak patiik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 un vēl kāds liels, pretīgs, smagi vēmekļains smaidiņš derētu, lai nedaudz noraksturotu, ko es domāju par HP latviskojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ok, fleims nekad neesmu lasījis poteru, skatījies neesmu, neskatīšos, nelasīšu, tikai pār manu līķi. and with that out of the way... Narnijas hronikas gan bija ok, kaut kad sen pamatskolā lasīju. eh būtu toreiz bijis Gredzeni. bet skuja. nācās iztikt ar to kas bija. filmu būs interesanti pastīties, tas tiesa, ko tad džeki būs uzmeistarojuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now