krist@ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kad jums beidzot aizies, ka vieta jau ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kad jums beidzot aizies, ka vieta jau ir? muti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 (edited) nu ja neesi ievērojis, tad es pēdējos gadus tā kā nesekoju līdzi forumam un nezināju, kad kur kas notiek, pietam ir mainījušās vēl dažas citas lietas Labi, bet ir lietas, kuras nekad nemainās, ja kāds atcerās. Un ja nu gadījūma, gluži kā forumu, arī savu grafisko guestbuku neapmeklē, tad this. Tagad tev ir jābrauc. P.S Jauki zināt, ka vieta laikam ir atrasta. edit: linki uzsprāga Edited July 10, 2011 by fr0zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Labi, bet ir lietas, kuras nekad nemainās, ja kāds atcerās. kaut ko tādu jau nevar aizmirst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Labi meitenes, ir kaut kaads datums, kuraa tiks officiali pateikts gala datums Vieta atrasta, tas rulezz, vajadzetu brauceju saraksti uzbliezt, jo izskatas, kad gabalin sko braukt buus, vaajadzetu kaut ko sabidit, kaut gan skatoties uz spota vietu, Talsi ir rokas stiepiena attalumaa nebus nekas preti maukt kada jautra kompanija ar Ikarusu uz Talsiem, protams vieta kada masina ar soferi nedzeraju butu labak, ta ka sarosamies, sakam bidit shtelles Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Haha, frozen, man laikam ir sixth sense, jo es tieši šodien iedomājos apskatīties to gestbuku. Un kādā sakarā tur ir rakstīts "BEAT sponsored by anfisa"? P.S. It's getting old. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 es par 12-14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 es par 12-14 malacīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Datumi 12. - 14. paliek galīgie? Lai zinu uz kuriem darbā jārunā brīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Datumi 12. - 14. paliek galīgie? Lai zinu uz kuriem darbā jārunā brīvs. jap Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 jap, jap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Man sporta spēles 13.-14. augusts Būs vien šogad jāizlaiž Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts