krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 un cik ta pa 5.-7. ir nobalsojuši tādi kas nav bijuši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 mazsvarīgi, jo tur ir gandrīz visas VIP personas. Bet tā - kādi 6-7, no kuriem tikai 2 ir tādi par kuriem neko neesmu dzirdējis. Nezinu kāpēc worms izdomāja, ka jārīko tajā padsmitajā. Neba nu pasākuma kvalitāti nosaka cilvēku kvantitāte. Bet tas tikai mans viedoklis, citādi - man vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 cik es sapratu, tad 5.-7. datumos tusiņa vieta nebūs... or i'm wrong? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 no manas puses vieta ritīg nebūtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) nu 5.-7. tur esot kkādi svētki viņiem tur uz kuriem droši, ka iešot, bet 12.-14. laikam spamurajam jāstrādā. Es tā īsti vēl neesmu iebraucis, bet cik noprotu, tad Krista uzņemās to vietas atrašanu un ierādīšanu, ja tā, tad pirmais variants neder anyway. VIPi ne vipi, bet vai tad jaunas sejas nevajag redzēt? Pārskatīju abus sarakstus, tomēr gignā zināmo skaits ir stipri līdzīgs un tos vispār nezināmos varētu svītrot ārā vnk. EDIT: Vajag tos cilvēkus skaitīt pēc naudiņām, visi skaita Kasparam 1Ls, tas, kurš nosūtījis ir iekšā sarakstā attiecīgajā datumā (par kopsummu tiek iepirkts šampis) Edited July 7, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 cik es sapratu, tad 5.-7. datumos tusiņa vieta nebūs... or i'm wrong? ā, to es palaidu garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 nu 5.-7. tur esot kkādi svētki viņiem tur uz kuriem droši, ka iešot, bet 12.-14. laikam spamurajam jāstrādā. Es tā īsti vēl neesmu iebraucis, bet cik noprotu, tad Krista uzņemās to vietas atrašanu un ierādīšanu, ja tā, tad pirmais variants neder anyway. VIPi ne vipi, bet vai tad jaunas sejas nevajag redzēt? Pārskatīju abus sarakstus, tomēr gignā zināmo skaits ir stipri līdzīgs un tos vispār nezināmos varētu svītrot ārā vnk. pēdējais laiks iebraukt viņam nav jastrādā, bet jabrauc uz pīļu atklāšanu, jap es uzņemos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 ..., bet jabrauc uz pīļu atklāšanu... Nu wow, ar medību biedriem satiksies vēl dahu... daudz reizes un piedzerties brutāli varēs arī pasākumā, ne tikai atklāšanā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Es tieku abos datumos, tā kā vienu "VIPu" var mierīgi pārnest uz leju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Aizbraukt vēlme ir, tad domāju, ka izkārtošu sev laiciņu piektdien pēcpusdienā aizbraukt un svētdien no rīta būt atpakaļ. Domājams, ka arī mani var pieskaitīt pie braucējiem 12-14, kaut gan daudz labāk būtu 5-6 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 šitā jau izkārtos vairāki un ta būs viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 netieku ne 5 ne 12, tieku attiecigi 6tajaa un 13tajaaa...Ja kaads domaa arii braukt dienu velaak, zinjo man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 netieku ne 5 ne 12, tieku attiecigi 6tajaa un 13tajaaa...Ja kaads domaa arii braukt dienu velaak, zinjo man... nu ta bliez 13ajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Varētu aizbraukt par cik nekad nēsmu bijis, jācēr ka neviens ar vecām zeķēm nenomētās. Ja nekas nemainīsies tad tieku 12.-14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 datums mans ir pilnīgi vienalga, bet es tiešām piekrītu macho, tur pat puse nekad nav redzēta un šaubos vai vispār ieradīsies. Puse noteikti tāpat atkritīs sLIDe , marija , DoubleT , IgorsTINGERE , ~ jeyna ~(katru gadu sola, bet tāpat nebrauc) , ZnT , Ectasy , Bamb1n0 , padod alu(eziits, viņš apvainosies forumā un nebrauks) , Chucky , quickaim , attachment , Chester , th3crims ,soulivo (quickaims!!! Alus viņam netiks dots) , bon1facijs* , b0r1ng . Cik no viņiem reāli ieradīsies? būsim godīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 datums mans ir pilnīgi vienalga, bet es tiešām piekrītu macho, tur pat puse nekad nav redzēta un šaubos vai vispār ieradīsies. Puse noteikti tāpat atkritīs sLIDe , marija , DoubleT , IgorsTINGERE , ~ jeyna ~(katru gadu sola, bet tāpat nebrauc) , ZnT , Ectasy , Bamb1n0 , padod alu(eziits, viņš apvainosies forumā un nebrauks) , Chucky , quickaim , attachment , Chester , th3crims ,soulivo (quickaims!!! Alus viņam netiks dots) , bon1facijs* , b0r1ng . Cik no viņiem reāli ieradīsies? būsim godīgi.. nu vismaz 1 no viņiem 100% būs. pat zinu kurš Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 atdevu balsi par 12-14, bet nu neko garantet nevar... augusts kaut ka sak izskatities baigi parpildits ar visadiem pasakumiem pat neko special nedomajot. 50/50 ka ierastos kada no abiem datumiem, bet nu ceru ka tiksu un soreiz varesu aru normali iedzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) jaja ielieciet sctg arī kā vipus Edited July 7, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Godīgi, es balsoju skatoties, kam izdevīgāk, jo daudzi cilvēki čīkstēja par padsmito datumu. Pats Anglijā, tāpēc nebūšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Balsoju par citiem izdevīgāko datumu, nedomāju tur būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 datums mans ir pilnīgi vienalga, bet es tiešām piekrītu macho, tur pat puse nekad nav redzēta un šaubos vai vispār ieradīsies. Puse noteikti tāpat atkritīs sLIDe , marija , DoubleT , IgorsTINGERE , ~ jeyna ~(katru gadu sola, bet tāpat nebrauc) , ZnT , Ectasy , Bamb1n0 , padod alu(eziits, viņš apvainosies forumā un nebrauks) , Chucky , quickaim , attachment , Chester , th3crims ,soulivo (quickaims!!! Alus viņam netiks dots) , bon1facijs* , b0r1ng . Cik no viņiem reāli ieradīsies? būsim godīgi.. Nah es sarakstā, ja es balsoju ar Null vote (View results) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Balsoju par citiem izdevīgāko datumu, nedomāju tur būt. stulbs, ko tur daudz vēl piebilst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Atmaskas... Nafig jāpiš rezultāts, ja jūs tur nebūsiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Nu ok, balsojumu izdzēsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Nu wow, ar medību biedriem satiksies vēl dahu... daudz reizes un piedzerties brutāli varēs arī pasākumā, ne tikai atklāšanā pirmkārt, es nedzeru, otrkārt, man tas ir svarīgākais notikums gadā. vispār jau, ja notiks manā pusē, tad uz kādu brīsniņu jau varu pieskriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts