worm Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Tā kā balsojums par derīgajiem datumiem beidzās ar draudzīgu neizšķirtu, tad seko raunds numur 2 - atzīmē to nedēļu, kura tev derētu labāk par 5.-7.augustu balsojuši: worm , Cereza , Oddish , HaiZivS , Deadalive , AmE , test2 , Zorg`s , Teddy , R._ , Bijach , SaS^MAN , rusty , DominiX , bullet , T0masS , RiSKS , vincister , nX.` , Set. , Rins , JimBugA par 12.-14.augustu balsojuši: cash^ , Nightmares^^ , Tom. , krist@ , sLIDe , marija , DoubleT , Ziediņš , IgorsTINGERE , GooD`MeN , ~ jeyna ~ , MissEwy , ZnT , BullsEyE* , Ectasy , Bamb1n0 , padod alu , Chucky , quickaim , attachment , Chester , Epix , spite , ANALGINS , th3crims , WolfBlade , 0.7lb , soulivo , fr0zen , ManuVietuIenjemRegistretais , HyperBoy , bon1facijs* , b0r1ng , samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 a cik ilgi var balsot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Psc, atkal iet neizšķirts. Davaj, maitas, sabalsosim par 12.-14., jo man tā ir izdevīgāk. P.S. Ieradīšos neatkarīgi no datumiem, jo jūsu mammas tā vēlas. Edited July 5, 2011 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 tad jau laikam šogad nebūšu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 tad jau laikam šogad nebūšu a visiem po. galvenais ka es i .gan jau ka spēšu tevi aizstāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Gign Burziņš 2001 Es arī par 12. - 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Gign Burziņš 2001 Es arī par 12. - 14. Laba padauza, laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 ja atklāsies, ka kāda padauza ir piereģistrējusi piecus kontus un balsojusi par vienu datumu, tad alus no manis uz tusiņu nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 12-14 protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Izskatās gan, ka es nekur netieku. Mērgļi jūs tādi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 vispār, kāpēc runājam par 2001. gadu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 pļīz, 5. -7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 pļīz, 5. -7. piedo, bet tev laikam nespīd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 man tad arī laikam nespīd Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Nu mjaukas! Pirmais balsojums bij labāks. Es tad ar visticamāk nebūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Būs really sad, ja sabalsos par to 12-14 datumu tādi, kas nemaz neplāno ierasties. Varbūt, ka varētu iegriezties pie jums uz 12-13 tādā gadījumā, jo 14. nu pilnīgi atkrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Svētdien jau parasti no paša rīta visi brauc mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Svētdien jau parasti no paša rīta visi brauc mājās Ja var pabraukt un nevemj Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 NEzinu kā būs ar darbu, bet it kā sesdien varu ierasties līdz svētdienai jebkurās brīvdienās.... Ja kāds paķer līdzi protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Nu ja sanāks aizlaist, es jau ar domāju tik uz 12.-13., bet ja jau vispār būšu aizbraucis, tad varētu tas viss ieilgt Es tik vēlētos uzzināt konkrētāku info par vietu, ūdens pat nav tik svarīgs, diez vai dzeršu un peldēšu, to var tikai tā, skata pēc, galvenais, ka ērta vieta, skaista, zaļa un iespējams volejbols or smtn`. Vairāk gan uz litrbolu vilks. Pagaidām izskatās diezgan konkrēti par 12.-14., tad jau varētu taisīt sarakstiņu ar braucējiem, lai ērti zināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 Pirmajā posta pielikti balsotāji, lai var skaidri redzēt, kuri kura datumā tiek. Informācija par vietu tiks publicēta visticamāk nākamnedēļ. Tie, kas balsoja par 5.-7.augustu - kurējie TOČNA netiek uz 12.-14.augustu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) Es tieku uz abiem, par cik bija jābalso par kādu, tad paņēmu pirmo. Pie tam diez vai jeyna brauks pie mums Edited July 7, 2011 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 šito balsošanu laikam otrādi vajadzēja taisīt - atzīmē datumu uz kuru tu NETIEC bet nu po... es domāju, ka te viss skaidrs ir - pasākums būs 12.-14. datumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 man pēc balsojuma izskatās, ka jārīko ir 5-7, jo par otru datumu ir nobalsojuši kādi ~17 cilvēki, kas uz nevienu gign pasākumu nav bijuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts