Jump to content
GIGN Forum

Mereana Mordegard Glesgorv


DoubleT
 Share

Recommended Posts

2008. gada martā galvenajā "YouTube" kantorī San Bruno pienāca ziņa par cilvēku, kurš veica pašnāvību izgriežot ar virtuves nazi sev acs ābolus. Vēstulē bija teikts, ka upuris pirms pašnāvības esot skatījies saitē izliekto video ar savādu nosaukumu "Mereana Mordegard Glesgorv". YouTube darbinieki ignorēja šo ziņu, bet pēc nedēļas Google un Youtube saņēma vēl divas ziņas par cilvēki nāvi tādā pašā veidā. Viens no weblapas administrātoriem uzņēmās noskatīties šo divminūšu video, aizverot pus ekrānu ar plaukstām un jau 22 sekundē viņam, nesaprotami, sākās nervu lēkme. Video tika dzēsts un noūtīts uz izmeklēšanām. Jau pēc šī uz kantori ienācā vēl vairākas liecības par agrāk notikušo pašnāvību vietām ,kuras ir izmētātas pa visu pasauli un visos atgadījumos cilvēki sākumā sāka izdīrāt sev acis. Atrast lietotāju, kas ir updeitojis šo video atrast arī neizdevās. Lai nomierinātu ažiotāzas vilni ap un par video, YouTube nolēma atstāt īsu versiju, tas būtu, pirmās 20 sekundes, kuras, pēc ekspertu domām, neizraisīja nekādas negatīvas domas skatītājos. Šajā laikā ekrānā parādās vīrieša seja aiz kura ir savāds fons. Pirms 22 sekundes viņš sāk smaidīt. Kas turpinās - nav zināms. Uz popularitātes viļņa tika veidotas parodijas (kas pēc manām domām nevarētu būt smieklīgas, jo vispār tas taču ir briesmīgi) un feiki, kuros šīs 20 sekundes ir pagarinātas līdz 2 minūtēm. Orginālā video versija vairāk nebija un nav atrodama interneta tīmeklī. Upuru skaits tieši nav zināms. Tika minēti skaitļi 16, 47 un pat 153. Nav zināms arī ko tieši nozīmē vārdi "Mereana Mordegard Glesgorv" Ir versija ka skaitlis 153 ir skaits cilvēku, kuri ir noskatījušies video pirms tā dzēšanas!

Rakstu veidoja - raf

http://www.youtube.com/watch?v=SZfTBj-3HdU

Turpinot tēmu par video, kas spēj nogalināt.

Kad hakeri bija savākuši visus failus, kuri ietekmē cilvēka psihi, viņiem nezināmā veidā uz cietā diska parādījās jauns fails BarelyBreathing.exe

Pēc tam visi atrasti miruši, sakropļoti, sadedzināti etc.

Šis ir viens stāsts par šo failu.

Es esmu ļoti daudz pie datora. Es nevaru gulēt visu nakti, sēžu mīļākajos forumos, spēlēju spēles, kuras jau zinu no galvas.

Tas notika šī gada pavasarī, martā. Vienā forumā tika izveidota tēma, kuras postu skaits nedēļā sasniedza 550+ postus. Tolaik es vēl mīlēju lasīt visu, kas tur tiek uzrakstīts, tāpēc kāri skatījos katru postu.

Tā bija trešā nakts, kad tēmā tika ierakstīts par BarelyBreathing.exe

"Nu sliktākajā gadījumā tas būs wishmaster" - es domāju, mazliet vilcinoties ( tumšs, acis sāp utt. ) es uzspiedu uz .exe divreiz.

Nekas nenotika, programma, pat nepalaidās

Ar nožēlu, turpināju lasīt tēmu.

Parasti es ilgi nevaru aizmigt. Man ir hronisks bezmiegs. Bet tajā naktī es aizmigu pārsteidzoši ātri.

Pēc pamošanās piesēdos pie datora, un jutos samēra slikti. Acis dega no iekšpuses, līdz es sapratu, ka neesmu jau mirkšķinājis jau nezin cik ilgi. Pēc mirkšķināšanās sākās dīvainas lietas.

Tas viss sākās nevainīgi. Lapas ielādējās ļoti lēni. Es nebūtu pārsteigts ja tas notiktu tikai ar 2ch.so bet tā tas notika arī ar 0chan.ru. Kursors reizēm palika lapas vidū un nereaģēja uz peles kustībām. Vairākām programmām parādījās kritiskas kļūdas. Tas bija nepatīkami, bet ne kritiski. "Būs jāpārinstalē OS" - es domāju. Lai ko tu domātu, bet XP ir novecojis. Izdomāju palaist Operu, zinot, ka viņa nekad nenocrashos, un turpināju līdz pusnaktij klaiņot internetā.

Tad viss palika daudz sliktāk.

Nākamajā vakarā, es atklāju, ka dators ir izslēgts. Tas ir dīvaini, jo parasti es atstāju to ieslēgtu, izslēdzot tikai monitoru. Ieskaitot to, es atklāju problēmu - sistēma nespēj darboties kā parasti, katru reizi, sāknējoties drošajā režīmā. mazliet pacenšoties, man izdevās palaist sistēmu kā parasti. Pēc tam divas nedēļas bija bez aizķeršanās.

Es lasīju blogu, kad paritinot uz leju ieraudzīju attēlu. Tas bija viens no tiem "shock-picture", kas parasti bija redzami 0chan.ru murga sadaļā, attēlojot mirušu cilvēku. Tas nebija pop-up logs vai kaut kas cits. Attēls bija daļa no bloga. Es biju mazliet neizpratnē - blogā nebija minēts par šo fotogrāfiju, un iepriekš nekad nebiju pamanījis, ka autors, ko tādu ievietotu.

Es patinu uz leju lapu, lai paslēptu attēlu, un turpināju lasīt.

Bet tad es biju spiests pārtraukt apmeklēt blogu. Parādījās, vairāk un vairāk briesmīgas bildes. Es komentēju vienu rakstu, kur bija foto un sadūros ar izpratnes trūkumu. Neviens no citiem lasītājiem, nesaprata, ko es ar to domāju. Mēģināju to visu pārvērst jokā, lai nūbi neuzdotu muļķīgus jautājumus.

Uz citām vietām arī sāka parādīties fotogrāfijas. Tas biedēja mani. Es sāku baidīties, noklikšķināt uz jebkādas saites.

Kad es šodien izslēdzu Operu, es konstatēju, ka ekrāna tapete ir aizstāta ar citu briesmīgs attēlu. Tur bija attēlots piedzēries cilvēks, kas pakļuvis zem smagās mašīnas, vai drīzāk to, kas bija palicis pāri no viņa. Ātri nomainīju tapeti un izdzēsu attēlu, Dievs zina, kā tas nokļuva manā datorā, es atvēru miskasti, lai izdzēstu šo bildi visiem laikiem.

Es biju nedaudz pārsteigts. Miskaste bija pilna ar failiem, kurus es redzēju pirmo reizi manā dzīvē. Bija pornogrāfiska satura fotogrāfijas, attēli, e-pasti, un arī faili ar nezināmiem paplašinājumiem. Izdzēsu viņus visus, es nolēmu, ka ir laiks meklēt palīdzību.

Es vispirms centos atrast atbildi par šādiem gadījumiem internetā, bet ne Google, ne Yandex nedeva skaidru rezultātu. Izmisīgi, lai tiktu galā ar šo problēmu, es aiznesu sistēmas bloku uz darbnīcu. Rezultātā bija liels rēķins, un teicami strādājošs dators.

Attēli vairs neparādījās, taču problēmas nebeidzās. Tagad dators attēloja visas lapas pareizi bez neparedzētiem attēliem utt. Taču tagad visiem cilvēkiem bildēs bija izdurtas acis. Sākumā šķita, ka tas ir nemākulīgs Paint darbs, bet ar katru foto kļuva reālāk. Es mēģināju parādīt to draugam, bet dators strādāja perfekti citu cilvēku priekšā.

Noguris no šī, atdevu datoru draugam. Viņš vienmēr bija greizsirdīgs par to, ko man ir jaudīgāks dators. Tādējādi mēs abi bijām laimīgi.

Šodien es nopirku jaunu datoru, vēl spēcīgāku. Atklāti sakot, man bija bail to ieslēgt, bet manas bailes bija nepamatotas - tas strādāja perfekti. Es nolēmu, ka nepārvietošu nevienu baitu no vecā datora.

Labā omā, es nolēmu, šodien agri iešu gulēt un izslēgšu monitoru, atstājot ieslēgtu torrentu klientu - man nepatīk, kad tehnoloģija ir dīkstāvē. Tomēr, pulkstenis bija tikai pusdeviņi un es nolēmu, ka paskatīšos "Futuramu" pirms gulētiešanas. Sēžot ērti dīvānā, es noklikšķināju tālvadības pulti. Ekrāns lēni ieslēdzās. Tur bija slavenā filma "Jurassic Bark" par suni Fraju, un es jau biju gatavs skumt, bet pēkšņi mana sirds palēcās.

Fraja acis bija izdurtas.

Rakstu tulkoja - DoubleT ^_^

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

.Es nezinu ,bet tikpat labi es varētu uztaisīt poniju video ar dīvainu skaņu un izdomāt background story tā lai tu savā galvā izdomā ,ka pēc noskatīšanās bus hujova ,tapēc es vairāk sliecos uz to ,ka cilvēks pats iedomājas to ,ka viņam kaut kas rādas vai nezin ko gribas darīt.

Bet nu pasaulē ir viss iespējams,takā noliegt to 100% būtu nepareizi..

Edited by lil_nigga*
Link to comment
Share on other sites

shit :whistling:

drošvien RWJ vai kāda cita yutube mauka sēž majās un rēc.

un acis tiem, kam sāk sāpēt drošvien ir dēļ krāsu kontrasta. tev ir uz balta fona totāli sarkans vidoe, kas pietam raustas. protams, ka acīm tā būs pēkšņa slodze.

P.S un nekur nav neviens ziņojums pa čali, kas sevi nogalinājis pats izgriežot savas acis. :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

BullShit.! :muahaha:

Nu,bet stāsts gan foršs! :D

Deram no sitā daži labi sāks šaut ausīs! :D

PS Varu saderēt ka tagad visi atcerāš par topiku,kur geer vai kā tur bija iešāva sev ausi! :muahaha: :muahaha:

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

cmon, noskatoties orģinālo video, acis tik tiešām sāka sūrstēt, smadzenes sāka pulsēt. Noskaties video un būs efekts 100%

Ja izlaisiji full stāstu , tad ir rakstīts , ka ORIĢINĀLĀ VIDEO NAV BOOOO !! :D :D

Link to comment
Share on other sites

Ja izlaisiji full stāstu , tad ir rakstīts , ka ORIĢINĀLĀ VIDEO NAV BOOOO !! :D :D

Man mājas kaut kur flašā stāv tas video pilnā versija, tikai kur flash..... :unsure:

Bet ja pa nopietnam. Interesanti bija lasīt visu šo penteri. ^^

Link to comment
Share on other sites

Sievasmatei vajadzetu to video paradit, un vel dazhiem individiem ienaidnieku sarakstaa.

Bet ja nopietni, kads varetu noskatities to video vispirms iemacoties aklo rakstum un tad pateikt jaadur aaraa acis buus vai nee.

Edits: kam interesee plashaaks raksts (krievu val.) par visu to un parejiem failiem.

Link to comment
Share on other sites

ModeratO ir uz flashkas tas video,tik cerams ka viņš ar viņu padalīsies,lai pēctam spama sadaļa varētu lasīt raxtu,kā trolis izdūra sev aci! :DD

jerrico :DD

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...