rusty Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 leinā reti kad sanāk ar olafu. parasti tik džungļos un visas reizes, kad tevi esmu aicinājis spēlēt tu atsakies pa cik mino ar mani vairs nedraudzējas tad tu arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) es vispār pēdējā laikā maz LoL spēlēju, tik pēdējās 2 dienas biju daudz spēlējis, tas arī viss. Izaicini mino uz 1v1, uzvari viņu ar bruiseri, un lūdz piedošanu! mums vajag džungleri! Edited January 26, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 es netaisos pisties ar kautkādiem uzdevumiem, lai tik kopā uzspēlētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Mino ir kaut kāds normalu dievs??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 es jebkuru no jums vinneeshu ar mundo,huehue Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) tu manu ap tristanu ar mundo nevinēsi, huehue rustij, izpildi kvestu! tev jāizpilda kvests! rewardā saņemsi minoritiju! Edited January 26, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) tu manu tristanu ar mundo nevinēsi, huehue rustij, izpildi kvestu! tev jāizpilda kvests! rewardā saņemsi minoritiju! vinneshu,jo es 100% njemtu pretii cleanse, profilakses peec QSS nopirktu. edit: taaka man tiesham tagad ir garlaicigi, kads neveelas uzspelet 1x1? Edited January 26, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 a ja bloķē healthregen un prosta nošauj tevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 kaa var blokjeet healregenu ja tas ir takaa passivais? :DDd ja tu domaaji no skilliem, tad cleanse visus defbufus nonjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) lol, tristanas e ir 10 sekunžu cooldowns, cleanse 10 minūšu. Edited January 26, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) lol, tristanas e ir 10 sekunžu cooldowns, cleanse 10 minūšu. ko tu gvelz te.. Saaksim ar to, pienjemsim mes spelejam dueli 1x1. mums jau ir pietiekami itemi safarmoti. Saakam mees ciinju, tu man uzmet e , es cleanse uzmetu, tu lec prom, jo nevari nostavet manu nereaalo regenu, es pakaashu cleanse uz 2.5min. saakas jauna ciinja, tu atkal uzmet man e , es QSS lietoju, man atkal poxuj uz tavu e un es vienkarshi tevi daivnoju ar savu nereaalo regenu zem torjna un exhaustoju un tu mirsti. PISS Edited January 26, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) es tiešām neredzu kā tevi cleanse izglābtu, lūdzu paskaidro man. Edit: Tu par tādu lietu kā ignite summoner spellu esi dzirdējis? Un par itemu Executioners calling? Ne jau es viņus visus vienā brīdi spamošu. Nemaz nerunājot par to, ka vienīgais veids kā dabūt cs early game tev būtu q'ot viņus. P.S. Davai rīt, ja tu pa dienu būsi onlainā moš pamēģinam, laigan es zinu kas tev būtu jābuildo, lai mani izdrāztu end game Edited January 26, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 bushu rit norita ap 10-11, vari mani speele uzaicinat jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Es tagad domaju uztaisit vienu rune page tikai prieks critikal chance. Vai tas ir ta certs? Parekinot uz atro, runas + masteries butu kaut kadi 35% critikal jau speles sakuma, kas galigi nebutu sudigi tam pasam gp un tryndram... Ir kadam critikal rune page, ir meginajis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Tīri critical rūnas ir laba lieta. Bet critical damage rūnas ir tas pats sulīgākais, kas apvienojumā ar infinity un masteries dod gandriīz trīskāršus critus... a ja bloķē healthregen un prosta nošauj tevi? Visage + thornmail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Nu ari crit dmg iedomajos. Bet nu late game jau ar pasu infinity pietiek. A early game man likas ka crit chance vairak noder. Kr4 ir taa verts? Tad tik jasak kraat IP, kas mi galigi maz nesanak. Aaa un tad ka labak crit chance tikai vai abus apvienot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Es personīgi ņemtu abus. Bet Pagaidām iesaku balstīties uz citiem rūnu tipiem. Critu kā pēdējo komplektu vākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 kaadu pedejo man tur paies gadsimt skamer es vel sito savaksu P.S. Kartejais izdevies rankeds. Mums mid ir Fiddle. Sakam ar to ka panemam vinju blue, keram top'u pa musu dzungliem. Fiddle vispar nekadu infu nepadod ka no mida udeni 2 naak vel, tas tik stav pie tower. Opaa un mani paker. Lab huj snim, ejam farmoties. Fiddle vnk 4x nomirst mida pret kennenu. Tad iet gankot top, nomirst. Kr4 sadirs visu ko var. Topa mums Irealia ari mirst. Lab viss pohuj. Spele beidzas aatri un musu fiddle rezultats ir 1-9-1, loti profisionali nospelejis. Nu principa tas jau nebutu nekas, parasta loha rezultats, jo pasreizeja elo limeni idiotu pilns. Bet mani parsteidza tas ka calim bija 321 ranked uzvara, un vnk spelet nejedz. Apskatos profilu un 1150 normal uzvaras calim. Ta nu rodas jautajums, cik apdalitam jabut lai tik daudz uzvaretu un butu tik liels auns. Vins viens pats centas pectam pushot lane ka ari vispar nezinaja kas ir ss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Peec rakstiita izklausaas, ka tu "normali" iebrauc speele un kaut ko meegjini darit, veleetos ar tevi uzspeelet kaadu speli. Bet problema ir tada, ka es esmu 1500 elo un tev ir? 900... tur limenis bish atshkiraas. :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Nu spele pa druskai iebraucu. Spelejis jau salidiznajuma ar parejiem esmu maz, bet toties loti produktivi. Vienmer esmu priecigs uzklausit padomu un ir forsi ka palidz iemacities spelet. Tas vai man vienmer izdodas spelee realizet to cik daudz es jau teoretiski zinu un maku, ir jau cits jautajums. Ne vienmer sanak ka gribetos/vajadzetu. Principa es zinu ka spelet, kad pushot, kad defot, ka wardod utt lietinas, bet teiksu godigi man ir pilnigi tumsa bilde kas ko var kounterot, kurs ad carry ar kuru supportu labak iet kopa. Build up man ir zinams tikai daziem champiem, parejiem ir diezgan nahaljavu. Tapat ka es nezinu visus kuri ir ap/ad, nu tas sikums, to speles laika redz. Es izdzivoju ar svarigako. Paslaik pietiek ar to ka aptuveni zinu ka komandu jaliek kopa un kuri chempi kuras pozicijas var spelet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Peec rakstiita izklausaas, ka tu "normali" iebrauc speele un kaut ko meegjini darit, veleetos ar tevi uzspeelet kaadu speli. Bet problema ir tada, ka es esmu 1500 elo un tev ir? 900... tur limenis bish atshkiraas. :< Man pirmaja sezonā arī bija 1500 elo, pie tam es rankedus praktiski nespēlēju. Šosezon tikt pāri 1280 nav izdevies. Ggggggrrrrrrrrrreat!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 [..]man ir pilnigi tumsa bilde kas ko var kounterot[..] http://goo.gl/R64fx - šeit ir daudz maz normāli sarakstīts par counteriem. http://goo.gl/3U0hO - daudz noderīgas info Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Nu ko turpinam ar brinumiem Tryndr junglers, nu pilnigs auns. Tjipa nak man topa paliga, ne izdoma aizgriezas aiziet sist golems kamer es noversu uzmanibu. Megina solo push lanes pectam. Vislabak izcelas musu ad carry Ashe. Nu tik nenormali carry' oja mus ar savu super dmg ka afiget. Booti un 2x phantom nopirkti. SHausmigaako dmg taisija. Atnak enemy un vnk njirgajas par musu ad carry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 Esmu dirsā slims, tapec neesmu spelejis League pedejas dienas. Tikko izlasiju pedejas 4 lapas. Smejos par to, kā rustijs domā, ka kaut vienu reizi realā spēlē būs tāda situācija, ka divi čempji stav uz vietas un autoattacko blakus pūķim. Guess what, Olaf ir 1v1 champions. Un es tev prieksa biju 2,8k, jo nopirku Phantom Dancer - un mes visi zinam, cik netrollisks items tas ir priekš Irelias. Un btw, solotop pozicija un bruiseri kā tādi ir tas, kas man vismazak patik saja spele un labi apzinos, ka vissudigak to speleju. Smejos par questu. Es ar rusty nespeleju nejau tapec, ka domatu, ka vins ir nereali sudigs speletajs, bet gan tapec, ka vins nespej sanemt, tāpat kā amnijs, konstruktīvu kritiku. Fate un Ame spēlēs pieredze ir daudz mazaka, bet vini vismaz klausas padomos, nevis ir iedomīgi dirsēji pretī. Un visbeidzot, visvairak mani uzjautrina kā borings mēģina izcīnīt savu taisnību. Vins ir kā sākumskolas skolotāja klasei ar 30 skoleniem. Skoleni sava starpa apspriez viskautko, kamer skolotāja blauj visiem pa virsu savas gudribas, kurās neviens neklausas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Ar konstruktīvu tu domā "tas ults... tas faking ults"? No tādas kritikas es daudz iemācos. Paldies tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now