Jump to content
GIGN Forum

League Of Legends

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

jax looking awesome :)

custom geimā padžungļoju ar šo. pēc lvl6 fucking amazing.

Saac ar to rocinju, tad zaabaki un tad tas stakojoshais zobens, kas paaatrina un aiziet. ;) Tu esi jau daljeeji neapturams. Tad iegadajies crystal scepter + piemeram hextech gunblade + trinity un aiziet.. u got the Jax.

vismaz es taa dariiju. Bet pedejas speles es vnk esmu ezkjeeries uz kkadiem Polju mesliem kas sapisushi manu speli.. un ta jau kadas pedejas 8 sspeles.. :@ bet nu suuds ar visu. Mainiisies free week un tad jau maniis, vrb paraadiisies kaadas prasmes.

p.s man sho 6dien nav ieplanot nekas baigi svariigs, ta ka vrb vareetu savakties ieksh LoL. protams izklausas diezgan Nerdiski, bet nuu.. Man ir briivdiena un es varu buut jefinsh vismaz vienu dienu nedeeljaa.

Tas, ka tu reidžo visu padara tikai sūdīgāku.

Ja, kad tavs komandas biedrs nomirst tu pasaki, ka viss ir kārtībā, lai nopērk ward un spēlē piesardzīgi, tad viņa spēles līmenis būs daudz augstāks nekā, ja tu sāc dirst, ka viņš sūkā un lai beidz feedot.

p.s. - ja tu esi solotop, tev vajadzētu būt teleportam. Un, ja tev ir teleports, tu vari, redzot iespēju, teleportēties uz kādu no laniem un palīdzēt uzvarēt kauju.

Tas, ka tu reidžo visu padara tikai sūdīgāku.

True story. Tas visbiežāk kaitina. It īpaši rankedos kad paņem kko ne to ko vajag un tad visa komanada nahuj demoralizēta, kau gan iespējas vinnēt ir vienmēr.

True story. Tas visbiežāk kaitina. It īpaši rankedos kad paņem kko ne to ko vajag un tad visa komanada nahuj demoralizēta, kau gan iespējas vinnēt ir vienmēr.

Piemers paris dienas atpakal. Neticama spele. Spele sakas ar to ka nofidoja 2 linijas.. Rezultats bijs 24 : 4 , bet es un velviens chuvaks normali safidojamies beigas un lategeimaa panjeemam ka mazus ezhus. Ta ka gadas visaadi.

Bet par Rage.. tur nav variantu, ja tev komandaa ir kads retards kursh rago un nespej nogiski domat. Es tados gadijumos skatos pec pakapes kadaa vinsh tur ardas.. ja man pieriebjas es speciaali nofiidoju lai pie 20 var padoties, un kjerties pie nakoshas speles :coffee:

vot tur jau tā lieta, ka rage izraisa tikai vairāk rage. bet kur var būt tādi dauņi, kas tev neļaus stāvēt solotopā ar tavu mainu(lee sin), jo, redz , viņš esot jungle un lainā viņu drāž. aizmirstam, ka man ir 150 rankedi tikai ar lee.

vai otrs gadījums - kad paņem ap solotopu, vienkārši,visa komanda bļauj. pox, ka milzīgs ad damage jau komandai ir.

un tad arī es sāku reidžot. kad debīlais jungleris, kurš man kāpa uz galvas daivo renektonu ar 20% hp pie turreta early levelos, mani negaidot, tiekot pie stuna un nofīdojot.

man laikam ir vāji nervi, jo tādus dauņus, manā skatījumā, nevar nenodirst.

Edited by Fake^

"es speciāli nofīdoju" - vārguļu atbilde. Es jebkuru spēli velku līdz pēdējam. Sovakar rukāšu tā pa nopietnam.

Tici man vecīt.. Ja tu man 20 minūtēs būsi izvedis no pacietības, un ja es bushu vieniigais ka velk komandu. Kpc gan man tāds pedinsh kā tu būtu jāizvelk visas spēles garumā? ( Tas tik piemērs un neattiecas ne par matu uz tevi )

Vnk Es labāk ātrāk tikšu no tevis vaļā, sapisīšu tev statistiku, un maukšu tālāk. ;) Pēc tam tu būsi aizsvilies un nespēsi loģiski padomāt un zaudēsi visticamāk vēl pāris tuvākās spēles. Bet es tikmēr būšu jau paspējis izspēlēt pāris lieliskas spēles un būšu jau sen par tevi aizmirsis. Tā kā. Es vnk čiloju pie pc. Ja ne man, tad noteikti ne tev. Es ar tādu domu sēžos pie LoL. Tie ir classics ne ranked. Tas nozīmē - Nekas īpašs.

man patīk troļļu spēles, vai kad cilvēki reidžo :)

kad vel spēlējām westā kopā, tad piem amnija un m3rsy diršanās bij totāls zelts :) kā arī visas reizes, kad mani nolika mino. (līdz izmeta no frendiem iekš lol) :)

nez. man reti kad kāds tiešām nokaitina. personīgi ja pats sāku feilot es tik pasmaidu un cenšos izbaudīt spēli tālāk :) mby vienkārši sāku troļļot - foršā veidā :)

kaut kāda figņa pēdējā laikā konstanti met ārā errorus + pēdējās 3 dienas crasho grafisko karti.

krašo tā, ka pat BIOS ielādējas ar artefaktiem. šodien 2 reizes nokrašoja rankedā un es nolēmu nafig mocīties, pagaidīšu kamēr iznāks jaunais patch, moš būs nofixots.

kā es zinu, ka man nekarst grafiskā (nemirst lēnā nāvē)? GTA4 iet normāli, problēmas ir tikai LoLā.

Tici man vecīt.. Ja tu man 20 minūtēs būsi izvedis no pacietības, un ja es bushu vieniigais ka velk komandu. Kpc gan man tāds pedinsh kā tu būtu jāizvelk visas spēles garumā? ( Tas tik piemērs un neattiecas ne par matu uz tevi )

Vnk Es labāk ātrāk tikšu no tevis vaļā, sapisīšu tev statistiku, un maukšu tālāk. ;) Pēc tam tu būsi aizsvilies un nespēsi loģiski padomāt un zaudēsi visticamāk vēl pāris tuvākās spēles. Bet es tikmēr būšu jau paspējis izspēlēt pāris lieliskas spēles un būšu jau sen par tevi aizmirsis. Tā kā. Es vnk čiloju pie pc. Ja ne man, tad noteikti ne tev. Es ar tādu domu sēžos pie LoL. Tie ir classics ne ranked. Tas nozīmē - Nekas īpašs.

pilniigs daunis. :)

• Like 1

Redzet sho speletaju? Deelj taadiem , ka TU speles tiek zaudetas visu laiku.

pilniigs daunis. :)

Vienīgais daunis pašlaik esi tu. Un man reāli pie dirsas ko tu atbildēsi uz šo komentu.

Es spēlēju lai man būtu interesanti spēlēt. Kpc gan man spēlēt un uzvarēt, ja.. (To ko tu noteikti neizlasīji PEDIŅ), es komandā esmu dominējošais uz doto brīdi, un tas kurš ir pietiekoši sabarots lai spēli paceltu, bet, tu man visu laiku sēdi uz nerviem noliekot mani. Kpc man gan spēlēt tālāk? LAi tu un vēl pāris čalīši, ko es nekad neesmu saticis un nesatikšu, uzvarētu spēli? pietam klasisko ? Piedod, bet es naturāli pasūtīšu tevi dirst un vai nu safīdošu pretiniekus un savākšu surrender vote, vai arī naturāli aiziešu paēst vakariņas iekš AFK vai Alt + f4 ...

Kpc gan tev uzreiz sākt saukāties? Nedz es tev uzbraucu, neko. Bet tu uzreiz kko sāc buhāt.

Es uzraxtīju savu viedokli. Tas cik neaptēsti un atkarīgi no uzvaras, jūs pārīts, esiet, nav mana problēma.

Nākošreiz pirms izsakies, vnk aplauz sev pirkstiņus un palūdz lai tava mammīte atbild tavā vietā mazulīt. :*

Redzet sho speletaju? Deelj taadiem , ka TU speles tiek zaudetas visu laiku.

Tu neesi bijis nevienā spēlē ar mani, lai spriestu par manu spēli un kur nu vēl par to, kā es ko daru. Tpc vrb pirms pieņem savus jēlos secinājumus, vrb iebāz atpakaļ savu mazo daiktu sev bixēs un spēlējies aiz aizklātiem aizkariem? :)

• Downvote 1

Vienīgais daunis pašlaik esi tu. Un man reāli pie dirsas ko tu atbildēsi uz šo komentu.

Es spēlēju lai man būtu interesanti spēlēt. Kpc gan man spēlēt un uzvarēt, ja.. (To ko tu noteikti neizlasīji PEDIŅ), es komandā esmu dominējošais uz doto brīdi, un tas kurš ir pietiekoši sabarots lai spēli paceltu, bet, tu man visu laiku sēdi uz nerviem noliekot mani. Kpc man gan spēlēt tālāk? LAi tu un vēl pāris čalīši, ko es nekad neesmu saticis un nesatikšu, uzvarētu spēli? pietam klasisko ? Piedod, bet es naturāli pasūtīšu tevi dirst un vai nu safīdošu pretiniekus un savākšu surrender vote, vai arī naturāli aiziešu paēst vakariņas iekš AFK vai Alt + f4 ...

Kpc gan tev uzreiz sākt saukāties? Nedz es tev uzbraucu, neko. Bet tu uzreiz kko sāc buhāt.

Es uzraxtīju savu viedokli. Tas cik neaptēsti un atkarīgi no uzvaras, jūs pārīts, esiet, nav mana problēma.

Nākošreiz pirms izsakies, vnk aplauz sev pirkstiņus un palūdz lai tava mammīte atbild tavā vietā mazulīt. :*

Tu neesi bijis nevienā spēlē ar mani, lai spriestu par manu spēli un kur nu vēl par to, kā es ko daru. Tpc vrb pirms pieņem savus jēlos secinājumus, vrb iebāz atpakaļ savu mazo daiktu sev bixēs un spēlējies aiz aizklātiem aizkariem? :)

peec tava uzrakstita es secinaaju to.

Turpini taada garaa, dabuusi perma banu.

Edited by hwan

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...