hwan Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 PIZDU TO LEONU! Nopirku sev Nocturnu, tāpat sakrāšu ātri 6.3k ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Noc, permaban uz ranked 90 procentos ranked lidz 1500 elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Tikko nopirku jauno nocturna skin u pa 520RP, esmu apmierināts, drausmīgi labs. Runājot par Leonu - :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 krč sorry par dp, bet nu kur visi spēlētāji ir pazuduši? davaj uzmaucam kādu vakaru ranked games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Kāds nopirka leonu? Un vēl - kurš jums labāk patīk - annija, vlads vai malza? Edited July 15, 2011 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Annija OP. Vlads kaitinošs. Malza vienkārši ļoti labs AP. Leonu nenopirku vēl, jo ar Ashe spēlēju, bet ir doma paņemt, jo viņa ir ļoti solid tanks - riktīgs akmens. krč sorry par dp, bet nu kur visi spēlētāji ir pazuduši? davaj uzmaucam kādu vakaru ranked games. Spēlētāji nekur nav pazuduši. Mēs katru vakaru laižam. Ja neesi anāls lohs, kurš diršās un mētā vislaik, vari pievienot Ghostwritten un uzrakstīt. Gandrīz katru vakaru esmu online un spēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 annija - booring, vlads - atspēlēts ar bugaino peļķi sūkā dirsu un malz ir labs ap, tikai man pietrūkst escape skills kāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Leona sūds.. pašam ir Vladimirs... spēlēju ar viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Tieši kāpēc Leona ir sūds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Tieši kāpēc Leona ir sūds? Nezinu, mana skatijumā nav to vērta, tas pats amumu variants, kopīja gandrīz.. lētāks + labāks Edited July 15, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Tatad tev nav neviena argumenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Kāds var man paskaidrot - Kad spiežu play>custom game> find man atrod čupu ar AFK serveriem. Jautājums - ko tieši tajos afk serveros iegūst (cik saprotu, tur nespēlē), paskaidrojiet? Ā un nevienu reizi vēl neesmu spēlējis PVP, jo vienārši neatrod spēli. Pret botiem atrod <10 sekundēs, tāpēc tur tikai spēlēju. Par savu progresu : tagad visu laiku spēlēju ar Cassiopeia. Vēl neko labāku neesmu sastapis. Paskatījos, ko pirkt, pats nedaudz savādāk gan pērkos, bet arī labi sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Nezinu, mana skatijumā nav to vērta, tas pats amumu variants, kopīja gandrīz.. lētāks + labāks nu ja viens tiek nobanots, tad ir otrs, kur problēma? Edited July 15, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Kāds var man paskaidrot - Kad spiežu play>custom game> find man atrod čupu ar AFK serveriem. Jautājums - ko tieši tajos afk serveros iegūst (cik saprotu, tur nespēlē), paskaidrojiet? Ā un nevienu reizi vēl neesmu spēlējis PVP, jo vienārši neatrod spēli. Pret botiem atrod <10 sekundēs, tāpēc tur tikai spēlēju. Par savu progresu : tagad visu laiku spēlēju ar Cassiopeia. Vēl neko labāku neesmu sastapis. Paskatījos, ko pirkt, pats nedaudz savādāk gan pērkos, bet arī labi sanāk. Custom geimi ir priekš championu izmēģināšanu. Kad iegādājies kādu championu un nezini neko par viņu, labāk ir ieiet custom game un izmēģināt skillus un spēles stilu. Tu kaut ko nepareizi dari, ja tev neatrod PvP spēli. Spied Play -> PvP -> Classic -> 5v5 vai 3v3 -> Normal -> Match Me With Teammates Cassiopeia foršs čemps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Jā, kasiopeja ir diezgan interesanta, bet es viņu neredzēju lielajās spēlēs Dreamhack'ā, kāpēc? Šodien spēlēju pāris spēles ar leonu komandā, tiešām līdzīga amumu, bet mūmijas ulti man liekas vairāk noderīgs, tā ka nepirkšu viņu. Btw, tagad spēles sākumā var izvēlēties reģionu, nav vairs jāvelk 2 klienti, super. Edited July 15, 2011 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Kā jau teicu eu forumā, totāls amumu rework, visi tik nodirsa mani un teica, ka nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Kur varētu paskatīties kādas profiņu spēles? Un vai ir iespējams grozīt kameras leņķi, jo spēlējot no otrās puses (kad ir violeti sentriji :] ) baigi nepierasts un dīvains tas rakurss. edit: paldies ! Edited July 15, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 http://www.own3d.tv/game/League+of+Legends Es šeit skatos parasti, bet šito laikam aizvērs, kad būs pabeigts splits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Kur varētu paskatīties kādas profiņu spēles? Un vai ir iespējams grozīt kameras leņķi, jo spēlējot no otrās puses (kad ir violeti sentriji :] ) baigi nepierasts un dīvains tas rakurss. www.own3d.com Un nevar grozit kameras lenki. Tikai pievilkt tuvak/tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Kur varētu paskatīties kādas profiņu spēles? Un vai ir iespējams grozīt kameras leņķi, jo spēlējot no otrās puses (kad ir violeti sentriji :] ) baigi nepierasts un dīvains tas rakurss. LOL, tu ar burtu "y" vari free look paņemt , tobiš varēsi peli kustināt uz jebkuru vietu.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Kāds nopirka leonu? Un vēl - kurš jums labāk patīk - annija, vlads vai malza? Beizdot tiku pie kjompja pēc nedēļas sūra darba. Tātad tā, annie un vlads - baigi labi teamfight casteri... Malza savikārt ja normāli maz daudz apģērbies - viens uz vien iznes praktiski jebko... Tādēl parasti bano garā supressa un laninga dēļ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Beizdot tiku pie kjompja pēc nedēļas sūra darba. Tātad tā, annie un vlads - baigi labi teamfight casteri... Malza savikārt ja normāli maz daudz apģērbies - viens uz vien iznes praktiski jebko... Tādēl parasti bano garā supressa un laninga dēļ.... nu nav gan tā, 1 qss un viņa ults ir nevērtīgs, bet tā kopumā, jā malzahars ir diezgan kaitinošs. problēma tāda, ka low elo/normal geimos itemi kā qss ir underrated, jo playeri pārsvarā ir retardi, kas domā "moar dps - better." un aizmirst par defendsīvo daļu. Edited July 17, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Par LoL zinu divas lietas - viņu spēlē cilvēki, kam nepietiek mozga lai gamātu DOTA, vai vnk cilvēki, kas nezina par DOTA's esamību... fucking get a brain... nokačāju LOL, iegāju, dabuju 16-1(vai kkas tāds), pirmo reizi spēlējot, next 2 steps - quit game, delete game. Spēle pilnīgi nebalencēta, salīdzinājumā ar DoT'u, bet ir pāris skini, kas iepricina nūbus, kuri spēlē dēļ grafikas, nevis gameplay n good gaming time. Neesmu spelējis DOTA mēnesi, atļauju jums gūt handikapu - pus gads, tāpat tu man sūkāsi , jo tai spēlei vaig fucking skillu, tas ir tāpat kā Cs n WoW - 1 diena nevari ownot. Diemžēl, par LoL to nevar teikt, jo spēle veidotu lai mazie var izklaidēties. Manuprāt tas ir spēles galvenais rādītājs - cik ilgā laikā jaunpienācējs, jeb newbs (noob) pierod pie spēles, var stabili spēlēt ar pozitīvu rezultātu PUBos, jo ilgāks laiks paiet, jo spēle ir balancētāka - tā tas vnk ir. P.S. Btw, ja ir kāds Dotas spēlētājs no RGC, Garena, eurobattle, tad varam kko kopīgi samutjiit. pm me. P.S.S Jenya vari nereigot, jo te man ir pilnīga taisnība, zinu ka LoLā ir daži nolaiferi, jeb nūbi, kas par šo reidžos (iespējams), bet jūs tač apzinaties, ka jūs sūdu gamajat. It's like playing L2 when you can play WoW... rofl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Par LoL zinu divas lietas - viņu spēlē cilvēki, kam nepietiek mozga lai gamātu DOTA, vai vnk cilvēki, kas nezina par DOTA's esamību... fucking get a brain... nokačāju LOL, iegāju, dabuju 16-1(vai kkas tāds), pirmo reizi spēlējot, next 2 steps - quit game, delete game. Spēle pilnīgi nebalencēta, salīdzinājumā ar DoT'u, bet ir pāris skini, kas iepricina nūbus, kuri spēlē dēļ grafikas, nevis gameplay n good gaming time. Neesmu spelējis DOTA mēnesi, atļauju jums gūt handikapu - pus gads, tāpat tu man sūkāsi , jo tai spēlei vaig fucking skillu, tas ir tāpat kā Cs n WoW - 1 diena nevari ownot. Diemžēl, par LoL to nevar teikt, jo spēle veidotu lai mazie var izklaidēties. Manuprāt tas ir spēles galvenais rādītājs - cik ilgā laikā jaunpienācējs, jeb newbs (noob) pierod pie spēles, var stabili spēlēt ar pozitīvu rezultātu PUBos, jo ilgāks laiks paiet, jo spēle ir balancētāka - tā tas vnk ir. P.S. Btw, ja ir kāds Dotas spēlētājs no RGC, Garena, eurobattle, tad varam kko kopīgi samutjiit. pm me. P.S.S Jenya vari nereigot, jo te man ir pilnīga taisnība, zinu ka LoLā ir daži nolaiferi, jeb nūbi, kas par šo reidžos (iespējams), bet jūs tač apzinaties, ka jūs sūdu gamajat. It's like playing L2 when you can play WoW... rofl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCHEBALDS Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Arī spēlēju, laigan man tikai 20lvl iepriekš esmu dotu spēlējis kādus pāris gadus un princips abiem viens un tas pats, mans niks ARCHEBALDS. Ātrāk vēlos lai iznāktu dota2 tā ķipa būšot krutāka par LoL. Vienīgās lietas kas man LoL`ā nepatīk ir rinda lai tiktu iekšā geimā, nevar denyout krīpus/torņus, un daži nebalancētie hīroji, piemēram xin, vayne, parāk op. Mani favorīti - ashe/yi/fiddle/vayne/ww. Edited July 17, 2011 by ARCHEBALDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now