worm Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Tātad, šeit mēs balsojam par datumiem, kad būtu vēlams GIGN burziņš 2011. Ir iespējams izvēlēties vairākus datumus, tāpēc NOTEIKTI atzīmējat visus iespējamos. Komentāros varat arī izteikties par konkrētā datumu labumu/sliktumu kā arī par to, ko mēs palaidīsim garām ja tu nevarēsi ierasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 5-7 liekas diezgan labs, bet jāskatās kas tur ar laiku būs vēl... Un galvenais, kā tikt līdz talsiem? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Nevaru atcerēties datumus, bet liekas, ka tieši pēdējos divus gadus bija tāds čābīgāks laiks.. Iepriekšējos gados, gan pie Usmas, gan Divīša, mēs tak džumijām un viss notikās. Datumi bija tie paši? t.i. augusta beigas? Tā doma tāda, ka būtu baigi forši trāpīt, kad ir labs laiciņš - tad var forši fūzīti uzspēlēt un nodžumīt. Un labs laiciņš, tad jau drīzāk uz to 5.-7. varētu būt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 man ar 5-7, jo tad ir vislielākā iespējamība, ka ieradīšos, jo nebūšu vēl iztērējis naudu bet vienalga, šogad ir liela vēlme ierasties, un pat ja datumi būs pēdējie, ceru, ka ieradīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Datumi pašlaik der laikam visi. neesmu pētījis savu vasaras kalendāru. Bet vienu varu droši pateikt, A-komandas buss šogad nebūs. Varbūt ja būs labs garastāvoklis, kāds mini a-komandas mašīnis būs. apnicis būt par šoferi. Vispār ar šaubos, vai pats ieradīšos. Nāks tuvāk, manīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 (edited) visi izņemot pēdējo. edit: no Liepājas kāds brauc? Edited June 28, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 edit: no Liepājas kāds brauc? Dominix... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 (edited) Pirmais vīkends liekas ņemams, otrais atkrīt, trešais uz jautājuma, bet pēdējā vairs nebūs piķis vai arī laiks jau būs ne īpaši karsts. Nobalsoju gan netīšām par pēdējo un pirmspēdējo, hz kāpēc... Ja ripoju es, tad ripo arī mans vāģis no Liepājas - 4 vietas + extra vieta bagūzī, ja kāds vēlas izbaudīt manus aizmugurējos amīšus uz sava mugurkaula un visas pārējās ekstras ( sitieni ar galvu pret metāla durvīm, sūdainas riepas smaržu u.t.t ). Edžum, būsi braucējs? Moš vēl gūdijs varētu sastādīt kompāniju, ja no darba var tajās dienās tikt vaļā... Vrode DoubleT ar vietu iesit, ja es ripoju, tā kā pagaidām vēl kādam liepājniekam vietiņa divpajūgā atradīsies. Edīte - ou, var dzēst savu voti, vobšem pārvotoju uz sev 2 pieņemamākajiem datumiem. Edited June 28, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Es paļaujos uz to, kad gēls var stūrēt, un kad hydro nav jāwanko pie rimi monitoriem, iezūmojot pupus. Par Ordinary vēl nav skaidrs vai brauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Edžum, būsi braucējs? Moš vēl gūdijs varētu sastādīt kompāniju, ja no darba var tajās dienās tikt vaļā... Vrode DoubleT ar vietu iesit, ja es ripoju, tā kā pagaidām vēl kādam liepājniekam vietiņa divpajūgā atradīsies. Ja es braukšu, es braukšu pats un no sava gala, jo mums galīgi nav pa ceļam Man arī īsti nav ko paķert pa ceļam, jo, pirmkārt, jau es galīgi nevaru pateikt vai attiecīgajā datumā varēšu braukt un otrs, ja ir kāds braucējs, varbūt varēšu paķert no Tukuma... Bet nu nezinu teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 ja jau jūs negribat augusta beigās, tad nafig tāda opcija vispār? x_x Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Varētu jau 12.-14. augusts.. Tas tāds izdevīgs datums ir Bet vēl neko nezinu.. Ja varētu kāds paķer braucot caur Dobeli mani, tad vispār būtu ideāli.. Nebūtu jāmaksā tik daudz par autobusu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Kapēc nav šo sestdien? Es arī gribētu tikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 šo sestdien vari pats savu pasākumu uzrīkot. nja, tas izklausījās ne tā kā es domāju - es domāju - ķipa saorganizēt kaut kādu gigniešu pasākumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 šosestdien patusē viens pats ar sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Man otrā nedēļa labāk patiktu. Avanss n šit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Man otrā nedēļa labāk patiktu. Avanss n šit. yeees... yes yes, es arī par to pašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Es par 12.-14. augustu Man nauda apto laiku atnāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 meitenes, uzmanās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Es par 12.-14. augustu Man nauda apto laiku atnāk. Tak zeki Tevi nelaidīs prom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Jautājums,A kur notiek šis pasāciens??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Jāā Izvarotājs uzbruks jums. Bļeģ man jau šeit ir forša slaviņa klau gign nav gadījumā kaut kādas TOP LIST ? vai GOLDEN TOPIC LIST ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 tu jau gribeetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Es par 12.-14. augustu Man nauda apto laiku atnāk. Domā no cietuma uz tussssu palaidīs? Jāā Izvarotājs uzbruks jums. Bļeģ man jau šeit ir forša slaviņa klau gign nav gadījumā kaut kādas TOP LIST ? vai GOLDEN TOPIC LIST ? Ir, ir GOLDEN AUNU LISTE. Tu esi šī mēneša līderis. Plūc slavas laurus, kamēr vari. //Offtopic Edited June 29, 2011 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Vajag pirmo nedēļu!!! Nākamgad es točna nebūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts