Nak3D Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Taaks, nu vajadzeetu saakt k-ko domaat. Kas, kur un kad. Uzsaaku aatraak taadeelj, ka veelos ierasties, bet jaazin jau datumi tuvaakajaa laikaa. Kaa vienmeer laikam jaatrod vieta un jaanoskaidro datums. P.S. Es + 1 piesakos jau tagad uz briivu vietu autokaaraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Cik dzirdeeju no droshiem(cik nu droshiem) avotiem, ka shogad viss notikshot Talsu apkaartnee,kur samurays it kaa taisoties riikot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Cik dzirdeeju no droshiem(cik nu droshiem) avotiem, ka shogad viss notikshot Talsu apkaartnee,kur samurays it kaa taisoties riikot interesanti gan, es gan neko tādu neesmu dzirdējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) interesanti gan, es gan neko tādu neesmu dzirdējis! tu man par to stāsti jau kopš iepriekšējā pasākuma un neesi dzirdējis? nerīkosi tu, uzrīkošu es. man ballītes tuvākas nekā tev Edited June 23, 2011 by krist@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 to man par to stāsti jau kopš iepriekšējā pasākuma un neesi dzirdējis? nerīkosi tu, uzrīkošu es. man ballītes tuvākas nekā tev booom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 to man par to stāsti jau kopš iepriekšējā pasākuma un neesi dzirdējis? nerīkosi tu, uzrīkošu es. man ballītes tuvākas nekā tev juuhuu, spilvenu ciinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 juuhuu, spilvenu ciinjas losis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 pie Talsiem nebūtu nemaz tik slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) kā ar 12 - 14 augustu ? tas ir no piektdienas līdz svētdienai.. Edited June 24, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Man labaak dereetu 19-21 vai 26-28 augusts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Vispār jau mēs kopš pēdējās reizes spriedām par augusta sākumu, jo pēdējos gadus augusta beigas ir bijušas aukstas un lietainas. Uz kurzemes pusi šogad vajadzētu braukt. Es nominēju 5-7 augustu. Pie Kristas der Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Vispār jau mēs kopš pēdējās reizes spriedām par augusta sākumu, jo pēdējos gadus augusta beigas ir bijušas aukstas un lietainas. Uz kurzemes pusi šogad vajadzētu braukt. Es nominēju 5-7 augustu. Pie Kristas der 5.-7. neder jo tajos datumos ir MINHAUZENS un ballīte Edited June 25, 2011 by krist@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 5.-7. neder jo tajos datumos ir MINHAUZENS un ballīte who cares? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 vispar i do, jo man 5/6 datumi ir aizsisti, principa tikai 5ais, bet 6aja es būšu pilnīgi zombēts un neko nefiltrēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Nav jēgas runāt par datumiem bez balsošanas fīčas. + sabalsos miljons, atbrauks katrs desmitais. As usual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Bet vienmēr būs datumi, kuros kāds netiks, nav ko iespringt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Bez SCTG crewa nav malšanas.. vismaz frozenu atsūti un hydro bez draudzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Bez SCTG crewa nav malšanas.. vismaz frozenu atsūti un hydro bez draudzenes az i understender gf ir goneris, thu nesatraucies, ganjau izdomāšu kam tanku atņemt un ieradīsimies Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 [ūber bīts] Brauc EGO buss Uz GIGN tuss Un nejau klussi Hy gf nebūs - tava gan mums teltī duss Naktī ciešas un nevaida ar "ā" No rīta vnk pateicās SCT-GĀ [/ūber bīts] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Varētu būt ripotājs no Liepājas. Talsu puse izklausās pieņemami Ja vien datumi ar KSO burziņu nesakrīt vai arī tajā laikā man neiekrīt kaut kas neparedzams, tad es esmu braucējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Heii visiem!!! Gribētu piekrist vairākumam par ideju pasākumu rīkot agrīnāk kā līdz šim - līdz augusta vidum, jo lai gan laikapstākļus nevaram prognozēt, lielāka iespējamība siltākiem vakariem Otra lieta, ko gribētos ierosināt, ka pasākuma rīkotājam (ja kāds piesakās ar savu spotu) tiek veikti piespiedu brīvprātīgi 1 (viena) ls ziedojumi no katra, kas piedalās ar mērķi: *)nopirkt lielos miskastes maisus *)noorganizēt zāles nopļaušanu pasākuma placī. Sen nav sanācis palikt līdz 2ās vai 3ād dienas vakaram, tāpēc nemaz nezinu, kā tā organizēšana ar atkritumiem notiek, bet ar zāli gan šķiet pagājušogad bija problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Zināšu precīzu datumu, tad redzēs vai tikšu.. Ja tikšu, tad varētu jau aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 esmu par 1. - 14. augusta datumiem, jo man tad ir atvaļinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Vajadzeetu shonedeelj nolemt ar datumiem, preteejaa gadijumaa sanaaks taa, ka nedabuushu atvaljinaajumu un neatlidoshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts