Jump to content
GIGN Forum

Orcy-porcy

Orc
 Share

Recommended Posts

Sveiki cilveekbeerni.

Esmu attapies vienaa jaukaa dienaa ka joprojaam esmu tas mazais cincis ar xk tiesiibaak biggrin.gif.

Lieta taada ka speeleeshanas laiks nav kokreets, bet no riitiem ir naacies pat chetras reizes kikot araa vienu chali ar chiitiem bet shas tik pagaida 5 min nomaina niku un atkal mochii nu taa sanaak neliels chakars kameer attopjos ka tas ir taspats. Un ir bijushi gadiijumi veel peec kuriem chiiters vairs nenaak vai arii nomaina niku un speelee bez chiitien. Protams slay ir laba komanda ka kaads ff vai campers un taa domaaju ka juus ziniet kad es maaku apieties ar tiesiibaam.

AA un arii freeslotu es prasiishu naakmgad saakumaa, jo tad man darbaa buusbeidzies paarbaudeslaiks un buus jau atkal kas jaanoziedo serverim smile.gif.

OK gaidu atbildi.

• 3 weeks later...

nee ziedoju jo shitajaa serverii speeleeju no pashiem pirmsaakumiem. Atceros ka ar duh seedeejaam vienaa salonaa un griezaam cs.mtd.lv serverii un tad viens no klana teica ka cs.gign.lv rocks un mees iegaajaaam tajaa serverii, tur bija karte fy_iceworld kaaadi playeri speeleeja neatceros , kroch visis likaam taa normaali un tad ienaaca kautkaadi ar [GIGN] priekshaa worm chista bija par macho nezinu, nu un tad bija liela pretestiiba un taaa saakaam tur speeleet ar duh .

njaa laiakm taa ir jo es jau shausmiigi reti speeleeju.

es shito nebuutu rakstiijis ja vien neredzeetu ka treffic te kautko ieskraapeejis.

Traffic nomierinies tev nespiid nekas jo tu es vienk smiliez.de_2469.gif un saki ko gribi , ja netici paprasi citiem .

smiliez.de_2523.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...