tomstee Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Esmu 20 gadīgs students Vidzemē. Spēlēju CSS kādus 2 gadus ar pārtraukumiem. Ne ar ko īpašu es izcelties visdrīzāk, ka nevaru. Bet tomēr tiks palielināts laiks diennaktī, kad kāds admins ir serverī. Spēlēju, kad nav jāstrādā vai nenotiek kāds foršāks pasākums par šaudīšanos. Tas var būt no rīta, līdz ar pirmajiem spēlētājiem, pa dienu vai līdz kādiem 2-3 vēlākais naktī. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=30978 Pamata stati http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=63369 Jauni sākti stati Reģistrētais niks: tomstee Neesmu nevienam adminam lūdzis vai jautājis, lai mani atbalsta. Pārējie CSS admini, noteikti lielākā daļa, cik nu ir, mani ir ievērojuši serverī. Labojums: Šie būtu admini, no kuriem es gaidītu vēl REC: Bullseye, Gucci, Archez, varbūt arī forest, kaut gan vins tik nesen atkal parādījās. Lūdzu pamata komandu paketi. Ja nav pārliecības, var bez ban, tikai tad tiesībām zūd liela daļa jēgas. Edited June 11, 2011 by tomstee Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Tu vienkaarshi ar info padalies? Edits, nu vo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 REC no manis, ar muljkjiibaam serverii neizceljas, chiiterus atpaziist + shobriid @css jauns admins nodereetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Gribu redzeet vel kaada admina domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) Domaju ka varetu dot access... Pagaidam uz css esu neaktivs +term beidzies..., tomer +viens admins noderetu Edited June 11, 2011 by ArcChez* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Tātad: Vecums atbilstoš pareizai domāšanai(savaldībai) Par šauditāju- to lietu pieprot, ranks ir arī ir labs. Par serveri : ir nedaudz jūtams, ka patreiz ir vajadzīgs vēl viens papildspēks. (par cik daži ir atstādināti, daži neierodas vispār serverī) Par spēlētāju : Jau no paša sākuma mani konsultēja par aktualitātēm serverī, visu kārtību ( kad biju zaļais), aktīvi spēles laikā reportē potenciālos krāpniekus, uz savas iniciatīvas iet specos vērot spēlētāju, lai sniegtu pareizu reportu. Spēj atšķirt balto no melnā. Pieteikums: par cik esmu punktuāls, man patīk kārtība un precizitāte, pieteikumu gribējās redzēt atbilstoši servera noteikumu prasībām, sevī ietverot pareizu, punktuālu secību, kontaktēšanos ar adminiem/moderatoriem par rekomendāciju un daudz maz precīzu pieteikuma uzbūvi utml.. Personīgi dodu REComendāciju PAR, jo jūtu, ka ar šo personāžu nebūs problēmu un spēs adminēt kā tam ir jābūt. Ja sākumā nemācēs visas piešķirtās komandas, tad pa visiem palīdzēsim. p.s.s. lai nu kā, bet tomēr gribējās sagaidīt privātu vēstuli ar lūgumu atbalstīt pieteikumu. Paļauties uz cerību nav labi. Bet kopumā viss ir O.k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Piekrītu visiem pārējiem. Kāds jauns admins nenāktu par sliktu css serverim. Rec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Neko diži daudz vairs nav ko piebilst,noderētu par vienu aktīvu adminu vairāk.. Vienīgais ko gribēju redzēt, ir vairāk reportētie čiteri forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts