enfuego777 Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Iк noticis visdrausmiigaakais, parinstaleeju windows, un kaa jau vienmer vis ir ar kaajaam gaisaa, formateeju tikai sisteemas disku C, pec tam man veel palika cietais disks D, to es neformateju, bet izdzeesu, tikai taa tiri nospiezot pogu delete, jo man likaas ka hard drive taa nevar izdzeest. man atanii diska bija visas fo4enes, un vis ir pazudis, vai ir iespeeja atguut visu to kas tjipa tikai izdzeest,(neformateejot) Tagad widaaa iegaaju ieksaa, un nav D diska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Iespējams, ka kaut ko var atgūt. Galvenais, neko nedarīt tagad ar to datori, t.i. lai nerakstās pa virsu nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 pamēģini šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Prātīgāk būtu nemēģināt neko un aizstiept kompi pie kāda, kas kaut ko saprot šajā jomā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 6, 2011 Author Report Share Posted June 6, 2011 Lieta taada Seit es ciinos, un joprojaam nezinu kas to maak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) Es nesaprotu, kā var netīšām izdzēst partīciju? Tev likās... Pirms dari kaut ko, nākošreiz 100 reizes pārdomā ko tu dari. Ņem šķirsti - http://www.google.lv/search?q=how+to+recovery+data+from+deleted+partition&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a Bet nu jebkurā gadījumā nelieku lielas cerības, ka tu dabūsi kaut ko atpakaļ, visticamāk jau visu esi nopūdelējis. Nākošreiz pa taisno pie kāda cilvēka, kurš kaut ko saprot tajā jomā. Nākošā tava frāze būs - "Es ielecu ugunī un apdedzinājos, jo man likās, ka tā nevar apdedzināties!"? Edited June 6, 2011 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 6, 2011 Author Report Share Posted June 6, 2011 (edited) Es nesaprotu, kā var netīšām izdzēst partīciju? Tev likās... Pirms dari kaut ko, nākošreiz 100 reizes pārdomā ko tu dari. Ņem šķirsti - http://www.google.lv/search?q=how+to+recovery+data+from+deleted+partition&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a Bet nu jebkurā gadījumā nelieku lielas cerības, ka tu dabūsi kaut ko atpakaļ, visticamāk jau visu esi nopūdelējis. Nākošreiz pa taisno pie kāda cilvēka, kurš kaut ko saprot tajā jomā. Nākošā tava frāze būs - "Es ielecu ugunī un apdedzinājos, jo man likās, ka tā nevar apdedzināties!"? Nu pag mees taks neviens ar sleepeem nepiedzimstam, visam ir sava pirmaa reizie, es jau esmu datora nuubs tikaispeeliites maaku speelet! Neko vairs nekad neinstalees upiraatisko windu, jo katrs (zvers, xp un 7 ) instalaacija atskiraas, un taa ir ar visaam piratkaam! Nez es sito meeginaasu Run Active@ Partition Recovery! Edited June 6, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 drausmīgi sasmīdināja šis teksts, nezinu kāpēc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 6, 2011 Author Report Share Posted June 6, 2011 (edited) hwan aizdo savus pupus Beidzot kaads paliidzeeja meeginaasu mosk atjaunos Glaabins 15 Ls nav daudz taaas bildes ir pat vairaak veertas Ko vēl gribēju jautāt, kādā veidā tur tā informācija saglabājās, tur takš viss ir izdzēsts, kurā caurumā tad tur vēl var atgūt informāciju, kas tur kautkādi dati paliek kurus var nolasīt un atjaunot? Edited June 7, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 izklausas ka esi nonesis particijas tabulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Formateejot visus diskus, var visus datus atguut izraadas, diagnostika 20Ls un failu atguusana līdz 70 Ls b le dārgi! http://www.jet.lv/kontakti/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Es varētu par 50 Ls, tikai nezinu vai nebūs slinkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Nu es domāju dēļ bildēm un video "Es un šerifs - pirmā reize" diez vai 70Ls ir daudz pie specJālista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now