Jump to content
GIGN Forum

Zatlers


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Es par Zatleru varu pateikt, kā ir patiesībā un nekāds who cares neies cauri! Ar kādām tiesībām slēdzat topiku ja es nēsmu pārkāpis nekādus likumus jūsu forumā?? Cash tu nēsi gudrāks par mani, līdz manīm tev puikiņ ir vēl tālu, gudrība nav būt tikai moderātoram, bet arī zināt kā ir patiesībā! Tad kakova hrena tu rīkojies tikai pēc savas patikas? Cash deram es ielikšu kloķi tev, tas ir izaicinājums, nevis pārkāpums, es zinu kā tu atmazivaiša, paņemsi un gudri slēgsi topiku!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Esmu pisis, sitis, šāvis, narkojies, dzēries, strādājis, biju pareizais, kas tu Cash esi ka esi gudrāks???????????????

Ceturto un piekto lietu laikam pēdējās stundas laikā ir sanācis sadarīt? ;/

Edited by Butcher^
Link to comment
Share on other sites

Jā esmu ekstrencisks, jā esmu psihiatrijā jo gribu atrisināt savas dzīves kļūdas, pateicoties narkotikām, akotu vari pateikt, iegāji google.lv uzrakstīji enfuego777 paskatījies atmaskas kā vari man tjipa ielikt. Traks es nēsmu, bet ar Vd slimoju, bet zināšanas man ir un tu tur nestāvi līdzi vienkārši psihiatrija nav slimība, bet lietas kas nav atrisinātas!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Tu tik leeti atmazivalsa, ka man ass negribas vairs ar tevi neko runaat jo visu sapratu! Pirmkaart sii nebija foruma aizdirssana, bet reaali beidzot interesantas un iistas teemas. Taakaa vis ar tevi ir skaidrs, es jau taa arii domaaju, ka ar tevi te nekas nesanaaks, jo tu esi ietiepiiks puiseens. Nu piedod, bet taa normaali cilveeki domaa! VD ir nervu p'arslodze, tas varb'ut no alkohola, smaga darba, plus v'el narkas kuras lietoju 4 gadus, zaale, amfiks, alkohols, un ekstazii, lab es eju dzert, piedo cash, bet nakosreiz, ta nedari!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Bļā, čalis, kurš slims ar nerviem + dafiga gadus nonarkojies jūtās normāls čalis + vēl avatarā iemetot bildi, kas saistās ar naru :D Izskatās, ka vēl neesi ticis no tā vaļā, tev vajag vēl, paņem vienu devu, tā viena taču neko nemainīs, paliks vieglāk, arī ar nervem būs labāk, nu paņem taču, tas noņems tev visu stresu, varēsi justies atkal normāli.

Paņēmi? Vēl nē? Kapēc? Tā taču ir tikai viena deva, tas neko nemainīs uz slikto pusi, tu vienkārši varēsi atkopties un atkal tašīt tālāk, tu jutīsies labāks, es zinu, ka no tevis laužās ārā tavs patiesais Ego, kas ir daudz spilgāks par to, ko pašreiz izrādi, paņem vienu, nopietni būs foršāk.

Take a little old style tour!!! - http://www.lookatmyhorsemyhorseisamazing.com/

Ā un pasaki no šitā

Esmu pisis, sitis, šāvis, narkojies, dzēries, strādājis, biju pareizais, kas tu Cash esi ka esi gudrāks???????????????

Ar ko tev no šī visa būtu jālepojās? Ar to, ka kaut kad biji pareizais? Līdz 12 gadu vecumam? Pārējais gan nav ne tuvu tam, kas varētu tevi padarīt pārāku/gudrāku par cashu :) Es tāpat zinu, ka viņš ir labāks :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Es tāpat zinu, ka viņš ir labāks :)

Man nav 15 un vagīna, beidz piecirst ~_~

Tagad visu esmu sapratis, paldies Shariganam.

[0:19:38] cash: pīpēju un domāju

a) enfurgio ir uzmanības deficīts

b ) viņš ir galvā pists

c) abi divi

[0:19:40] cash: idejas?

[0:19:52] Sharigan: es domāju, ka tikai galvā pists

[0:20:05] Sharigan: viņš ir pārāk stulbs, lai viņam rastos uzmanības deficīts

Link to comment
Share on other sites

Veči! :)

Pirmo reizi mēs forumā redzam īstu troli, kurš nudien ir psiholoģiski atkarīgs no mūsu atbildēm viņam! :)

Pabarosim trolli! :) ņam ņam ņam

Beefs

Edit: Enfugeno, vai tad mēs jau reiz neizrunājām, ka savs problēmas nav pieklājīgi publiski apspriest un ka īsti veči savāc sevi rokās, nevis izplūst emocijās kā jaunas meitenes? Tu esi mēģinājis kniebties ar čali? Ja neesi, tad jau visu tomēr neesi mēģinājis/darījis. Man liekas, tev derētu pamēģināt. Varētu atrast sevi! :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...