enfuego777 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Es par Zatleru varu pateikt, kā ir patiesībā un nekāds who cares neies cauri! Ar kādām tiesībām slēdzat topiku ja es nēsmu pārkāpis nekādus likumus jūsu forumā?? Cash tu nēsi gudrāks par mani, līdz manīm tev puikiņ ir vēl tālu, gudrība nav būt tikai moderātoram, bet arī zināt kā ir patiesībā! Tad kakova hrena tu rīkojies tikai pēc savas patikas? Cash deram es ielikšu kloķi tev, tas ir izaicinājums, nevis pārkāpums, es zinu kā tu atmazivaiša, paņemsi un gudri slēgsi topiku! Edited May 5, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Esmu pisis, sitis, šāvis, narkojies, dzēries, strādājis, biju pareizais, kas tu Cash esi ka esi gudrāks??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Čali, to, ka Tu esi īpaši apdāvināts un savā veidā pārāks par cashu, visi jau sen ir pamanījuši. Turpini rakstīt - man patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Nē nu priekš kam Moderātors, ja viņš rīkojās, tā tikai tāpēc, ka viņam ir privilēģijas, nevis pēc zināšanām! Edited May 5, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Bullshit, Bullshit. nevaig ar saviem lētajiem zīmējumiem te atbildēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 es nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Cash, izeja tev ir slēgt topiku un padoties, vai pierādīt, ka esi cienīgs moderātors, un pārāks??? Sāksim arto, ka zatlers ir lēts mikimaus, ar lētiām runām. Tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Piedod, man nav psihiatra diploma, tāpēc ar trakajiem neuzņemos runāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Esmu pisis, sitis, šāvis, narkojies, dzēries, strādājis, biju pareizais, kas tu Cash esi ka esi gudrāks??????????????? Ceturto un piekto lietu laikam pēdējās stundas laikā ir sanācis sadarīt? Edited May 5, 2011 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Jā esmu ekstrencisks, jā esmu psihiatrijā jo gribu atrisināt savas dzīves kļūdas, pateicoties narkotikām, akotu vari pateikt, iegāji google.lv uzrakstīji enfuego777 paskatījies atmaskas kā vari man tjipa ielikt. Traks es nēsmu, bet ar Vd slimoju, bet zināšanas man ir un tu tur nestāvi līdzi vienkārši psihiatrija nav slimība, bet lietas kas nav atrisinātas! Edited May 5, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Un kurš teica, ka gignā nav interesanti topiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Tiesam lietas ar ko lepoties, suuraa dziive, eminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Nu Cash pierādi, kāpē esi iecelts par Moderātoru, tāpēc, ka esi cītīgi sēdējis forumos, un tēlojis moderātoru vai tāpēc ka esi gudrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Man nekas nav jāpierāda forumu aizdirsošam idiotam, kurš tēlo vēl lielāku idiotu ar katru nākamo postu. Kārtējais wl.Media vai Muhameds. Ej pie ārsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Kas ir Vd? Smadzeņu audzēja paveids? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Tu tik leeti atmazivalsa, ka man ass negribas vairs ar tevi neko runaat jo visu sapratu! Pirmkaart sii nebija foruma aizdirssana, bet reaali beidzot interesantas un iistas teemas. Taakaa vis ar tevi ir skaidrs, es jau taa arii domaaju, ka ar tevi te nekas nesanaaks, jo tu esi ietiepiiks puiseens. Nu piedod, bet taa normaali cilveeki domaa! VD ir nervu p'arslodze, tas varb'ut no alkohola, smaga darba, plus v'el narkas kuras lietoju 4 gadus, zaale, amfiks, alkohols, un ekstazii, lab es eju dzert, piedo cash, bet nakosreiz, ta nedari! Edited May 5, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Tev nevis dzert vajag iet, bet nošauties. Ir cilvēki, kuriem nevajadzētu patērēt apkārtējo resursus, sākot ar to māzāko - gaisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Bļā, čalis, kurš slims ar nerviem + dafiga gadus nonarkojies jūtās normāls čalis + vēl avatarā iemetot bildi, kas saistās ar naru Izskatās, ka vēl neesi ticis no tā vaļā, tev vajag vēl, paņem vienu devu, tā viena taču neko nemainīs, paliks vieglāk, arī ar nervem būs labāk, nu paņem taču, tas noņems tev visu stresu, varēsi justies atkal normāli. Paņēmi? Vēl nē? Kapēc? Tā taču ir tikai viena deva, tas neko nemainīs uz slikto pusi, tu vienkārši varēsi atkopties un atkal tašīt tālāk, tu jutīsies labāks, es zinu, ka no tevis laužās ārā tavs patiesais Ego, kas ir daudz spilgāks par to, ko pašreiz izrādi, paņem vienu, nopietni būs foršāk. Take a little old style tour!!! - http://www.lookatmyhorsemyhorseisamazing.com/ Ā un pasaki no šitā Esmu pisis, sitis, šāvis, narkojies, dzēries, strādājis, biju pareizais, kas tu Cash esi ka esi gudrāks??????????????? Ar ko tev no šī visa būtu jālepojās? Ar to, ka kaut kad biji pareizais? Līdz 12 gadu vecumam? Pārējais gan nav ne tuvu tam, kas varētu tevi padarīt pārāku/gudrāku par cashu Es tāpat zinu, ka viņš ir labāks Edited May 5, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Es tāpat zinu, ka viņš ir labāks Man nav 15 un vagīna, beidz piecirst Tagad visu esmu sapratis, paldies Shariganam. [0:19:38] cash: pīpēju un domāju a) enfurgio ir uzmanības deficīts b ) viņš ir galvā pists c) abi divi [0:19:40] cash: idejas? [0:19:52] Sharigan: es domāju, ka tikai galvā pists [0:20:05] Sharigan: viņš ir pārāk stulbs, lai viņam rastos uzmanības deficīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Nu to nevar nosaukt par pieciršanu, jo tāpat skaidri zināms, ka tu mani gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Veči! Pirmo reizi mēs forumā redzam īstu troli, kurš nudien ir psiholoģiski atkarīgs no mūsu atbildēm viņam! Pabarosim trolli! ņam ņam ņam Beefs Edit: Enfugeno, vai tad mēs jau reiz neizrunājām, ka savs problēmas nav pieklājīgi publiski apspriest un ka īsti veči savāc sevi rokās, nevis izplūst emocijās kā jaunas meitenes? Tu esi mēģinājis kniebties ar čali? Ja neesi, tad jau visu tomēr neesi mēģinājis/darījis. Man liekas, tev derētu pamēģināt. Varētu atrast sevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Mani ir pisuši, situši, šāvuši, esmu narkojies, dzēries, strādājis, biju pareizais (Which seat can I take ?), kas tu Cash esi ka esi gudrāks??????????????? OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now