Jump to content
GIGN Forum

Rakstīšana - Stāsti


LeChuck
 Share

Recommended Posts

yo! Kaut kā pēdējā laikā nav ko darīt un esmu sācis rakstīt visādus īsos stāstus gan latviski, gan angliski. Jautājums būtu, kur viņus varētu publicēt vai kam aizsūtīt, lai, varbūt, par kādu no tiem, es tiktu atalgots? Vai tāda iespēja vispār pastāv?

Edited by LeChuck
Link to comment
Share on other sites

Uztaisi savu blogu un raksti tur, pieliekot atslēgvārdus "dzejoļi", "stāsti" vai kaut ko tādu. Ja kāds googlē meklēs, būs liela iespēja, ka trāpīs uz taviem. Nelielu publicitāti iegūsi. Kas attiecas uz atalgošanu, ja patiešām uzskati savus darbus par nopietniem, tad ieguldi un izdod savu grāmatu, jo savādāk tevi neviens nepamanīs.

Link to comment
Share on other sites

I heared TVNets meklē krutu klaču mašīnu, kas spēj uzdrukāt bezsakarīgu, bet gramatiski ( kaut cik ) pareizu murgu. Go for it!

Ar maziem, blogveidīgiem šitiņiem tu nopelnīt noteikti nevarēsi, ja vien tu neizdomā kādu veidu, kā šos stāstiņus apvienot grāmatā. Nodod to redakcijai, tad izdevējam = profit!

^ Šī formula, protams, strādās tikai tad, ja izdevējam liksies, ka šī grāmata sevi atpelnīs, kas notiek nepavisam 100% gadījumos. Bloga izveide varētu popularizēt tavu kruto grāmatu, bet nu te jau sākas fantastika.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Kas tie par stāstiem? Labāk ieliec kādu šeit pat, lai foruma troļļi arī var ievērtēt,"kur viņus varētu publicēt vai kam aizsūtīt, lai, varbūt, par kādu no tiem, tu tiktu atalgots".

Ja tad tiešām būs good stuff, varbūt ka Kamerons Džeimss pats tevi googlē atradīs un no taviem stāstiem izveidos scenāriju Avataram 2.

Bet ja nopietni, vajag vairāk informācijas, par ko tu raksti un kāds ir tavs stils. Tad varbūt arī varētu kaut ko vairāk ieteikt.

PS. Es arī vienreiz aiz neko darīt uzrakstīju stāstu 35 lappušu garumā, kas bija sviests tīrradnis. Savu karjeru atmetu uzreiz pēc šī stāsta pārlasīšanas, kad tas bija pabeigts, jo neko tik garlaicīgu vēl nebiju lasījusi :( .

Tā kā vēlu tev veiksmes un centies uzrakstīt kaut ko par depresīvajām latviešu jumpravām, kas slīcinās strautiņos, lai skolās dod visiem to lasīt.

Link to comment
Share on other sites

Ja labi zini angļu valodu, atradīsies daudz pircēju taviem rakstiem. Protams raksti būs jāsadzejo speciāli par noteikto tēmu priekš tiem kas pelna ar affiliatēm un article mārketingu. Vai esi gudrāks - cep blogus, pastudē par SEO (tur visi aplaužas un atmet ar roku, traffic = success) un pelni ar tām pašām affiliatēm.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...