LeChuck Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) yo! Kaut kā pēdējā laikā nav ko darīt un esmu sācis rakstīt visādus īsos stāstus gan latviski, gan angliski. Jautājums būtu, kur viņus varētu publicēt vai kam aizsūtīt, lai, varbūt, par kādu no tiem, es tiktu atalgots? Vai tāda iespēja vispār pastāv? Edited April 25, 2011 by LeChuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Uztaisi savu blogu un raksti tur, pieliekot atslēgvārdus "dzejoļi", "stāsti" vai kaut ko tādu. Ja kāds googlē meklēs, būs liela iespēja, ka trāpīs uz taviem. Nelielu publicitāti iegūsi. Kas attiecas uz atalgošanu, ja patiešām uzskati savus darbus par nopietniem, tad ieguldi un izdod savu grāmatu, jo savādāk tevi neviens nepamanīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 es vienkārši štukoju vai nav kāds veids, kā mazliet piepelnīties ar rakstīšanu ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) I heared TVNets meklē krutu klaču mašīnu, kas spēj uzdrukāt bezsakarīgu, bet gramatiski ( kaut cik ) pareizu murgu. Go for it! Ar maziem, blogveidīgiem šitiņiem tu nopelnīt noteikti nevarēsi, ja vien tu neizdomā kādu veidu, kā šos stāstiņus apvienot grāmatā. Nodod to redakcijai, tad izdevējam = profit! ^ Šī formula, protams, strādās tikai tad, ja izdevējam liksies, ka šī grāmata sevi atpelnīs, kas notiek nepavisam 100% gadījumos. Bloga izveide varētu popularizēt tavu kruto grāmatu, bet nu te jau sākas fantastika. Edited April 25, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 I heared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Kas tie par stāstiem? Labāk ieliec kādu šeit pat, lai foruma troļļi arī var ievērtēt,"kur viņus varētu publicēt vai kam aizsūtīt, lai, varbūt, par kādu no tiem, tu tiktu atalgots". Ja tad tiešām būs good stuff, varbūt ka Kamerons Džeimss pats tevi googlē atradīs un no taviem stāstiem izveidos scenāriju Avataram 2. Bet ja nopietni, vajag vairāk informācijas, par ko tu raksti un kāds ir tavs stils. Tad varbūt arī varētu kaut ko vairāk ieteikt. PS. Es arī vienreiz aiz neko darīt uzrakstīju stāstu 35 lappušu garumā, kas bija sviests tīrradnis. Savu karjeru atmetu uzreiz pēc šī stāsta pārlasīšanas, kad tas bija pabeigts, jo neko tik garlaicīgu vēl nebiju lasījusi . Tā kā vēlu tev veiksmes un centies uzrakstīt kaut ko par depresīvajām latviešu jumpravām, kas slīcinās strautiņos, lai skolās dod visiem to lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Es esmu par šo tēmu daudz domājis, bet pasaule vēl nav gatava man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ja labi zini angļu valodu, atradīsies daudz pircēju taviem rakstiem. Protams raksti būs jāsadzejo speciāli par noteikto tēmu priekš tiem kas pelna ar affiliatēm un article mārketingu. Vai esi gudrāks - cep blogus, pastudē par SEO (tur visi aplaužas un atmet ar roku, traffic = success) un pelni ar tām pašām affiliatēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ieliec kādu darbu šeit. Gribās palasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now