Jump to content
GIGN Forum

Rozā Suņuks Wh


Little
 Share

Recommended Posts

Nu bļin suns. Noskatījos vairākas reizes to ielikto video un nobrīnījos. Labi, Tu saki tīrākā veiksme, bet 16-17 sek. kad Tu palecies, Tu jau iemērķēji un pauzi ieturēji, kas skaidri liek secināt, ka viņu Tu pamanīji. Kā arī šāviens cauri durvīm nebija tāds, kā uz haļavu. Pats esmu daudz reizes nošāvis caur durvīm, bet tas šaušanas process ir savādāks (haotiski šaut), bet te kā pa diedziņu, mierīgi ietēmēts un gatavs.

Nu nezinu ko secināt. Negribu pilnībā piekrist un ticēt veiksmes varbūtībai, bet nu, viss ir iespējams. Jautājums ir kompetents izlemšanai atbildīgajiem moderatoriem.

Link to comment
Share on other sites

Un pēc Tavām domām, tas skripts ko Tu norādiji ir atļauts?

Manuprāt, tas nav godīgi pret citiem spēlētājiem un personīgi pret mani, jo Es un vairums citu spēlētāju spēlē ar originālu Css kādam tam ir jābūt, bez nekādiem krāsu uzlabojumiem vai dīvainām krāsām. Tagad sanāk, ka Tu man zodz iespēju paslēpties aiz kāda zariņa vai koka. Es katrā kartē esot Terorists izvēlos kartei piemērotu spēlētāja izskatu, lai varu pielāgoties sienām, puķītēm un visam pārējam, kas ļauj man būt neuzkrītošākam un grūtāk pamanāmam. Tas tak nav normāli. Tev pašam ir interesanti spēlēt?

Link to comment
Share on other sites

Nē, protams, ka nē, bet es viena pati lēmumus nepieņemu :) + esmu darbā un šodien spīd tāda saulīte ^_^

UPD: Okej, esmu atgriezusies no apspriedes pie apaļā galda.

1) Suņuk, diemžēl man nāksies Tevi atbrīvot no admina pienākumu pildīšanas sakarā ar to, ka Tu laikam neizproti "godīga spēle" principus un kā jau Gucci teica - tas ir absolūti negodīgi pret citiem spēlētājiem.

2) Kāds no adminiem (ņemot vērā, ka neesmu mājās un pie CS:S netikšu līdz pirmdienai), lūdzu uzlikt banu uz mēnesi par šāda skripta izmantošanu. Pēc mēneša, ja būs atkal aizdomas par to, ka tiek izmantoti šādi "palīgskripti" bans būs mūžīgs.

Paldies par uzmanību, paklanos utt utjp.

P.S. Priekš Gucci - tas viss par šo punktu:

3. Vispārējie noteikumi CS:S serverī.

3.1. GIGN CS:S serverī aizliegts lietot jebkāda veida palīgprogrammas, čītus, skriptus, kas var ietekmēt spēlētprasmi, monitoringu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...