prekkk Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 vajag aizsutit naudu uz sveshu kontu swedbankaa. kura bankaa bus mazaka komisijas maksa un cik? p.s tas ir domats nevis caur ibanku, bet filialee iedodot naudu tantei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Varbūt atver katras bankas centrādi un apskaties pats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Loģiski būtu, ja pati swedbanka noplēstu vismazāko komisijas naudu (tak tiek sūtīta uz viņu pašu banku/kontu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Ja man atmiņa neviļ, tad vai nu 40 santīmi vai 2 lati. Pats tā darīju pirms ~2 gadiem, cena bija viena vai otra varbūt tagad ir mainījusies. Lūk: http://www.swedbank....adis.php?nr=1-4 - līdz 4,99 LVL vienam klientam dienā - bez maksas - no 5 LVL - 0.30 LVL par katru iemaksu Edited April 19, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Man šodien tādi pati ideja, tikai uz savu kontu. Tātad par 23 Ls man būs jāsamaksā tikai 30 santīmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Man šodien tādi pati ideja, tikai uz savu kontu. Tātad par 23 Ls man būs jāsamaksā tikai 30 santīmi ? - līdz 4,99 LVL vienam klientam dienā - bez maksas - no 5 LVL - 0.30 LVL par katru iemaksu JĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Viss ir atkarīgs nevis no saņēmēja bankas, bet gan no tavas. Ja tev pašam ir Swedbanka, tad komisija ir zem lata. Ja no citas bankas, tad, iespējams, lielāka. Esmu sūtījis tikai uz ārzemēm - jopcik, 12 Ls komisija. Lieki piebilst, ka Krājbankā šīs komisijas ir uz pusi mazāk un arī komisijas summa ir daudz mazāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 close, 2ls bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now