macho Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Izdariet, lūdzu, man to prieku un nobalsojiet par šo čali - http://www.aldarisalus.lv/komentari/apskatit/0V1HXRTV iedomājieties - šitas džeks komentētu visas Rīgas Dinamo spēles. Afigeķ cik kruta būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Vakar šito iečekoju. Domāju, ka atsāktu skatīties TV, ja šis brīnums būtu komentētājs. Nedomāju, ka atļaus viņam gan uzvarēt. Negribēs tv3 pārvēst hokeja pārraidi par komēdiju. Bet nu nobalsoju tik un tā. edit: tur ir vareni anāls balsošanas kārtībis. Ielogoties nereāli ar Operu vismaz. Edited April 12, 2011 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Hoķi sāktu skatīties + ~40% cilvēku, kuri to līdz šim nedarīja. Iespējams pat palielinātos arī zaļās magijas pirkumi uz hokeja spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 es iedomājos sākumā, ka varētu ar laiku apnikt, bet tad es padomāju kārtīgāk un sapratu - neapniks. Šim čalim ir jāuzvar un vismaz kāda spēle jānokomentē, pat ja Kreipāns tur paliks pirmais. Iečekoju arī viņu - tik entuziastisks viņš šķiet ir tikai uz pasūtījumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Paklausījos pārējos - tur tak pie lielākās daļas var aizmigt...Vienīgi žēl, ka nerāda vērtējumus, tad varētu redzēt vai ir kādas cerības. Domājams, ka par Kreipānu tur labi daudz sabalsots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Tādas slavas dziesmas sarakstītas, bet pēc noklausīšanās (noskatīšanās?) viņš mani nepārliecināja :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Bāc par šito latgaļu puisi nevar nebalsot . Nez Pečura nau latgaļis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Tas konkurs ir tikai par to īso video klipu un labākais brauks skatīties spēles un neko vairāk. Nezinu, ko tur dara Kreipāns, laikam tas ir tikai, kā paraugs. Tv3/Ltv7 nav nekāda sakara ar to. Žēl tomēr, būtu interesanti paklausīties garākus video klipus Edit: Galvenā balva apmaksāts brauciens uz Bratislavu fanu autobusā, dzīvošana viesnīcā un ieejas biļetes uz trim pirmajām mūsējo spēlēm. Žūrijas balvu 2 personām saņems Kreipāna kunga izvēlēts komentētājs. Edited April 12, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nu kei pa īto puisi nevar nebalsūt? +1 Tas buitu grāks.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 es iedomājos sākumā, ka varētu ar laiku apnikt, bet tad es padomāju kārtīgāk un sapratu - neapniks. Šim čalim ir jāuzvar un vismaz kāda spēle jānokomentē, pat ja Kreipāns tur paliks pirmais. Iečekoju arī viņu - tik entuziastisks viņš šķiet ir tikai uz pasūtījumu Ja Kreipāns tā komentētu vienmēr,tad nebūtu jādomā par aizstājēju,bet jā, tā komentēt laikam viņs var tikai pēc pasūtijuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 lol, kāds tur entuziasms. kreipāns ir visu laiku labākais komentētājs kāds ir bijis. galvā viņam ir pilna ar visādiem faktiem un skaitļiem, vietām. es pat brīnos, kā viņš tik daudz var zināt, atcerēties.. proti, viņš komentē ļoti daudz sporta veidus, un nekad nav licies, ka kāda no translācijām ar viņu ir bijusi garlaicīga, pat reizēs, kad pati spēle nebūt nav tik laba, viņš ar savu faktu krājumu neliek gulēt. bet tas latgalis ir tāds 313375 čalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Sergejs Pečura , baigi labs, nobalsoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 lol, kāds tur entuziasms. kreipāns ir visu laiku labākais komentētājs kāds ir bijis. galvā viņam ir pilna ar visādiem faktiem un skaitļiem, vietām. es pat brīnos, kā viņš tik daudz var zināt, atcerēties.. proti, viņš komentē ļoti daudz sporta veidus, un nekad nav licies, ka kāda no translācijām ar viņu ir bijusi garlaicīga, pat reizēs, kad pati spēle nebūt nav tik laba, viņš ar savu faktu krājumu neliek gulēt. bet tas latgalis ir tāds 313375 čalis tas tāpēc, ka neesi dzirdējis labākus. Vislabāk bija, kad Kreipāns komentēja ar Bisenieku - otru tik flegmatisku komentēšanu ar uguni nesameklēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nu kei pa īto puisi nevar nebalsūt? +1 Tas buitu grāks.! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nepareiz uzrakstīji. Gribu dzirdēt viņu komentējot kādu hokeja spēli..uhh.. muisejī paši lobokī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nepareiz uzrakstīji. Gribu dzirdēt viņu komentējot kādu hokeja spēli..uhh.. muisejī paši lobokī! Tā varētu būt,tapēc ka latgaliešu valoda ir uz "Jūs" xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Man patiik Studija ar PUCHI un SOROKINU un kad Abols komenteee... Tas ir pa tv3... Bet LTV7 kreipanu skjiet neviens kaadu laiku neaizstaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 AI AI AI AI AI AIII BĪSTAMĪĪ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Nobalsoju par to fruktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 aiz vōrtiem pī bortiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 aiz vōrtiem pī bortiem Aiz vortim pi bortim. MOCIIIS, DAALS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) EJDIRST+D+D+DDDDDD iečekojat Lindu Kravale. http://www.aldarisalus.lv/komentari/apskatit/ZE0T1Z62 ohmygod Edited April 15, 2011 by hwanftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 izslēdzu pēc 3ās sekundes, piedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 nobalosju. vēlu veiksmi vinnēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now