Jump to content
GIGN Forum

Smaga Problēma Ar Moderatora


Znots
 Share

Recommended Posts

Sveiki.Tātad jau ļoti ilgu laiku moderatori neko nedara saistībā ar tiem cilvēkiem kuri nereģistrējušies var komentēt serveru sadaļā,kā arī vispār netiek sodīti(bans uz ip adresi vai kā savādāk)

Jau vairākas nedeļas,mēnešus kautkāds neaptēsts cilvēks vienkārši ar necenzētiem vārdiem aizvaino gan projektu gan mani kā cilvēku un moderatori neliekas nezinis.Vienkārši jau sāk pretīgi uzturēties šeit,ka šādi notiekas un neviens neko lietas labā nedara.Un tikai nesakiet ka neko nevarat padarīt.Forumā mākat sodīt tos kuri rupji lamājas un beztēmā ko raksta,tad nu lūgums arī izskatīt šo sūdzību un sodīt šos cilvēkus kas serveru sadaļā ir grēkojuši un joprojām grēko.

Šeit links kur to var palasīt.

http://www.gign.lv/server/38615

http://www.gign.lv/server/40533

Link to comment
Share on other sites

Kurš tad no moderatoriem bija tas gudrītis kurš editēja topika nosaukumu? Varēja jav ko darīt lietas labā.Nerisināsiet problēmu,tad griezīšos citās iestādēs,jo šis pārkāpums ir krimināli sodāms.Līdz ar to pašu netikai viņš cietīs,bet arī jūsu projekts.

Link to comment
Share on other sites

Znots, es tavu projektu noteikti atstātu neaiztiktu, jo kā tu pret pārējiem, tā pārējie pret tevi! Palasi savu postu histori! Un tagad tu te forumā tēlo kkādu aizvainoto!

NOPĒRC DZĪVI! Redzieties viņu inet aizvanojis kāds :DDDDD :mIm:

Link to comment
Share on other sites

Parādi man fakuci dzīvē murmuli.Plus netēkloju aizvainoto.Loģiski ka tu savos 18 gados nezini nekādus likumus un sodus par ko var sodīt.Ja es būtu tik debīls tad tevi varētu tiešā iesūdzēt par šo smaidiņu ko tu rādi man tākā piever pāksti ja nepārzini neko.Es papriekš problēmu vēlos risināt šādā veidā nevis steigšos visam pa priekšu.

Un jerico to pašu varu pateikt,ka man nav panti jāsaraksta.Pietiek ar to ka uzrakstu vēstuli atiecīgajai iestādei,norādu bildes vai linkus uz šiem pārkāpumiem un tālāk vis notiksies pat no sevis un varēsipēctam mekēt sev citu labu kur moderēt,jo šeit ir tikdaudz pārkāpumu,ka nu šausmas skrien acīs.

Link to comment
Share on other sites

Neesi pirmais, kas te kriminālos pantus un nepatikšanas sola. Tavs serveris, tava atbildība. Ja serveris ir sūds, negaidi no lietotājiem pozitīvas atsauksmes. Uzklausi un dari pats kaut ko lietas labā. Kā vienmēr, GIGN ir tikai "nozieguma vieta", nevis vainīgā "persona".

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

Neesi pirmais, kas te kriminālos pantus un nepatikšanas sola. Tavs serveris, tava atbildība. Ja serveris ir sūds, negaidi no lietotājiem pozitīvas atsauksmes. Uzklausi un dari pats kaut ko lietas labā. Kā vienmēr, GIGN ir tikai "nozieguma vieta", nevis vainīgā "persona".

Pikaso beidz gudri dirst un paņem acis pierē un izlasi ko esmu rakstījis un pārbaudi linkus.Skaidri gaiši redzams,ka viens cilvēks beztēmā vienkārši aizskar manu personību.Tici man es panākšu to,ka autors dabūs sodu un arī šī bezatbildība.

Link to comment
Share on other sites

Īstenībā samērā smieklīgi, tu laikam esi maksimāli degradējies slīpējot sava servera reputācija, ka nepamani to, ka ar tādu attieksmi Tu neko, NEKAD nepanāksi!

Tev manuprāt sen bija jāsaņem sods (PERM BANS NO GIGNA) par savu muti!

Atkartošos dēļ īpašiem indivīdiem, palasi savu postu histori!

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

lai nebūtu problēmas, varu arī tavus serverus nodzēst! tā kā izdomā pats, vai vēl vēlies čīkstēt.

Akdievs un tu vēl skaities super moders ,admins vai kas tu tāds esi.Tu pat nesaproti par ko iet runa.Kādā sakarā tu te runā par servera dzēšanu? Labāk izdari savu darbu par ko šis topiks ir veidots un tēma slēgta,nevis kā 15 gadīgs puišelis mēģina ko iedirst.

Turizmo vai kas tu tāds pa joliņu esi.Šeit gignā mētā varoni,bet ārpus gign lūdzies lai ielieku savā webā tavu banneri.D Un kas tev nepatīk bildē,to ka šis cilvēks ir gudrāks par tevi?

Lab šis ir pēdējais posts par šo tēmu un cerams,ka admini nāks pie prāta un tomēr šo sūdzību izskatīs.Domāju,ka jūs negribētu,ka jumsi apsaukā vai kā savādāk aizskar vaine,tad uzreiz man būtu bans.Tākā padomājiet par ko šī tēma ir nevis te muldēt kautko par serveriem un projektu.

Link to comment
Share on other sites

must_not_feed_the_troll.jpg

Kāda tieši kriminālatbildība man iestājas tev parādot smaidiņu vai pasakot, ka tu esi morāli degradējies tizlenis? I just wanna know. Es neesmu tik izglītots šajā ziņā un man bail, ka kādu dienu neatnāk pavēsts no reģionālās tiesas par kāda ( precizēsim - tevis ) nosaukšanu par ambāli.

Link to comment
Share on other sites

Ja pareizi atceros, tad par goda un cieņas aizskaršanu pienākas Civillikuma 1635. pants. Vispār mani uzjautrina kadri kā Znots. Internet. Serious business.

Nedaudz patīrīju komentārus. Ja Tev tiešām ir 28 gadi, tad man kinda žēl. Brīžiem runā kā 14 gadīgs.

Par tēmu. Varbūt vajag nahrenizēt iespēju komentēt serverus? Neko vairāk kā savu serveru slavināšanu un citu nodiršanu caur ciemiņu kontiem neesmu tur manījis.

P.S. Znot, parādi par kuru pantu krimināllikumā Tu runāji. Savādāk sanāk, ka pats esi viens liels dirsējs.

Link to comment
Share on other sites

Jā, atvainojos. Krimināllikuma 157. pantu būšu palaidis garām. Bet tas nemaina faktu, ka Tavi teksti ir tukša runāšana. Gribētu redzēt policistu sejas, kad Tu ierastos ar savu iesniegumu. Krimināllietu Tu nekad nedabūtu. Labākajā gadījumā varētu cerēt uz civillietu. Labi meloju, arī to Tu nedabūtu. Par Tevi pasmietos un pasūtītu tālāk. Tajos tekstos nekā tāda nebija. Lai piemērotu Krimināllikumu ir jābūt daudz smagākām nodarījumam. Piemēram, Tu varētu noraut nervu sabrukumu un kļūt nepieskaitāms, jo Tevi/tavu projektu internetā apkakāja mazi puikas.

Mani teksti varbūt izklausās skarbi, bet nevajag mētāties apkārt ar nopietniem apgalvojumiem, kur to nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu piesienies man par gadu starpību?Man ir labi savos 28 gados un daru to kas man patīk.Jā šis vis projekts man ir hobijs.Varu iedot pa muti netikai 15 gadīgajiem,varu iesūdzēt tiesā netikai 15 gadīgos,bet nevēlos to darīt,ja sākumā ir pavisam citas iespējas kā to risināt neejot cauri iepriekšminētajam.Nenācu šeit spriest cik katram ir gadi un cik katrs ir gudrs vai dumš,cik labi izskatās vai neizskatās,cik biezs maks ir viņam vai cik nabadzīgs viņš ir,ko viņš var izdarīt ko nevar.

Šeit topiku izveidoju,lai pievērš uzmanību šiem pārkāpējiem kuri serveru sadaļu vienkārši piesmirdina ar savām jēlībām nezinot to kāds ir pats projekts,ne kādi ir visi šie cilvēki,lai par to var slikti izteikties.

Tāpēc cerēju, ka sapratīsiet to par ko rakstu.Šaubos vai jums projekta īpašniekiem vai vienalga kuram cilvēkam patiktu,ka jumsi vislaik cilvēks aizvaino un par to netiek sodīts.

Domāju es arī piekristu cash par to,lai izņem serveru sadaļai opciju komentēt.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu te stāsti par tiesām, LOL? Kā tu domā tikt pie apbižotāja datiem? Elektronisko sakaru likumā vēl nekādas izmaiņas nav veiktas, kas ļautu iegūt datus no portāla un ISP jebkurā civillietā.

Link to comment
Share on other sites

Nemētājies pats apkārt ar to ko nezini.Šis vis jav ir sen iziets cauri.Pats esmu izgājis šim visam cauri tākā vari netēlot gudro.

Kam Tu esi gājis cauri? Savus slapjos sapņus paturi pie sevis. Krimināllietas sprieduma kopiju studijā, kur Tavs vārds figurē kā cietušā, or GTFO.

Pietiks taisīt bērnudārzu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...