GooD`MeN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 (edited) Nopirku shitaaadu : http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=982 ceru ka ir OK? + Rennie Uzreiz jau palidzeja pashaa sakumaa... Edited May 19, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Vēderu nededzina? Kad paēd pēc 10min jau atkal nav tukšuma sajūta vēderā, balta mēle? Ja nekas no tā nav - straight to Maxima pēc bamšļa, ja ir tad nedzen zosis un ej pie ārstiem. Šito pasākumu esmu normāli personīgi iesēdinājis un tagad kādu laiku uz zālēm un analīzēm dzīvoju. Galvenais tiešām regulāri jāēd, pēc iespējas daudzveidīgāk, ja diendienā vienu un to pašu tad arī sūdīgi. Vispāŗ kā kuram organisms, citiem zirga organisms, pa 10 gadiem nenokausi, citiem pietiek ar gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Ne nee VEDERS, nesaap un mele nav balta...Nav nav tukshums,bet no 2l kjeskas atteikshos gan...Es kad paeedu es i pilns uzreiz, eedu gan salatus, gan daudz ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Nopirku shitaaadu : http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=982 ceru ka ir OK? Vajadzētu būt ok, galvenais, lai nav taurīns un citi sūdi, kas ir enerģijas dzērienos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Tagad varat tureet iikshkjus,es oficiali pazinjoju...Es saakshu sevi kontroleet... MAZAK SMOKE, non-alcohol, veselīgs ēdiens...Zales dzerot, veseliiigas brokastis un nejaukshu ar shmigu... Man pietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Es laikam esmu vienīgais kurš tev vienmēr notic, man ir laba sirds, ak es naivulis ;( Tiešām vēlu tev visu to labāko, ar tādu apņēmību kalnus gāzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 (edited) Es lieku pusotru vai 2 nedēļas . būs laika kādu dienu jāpiekāpj ar pifcīšiem Edited May 19, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 kā var aizmirst par vēderpresēm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Es lieku pusotru vai 2 nedēļas MAX nedēļa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 es ar ticu ka viš varēt pailgi iztikt bet tas i smieklīg Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 (edited) Bij raksts nesen, ka topā latvija visvairāk izspārdo 7% grādīgo Apinīti, kas ir spirtots un bojā visus orgānus, un ir arī populārs jo ir lēts, un protams, paņemsim 7% apinīti, un aprēbināsimies lētāk! Ja dzer tagad tad dzer, pašmāj taisīto alu, jo tas bauskas jau arī vairs nav tas kas bija 10 gadi atpakaļ. Vai nu dzen pats savu kandžu. Edited May 19, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Piemājas bodē akcija ir Apinītim ( laikam kādi 5% ), Rubenim ( 7% ) un vēl kkādam stiprajam. Cik skatos, tauta pērk arī. Un kas tur ko nepirkt par 1 Ls / 2 l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Piemājas bodē akcija ir Apinītim ( laikam kādi 5% ), Rubenim ( 7% ) un vēl kkādam stiprajam. Cik skatos, tauta pērk arī. Un kas tur ko nepirkt par 1 Ls / 2 l. Zemo plauktu karaļi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Zemo plauktu karaļi! Tie ir cilvēki kas meklē artilērijas lādiņus goodmens tik grib laboties, bet jus te taka tādā hipodromā jau stafkas liekat Edited May 20, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Shodien iedzeeru 1maas 2vas ENERGY RIPAS...Super...Juuutu kaut kaadu ACTION... Kaami paldies par atgadijumu,bus japieturas atkal pie presiiteem...Jo paris ned. biju izlaidis...Tagad ir energy gribas pat atkal atsaakt.. Man jau plaani,ka vakaraa vajadzeetu iet pameigjinaat paskriet... Brokastinjas paeestas- jogurtinsh,2vi sierinji, un kafija... Mornings labi iesacies...Tagad katru reizi,kad gribeshu iedzert , dzershu tikai KEFIIRU.... Tas nomierina... Wuhuuuu.... I can do it...Tatad es nedzeru no 19.05.2011... Paskatisimies uz ko esmu spejiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Skaties ar to kefīru, ka nesanāk atbaidīt klientus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Skaties ar to kefīru, ka nesanāk atbaidīt klientus Domaa ka paliks miiksts veeders un baigaaa pljutka? Da nee beidz Kefirchiku vakaraaa, alus vietaa... Nedzerot,uzreiz juutos pec cilveeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Novēlu izturību! Sen jau vajadzēja brand new gūdmenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Gūdij, ja tev skābe nāk augšā, tad presītes taisīt nevajag. Vai vismaz iedzer kādas stiprākas zāles pirms tam, Rennie neskaitās. Un vispār, ir jāiet rīt kobru, lai redzētu kādā stāvoklī barības vads + jātaisa pārbaudes uz vienu baktēriju, sākās viņa laikam ar helio. Pīpēšana arī nav vēlama Edited May 20, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Da ja nepazuudis,tad varbut aizieshu pie daktera...Pagaidam 4o ta man vispar nav apetiite iet un ljaut sev kaut kaadu shljuuteni mutee baazt...Es knapi tableti varu noriit ar mociibaam, kur nu vel kaut kaadu WEB CAMERU... Nee nee un velreiz nee..Vnk tas no asiem eedieniem varetu buut un sausaas CHILLI PICAS... Viss bus labi cerams...Ok presiites atlieku uz paaris dienaam..Pipat piipaju krietni mazakaas devaas reizi pa 2h nevis ik pec 40min! Iekshejo energy tik tiesham kaut ko juutu,lai gana no 1maam 2vam tabletem, taa nebutu taa kaa jabuut,bet sajuuta ir teicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Starp citu, kobra nav nekas briesmīgs, man rāva uz augšu, pat kad ārsts skatījās kaklu. Aizgāju uz to pasākumu riktīgi pārmīzis, bet tāds sīkums vien bija. Pēc tam nāk labās atraugas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 mazāk dzert vajag kartupeļu sulu, tikai noturies un neizkorķējies un būs ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 gūūdij, komon, kas organisms pats ieslēdzis shut down režijumu pret alkoholu un junkfoodu? Ja alu neņem pretī, tad sāc lietot šņabi, skābes un viss cits pazudīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 un viss cits pazudīs Piemēram, aknas. Vai pulss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 manam organam shobriiid ir neliels LOG OFF , REPAIRINGS notiek... Lietojot shos vitaminus,vinji tik tieshaam ir SUPER... Smadzenes aktivaak rukaa, lidz ar to nemaz dzert nevajag... Energy dahujaa joprojaam Un saalaati,salaati un velreiz salaaati Un protams KEFIRCHIKS alus vietaa Piemēram, aknas. Vai pulss. Bleee un lietojot alu, nieres? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now